Penger

Føl deg ensom på jobb? Her er hvorfor det gjelder og hva du kan gjøre med det

Føl deg ensom på jobb? Her er hvorfor det gjelder og hva du kan gjøre med det

Hjemmebaserte arbeidere er glad i å ikke ha på seg bukser eller håndtere en lang pendling, men det er en veldig ekte ulempe å tilbringe hver dag alene.

Å jobbe hjemmefra kan være ublu isolerende.

Det åpenbare svaret synes å være å få en jobb utenfor huset, men det kan heller ikke løse problemet.

Det viser seg at folk i dag er veldig ensomme, enten de jobber på hjemmekontoret eller er omgitt av kolleger hele dagen.

I en nylig artikkel for Harvard Business Review, sier tidligere amerikanske kirurggeneral Vivek H. Murthy, at spørsmålet er så utbredt at det blir en "epidemi".

Å føle seg ensom i en mengde

Det er lett å forstå hvordan folk som jobber hjemme kan føle seg ensomme, men hvordan er det at folk som jobber i et miljø med andre også kan føle den måten?

"Arbeider på et kontor garanterer ikke meningsfulle forbindelser: Folk sitter på et kontor fullt av medarbeidere, selv i åpne arbeidsområder, men alle stirrer på en datamaskin eller deltar på oppgaveorienterte møter der muligheter for å koble seg på et menneskelig nivå er lite, "skriver Murthy.

Jeg kan forholde seg til dette så mye.

Penny Hoarder HQ er fylt med noen av de snilleste, mest underholdende menneskene jeg noensinne har møtt. Som du kan forestille deg, er skrivteamet aldri tapt for ting å snakke om.

Likevel har det vært tider da jeg har reist hjem på slutten av dagen og innså at jeg nesten ikke har snakket med noen. Jeg har ofte vært så oppslukt i undersøkelsen min og skriver at jeg kanskje ikke ser et spenst spill med cornhole som skjer rett ved siden av skrivebordet mitt.

På dager som det, føler jeg meg frakoblet fra teamet mitt, og ærligvis føles det elendig.

Virkningen av ensomhet på våre liv

Murthy sier den fysiske effekten av ensomhet på våre liv, tilsvarer å røyke 15 sigaretter om dagen. Han notater ensomhet er også knyttet til hjerte-og karsykdommer, depresjon og demens.

"På jobben reduserer ensomhet oppgaveopptreden, begrenser kreativiteten og forringer andre aspekter av utøvende funksjon som resonnement og beslutningstaking," forklarer han.

Skinner et lys på ensomhetens epidemi

Murthy sier at mer enn 40% av voksne i Amerika rapporterer følelsen ensom, men Han mener at forskning tyder på at tallet faktisk er høyere.

"Jeg snakker om dette som en epidemi fordi det er langt mer utbredt enn folk tror, ​​og som mange sykdommer som er relatert til vår mentale og psykologiske tilstand, blir den feid under teppet og eksisterer i skyggene. Derfor snakker jeg om dette med det haster at jeg gjør det, "fortalte han Washington Post.

Bryter ensomhetssyklusen

Ifølge Murthy, folk som har sterke sosiale forbindelser på jobben, er mer sannsynlig å være forlovet med jobbene sine og føler seg enda mer knyttet til selskapets oppdrag.

Han anbefaler at arbeidstakere gjør det til en prioritet å bli kjent med hverandre og finne måter å bygge høye kvalitetsrelasjoner med kolleger.

Hvis du er en introvert, kan det hende at du vil løpe og skrike i den andre retningen.

For deg kan svaret ligge i å finne en karrierebane som lar deg jobbe selvstendig mens du fortsatt tillater tid for å bli kjent med folkene rundt deg på et nivå du er komfortabel med.

Enten du jobber hjemmefra eller på et kontor, er vi alle utsatt for å føle deg ensom. Husk at du ikke er alene, og det er sjansene for at noen av dine kolleger føler det samme.

Inviter noen ut for kaffe eller en matbit og se hvor samtalen fører.

Eller hvis bindingen med kollegerne er for unnerving, har vi noen andre forslag til hvordan du kan utvide din sosiale sirkel.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har ingen anelse om hvordan man spiller cornhole, men synes det ser ut som moro.

Skrive Inn Din Kommentar