Penger

Denne enkle post-intervjuflyttingen kan hjelpe deg med å stå ut av mengden

Denne enkle post-intervjuflyttingen kan hjelpe deg med å stå ut av mengden

Skriver du takknemmer etter et jobbintervju? Hvis ikke, kan du skade din sjanse til å bli ansatt.

En nylig undersøkelse av menneskelige ressurser ledere av bemanningsbyrå Robert Half fant at 80% ta etter-intervju takke notater når du bestemmer hvem du skal ansette.

Likevel sender bare 24% av jobbsøkere en takknemmer etter intervjuet.

Begrepet takkneminner kan virke håpløst forældet, men tydeligvis er det fortsatt viktig.

"Mange mennesker gjør feilen i å tenke at deres intervju avsluttes når de går ut av ansettelseslederens dør. Det gjør det ikke. Tenk på din takknemåle som siste skritt i intervjuet ditt, Sier Loren Margolis, administrerende direktør for Training & Leadership Success, et globalt konsulentfirma som spesialiserer seg på executive coaching og lederutvikling.

"Ved å ikke sende en, er det som å fumle ballen på 10-yard-linjen. De fleste ansatt ledere legger stor vekt på hvor godt (og hvor raskt) du skriver en takk. Jeg gjorde da jeg var rekrutterer og jeg gjør fortsatt som en ansatt leder. "

Margolis sier takknemmene "demonstrere din gjennomfølgelse, ditt nivå av nåde og, viktigere, hvordan du er kvalifisert for den åpne posisjonen."

Post-intervju takk notater også:

  • Gi mulighet til å rette opp eventuelle feil som oppstod under intervjuet
  • Gi deg en sjanse til å nevne alt du glemte å si under intervjuet
  • Viser din respekt og takknemlighet for ansettelseslederens tid

Hvordan skrive et innlegg-intervju takk

Skrive en takk notat kan virke skremmende, men ikke la frykt holde deg tilbake.

Margolis sier en god takknemåtte har tre hovedkomponenter.

1. En gjennomgang av intervjuet ditt

"Gjenta, i brede slag, de to eller tre emnene du diskuterte i intervjuet ditt som tok øynene dine," anbefaler Margolis.

Husk å også kommentere hva du lærte om selskapet under intervjuet ditt for å vise at du var oppmerksom.

2. En påminnelse om verdien din som en ansatt

Margolis sier takknemmene er "din endelige mulighet i den runden av intervjuer for å selge deg selv! Utdype på de to eller tre ferdighetene og / eller styrkeene du tar med til posisjonen. "

Ikke bekymre deg, du skryter ikke. Tross alt, dine ferdigheter og styrker er det som landet deg intervjuet!

3. Oppriktig entusiasme

"Straks etter intervjuet ditt, skriv ned de tingene som spenner deg mest om stillingen, teamet og selskapet, sier Margolis. "Hvis du gjør det, kan du oppriktig vise entusiasmen din i takknemmen."

En gjennomtenkt, godt skrevet takknemappe kan flytte deg til lederen av kandidatlinjen og kan til og med gi deg en jobb.

"Da jeg intervjuet kandidater til en åpning i avdelingen min, mottok jeg en sneglepost takk som inneholdt en oppskrift på brownies fra en av kandidatene," husker Margolis.

"Siden det var rundt Thanksgiving, snakket hun og jeg om hvilke desserter vi serverte som hun gikk ut. Den håndskrevne snegleposten var en personlig, nydelig berøring, og oppskriften utdypet vår rapport og fikk meg til å huske henne! Jeg hyret henne etter to intervjuer intervjuer. Hennes minneverdige takk hjalp henne med å forsegle avtalen ved å gjøre det på to runde! "

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun skammer seg for å innrømme at hun ikke skrev en takknemme etter å ha intervjuet for denne jobben. Hun skylder sannsynligvis menneskelige ressurser en pizza.

Skrive Inn Din Kommentar