Penger

Du vil ønske å lese dette før du blir en Airbnb-vert

Du vil ønske å lese dette før du blir en Airbnb-vert

Hvis du er tappet inn i dagens samfunn, har du hørt om Airbnb.

Hvis du ikke trenger en oppfriskning, er Airbnb en online markedsplass som gjør det mulig for folk å liste opp deres plass til korttidsleie.

Ja, dette inkluderer normen: pensjonat, leiligheter, enkeltrom. Men vi har også oppdaget at du kan liste omtrent alt gjennom plattformen, inkludert bakgårdstelt, hengekøyer, sofaer, båter og til og med ... bobler. Jo mer unikt, jo flere hipsters du vil tiltrekke seg - teoretisk.

Hvis du ønsker å tjene ekstra penger, kan du oppgi plass gjennom Airbnb.

Før du begynner prosessen, les gjennom denne nybegynners guide. Den inneholder den mest grunnleggende og viktige informasjonen du trenger å vite før du oppgir rommet ditt.

Hva å vite før du blir en Airbnb-vert

Å registrere deg for å bli en Airbnb-vert er en ganske enkel og grei prosess. Før du dykker inn, spør deg selv to sentrale spørsmål.

1. Skal bli en Airbnb-vert verdt det?

Før du begynner å synke tid og ressurser inn i rommet ditt, sørg for at det lønner seg.

Det beste første skrittet er å skrive inn informasjonen din Airbnbs kalkulator å motta et kostnadsfritt estimat. Det trenger ikke noen super privat informasjon - bare din by, typen plass (hele stedet, privat rom eller delt rom) og antall gjester det kan huse.

Ut spytter ditt månedlige inntjeningspotensial, som er basert på at rommet ditt er opptatt for 50% av måneden og prisene på lignende rom i ditt område.

Deretter foreslår vi at du pokker rundt de samme stedene. Hvordan sammenligner din plass? Hva skal du gjøre for å konkurrere med disse andre oppføringene?

Nå betrakt eventuelle ekstra kostnader du måtte trenge å synke inn i rommet.

Vi chattet med Terence Michael, en Los Angeles-basert Airbnb "superhost", som delvis betyr at han har blitt høyt rangert av gjestene. Han styrer egenskaper i Palm Springs, California, og Nashville, Tennessee, med sin høyskolekammerat. Han brøt ned noen av kostnadene han møtte.

 • Tjenestegebyr: Hver gang en bestilling er fullført, oppholder Airbnb-avgifter en (typisk) 3% avgift. Michael foreslår at du bygger dette inn i noteringsprisen. "Det er ingen grunn til at du ikke kan bygge denne $ 15 eller $ 25 i det nattlige oppholdet," sier han. For ham er det verdt det. "Du vil nesten aldri finne en mer optimalisert måte å liste din plass med dynamisk prising og beskyttelse."
 • skatter: Michael forklarer at de fleste byer har en forbigående occupancy tax (TOT), som kan variere fra 9% til 18% av inntekten din, avhengig av hvor du befinner deg. Han bygger også denne ekstrakostnaden i noteringsprisen. Han sammenligner det med hotellets gjester som må betale skatt. "Det er ikke morsomt å forklare for hver gjest, men det er klart at dette ikke er ekstra penger for meg," sier Michael. "Den går rett til byen med en månedlig retur som må arkiveres."
 • Forsikring: Dekker ditt hjem forsikring korttidsleie? Vær oppmerksom på at Airbnb tilbyr amerikanske verter med forsikring som dekker gjestulykker, men du vil fortsatt gjøre noen undersøkelser. Du må kanskje kjøpe en forretningspolicy - den typen som vil dekke et hotell eller bed and breakfast. Michael betaler for en helt egen ansvarspolicy på sin eiendom i Palm Springs fordi den har et basseng. "Det er bare avhengig av komfortnivået ditt," sier han.
 • Rengjøringskostnader: Airbnb-verter kan takle rengjøringsgebyr til deres oppføringer, selv om servicegebyrene fortsatt vil gjelde.
 • Forbruksartikler og varer: Vær oppmerksom på at du må sette på plass igjen - tenk på toalettsaker, papirhåndklær, etc. - etter hvert opphold også.

Du vil også vurdere hvor mye penger du må investere i rommet før du lister. Rommet trenger kanskje et friskt lag maling eller et nytt arksett. Kanskje du vil kjøpe noen dekorasjoner eller kremplanter. (Alle elsker kremplanter, ikke sant?)

Visst, disse detaljene kan virke dumme nå, men å gjøre din plass koselig og visuelt tiltalende kan betale deg nedover veien.

Les mer om å gjøre din plass til Airbnb klar nedenfor.

2. Er utleier, nabolag og / eller by OK med det?

Du vil ikke bryte loven, ødelegge loven, bryte loven ...

"I mange byer må du registrere deg, få en tillatelse eller få en lisens før du lister din eiendom eller godta gjester," Airbnb-stater. "Enkelte typer korttidsbestillinger kan være forbudt helt. Lokale myndigheter varierer sterkt i hvordan de håndhever disse lovene. "

Dessverre utarbeider Airbnb ikke regler og forskrifter for hver by. (Ja, det er en stor oppgave.)

I stedet anbefaler vi å søke på byens nettside og dets kortsiktige utleielover. For eksempel tok det meg et øyeblikk å finne Orlandos regler. Byen adresserer eksplisitt sin Airbnb-policy.

I tillegg til å sjekke med byen, vil du også sjekke med din nabolagsforening, naboer - og utleier, hvis du er leietaker. Airbnb deler noen tips om hvordan du kan sette Airbnb til utleier.

Hvis du har lov til å liste på Airbnb, må du huske at du gjerne dine gjester respekterer dine naboer.

Føler seg trygg? Slik blir du en Airbnb-vert

Hvis du tror å bli en Airbnb-vert, er en solid måte for deg å tjene litt kvasi-passiv inntekt, bra!

La oss gå deg gjennom påmeldingsprosessen.

1. Lag din oppføring

Å lage en oppføring på Airbnb er helt gratis.

Så du er bevæpnet med den informasjonen du trenger, her er akkurat hva Airbnb vil spørre om.

 • Det starter med det grunnleggende: typen oppføring (hjem, hotell eller noe annet) og typen eiendom (for eksempel leilighet). Du må også svare på om dette er et dedikert gjesteplass, som betyr at det er satt opp for gjester, eller om du beholder dine personlige eiendeler her.
 • Fortsett med å svare på spørsmål om soveordninger, badesituasjonen, adressen din (som bare deles med gjester etter at de er bekreftet), fasiliteter (tenk Wi-Fi, sjampo, TV, peis ...) og mellomrom gjester har tilgang til (tenk parkering, basseng, vaskerom).
 • Nå er det på tide å sette scenen, som er når du legger til bilder. Bilder er en super viktig del av oppføringen. Airbnb tilbyr tips om hvordan du tar og legger inn de beste oppføringsbildene. Det tilbyr til og med en fotograferingstjeneste, som gjør at du kan ansette en profesjonell fotograf gjennom plattformen.
 • Når bildene er opp, gi en kort oppsummering. "Din oppsummeringsbeskrivelse er ment å være en kort oversikt over stedet du leser før de kommer inn i detaljene," Airbnb-stater. Du har 500 tegn, så få dem til å telle. Hvis du sliter, er dette en god tid å se hva andre i ditt område har skrevet i sine oppsummeringer som et eksempel.
 • Neste, oppgi oppføringen din. Igjen er dette en viktig del av det. Lærings Airbnb-nettstedet (ikke tilknyttet Airbnb) gir noen tips om å lage en oppføringstittel.
 • Det siste trinnet er å se på Airbnbs gjestebehov. Her kan du angi husregler. Du kan også velge å se gjennom alle forespørsler, slik at du kan håndplukke gjester. I dette trinnet får Airbnb deg beskjed om at du er dekket med en $ 1.000.000 vertsgaranti, samt strafffrie avbestillinger hvis du er ubehagelig med en reservasjon.
 • Nesten ferdig! Sett opp kalenderen din. La Airbnb-brukere vite hvor ofte du vil ha gjester (deltid? Så ofte som mulig?). Du vil også velge hvor lenge gjestene kan bo - minimum eller maksimum antall netter. Airbnb minner verter om at korte turer kan bety flere reservasjoner, men det vil også trolig bety at du må rengjøre og tilbakestille din plass oftere. Basert på svarene dine, foreslår Airbnb din kalender tilgjengelighet, men du kan tilpasse den.
 • Endelig, sett prisen. Du kan spørre Airbnb å justere prisen basert på etterspørsel. Hvis en stor musikkfestival kommer opp, for eksempel, og etterspørselsøkninger, vil Airbnb øke prisen for å gjenspeile det. Hvis du velger "Smart Pricing" -funksjonen, angir du minimum og maksimumspris, så vel som "best pris", som er standard. Hvis du har problemer med å spikre et dollarbeløp, sjekk ut andre oppføringer i ditt område.

OK! Du er ferdig! Når du har slått inn, kan det ta opptil seks timer før oppføringen vises i søkeresultatene, så hold fast.

2. Vent på at gjestene skal bite

Det er på tide å vente det nå. Hvis det ser ut til at gjestene ikke er interessert, må du kanskje tilpasse oppføringen litt. Airbnb anbefaler også å gi dine første få gjester rabatt. Dette vil hjelpe deg med å få noen (forhåpentligvis) positive vurderinger, som vil oppfordre andre gjester til å bestille i fremtiden.

En gang en gjestebok, spør Airbnb deg gjennom de neste trinnene.

Det er verdt å merke seg om du som verten må avbryte en reservasjon, kan du gjøre det, men det kan føre til en avbestillingsstraff - med mindre det er en formildende omstendighet.

3. Vær vertinnen med de aller fleste

Nå er det på tide å utføre vertskapet ditt.

Du kan være så hands-on eller hands-off som du vil ha mens gjestene er i byen.

Hvis du foretrekker å være mer hands-off og behandle Airbnb som en ekte form for passiv inntekt, kan tredjeparts vertsadministrasjonstjenester hjelpe med viktige utvekslinger, rengjøringer og til og med notering. MetroButler er et eksempel.

Uansett, hold faner på din Airbnb-innboks. Det kan oppstå problemer under gjestens opphold, og du vil være imøtekommende.

4. Få betalt

Vanligvis innen 24 timer etter gjestens planlagte innsjekkingstid, blir du betalt. Hvis du bor i mer enn 28 dager, får du betalt hver måned.

Du kan velge betaling via direkte innskudd, internasjonal wire eller PayPal, blant annet alternativer.

Hvis du har flere spørsmål ...

Nye verter, hvordan har du det?

Hvis du har flere spørsmål, tilbyr Airbnb en 24/7 service linje for verter, så ikke nøl med å finne ut om noen problemer kommer opp.

Du kan også søke på de omfattende hjelpemidlene på nettet, som inneholder en base av topp host spørsmål.

Det er også en rekke Facebook-vertgrupper der ute, inkludert Airbnb Professional Hosts og Super Hosts - Profesjonelle Airbnb-verter.

Du kan også finne verter i ditt område på Facebook. For eksempel fant jeg AirBnB Hosts - Tampa Bay! i et raskt søk. I mange av disse gruppene tilbyr verter råd og beste praksis. Ta gjerne et spørsmål. Sjansen er at en annen vert i ditt område vil få svar.

Hvis du vil tjene ekstra penger som en Airbnb-vert, Meld deg på her.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Mens hun reiser, elsker hun å bli kjent med hennes Airbnb-verter.

Skrive Inn Din Kommentar