Penger

Leter du etter en karriere som ikke krever høyskole? Bli en postarbeider

Leter du etter en karriere som ikke krever høyskole? Bli en postarbeider


I min erfaring plasserer USA for stor vekt på å få en høyskoleutdanning.

Jeg kjenner flere gode venner som droppet av college fordi det ikke var for dem, men de vil drukne i studielånsbetalinger for det neste tiåret. Utover mitt anekdotiske bevis viser de nyeste dataene fra Nasjonalt senter for utdanningsstatistikk at den i USA, gjennomsnittlig høyskolepoeng er bare 59% - det betyr at mer enn 40% av studentene som går inn på college forlater det med mindre penger, men ingen grad.

Hva jeg ønsker hver foreldre, vil hver lærer og alle mentorer fortelle videregående opplæring er at det er det gode jobber som ikke krever en grad - jobber som kan være bedre egnet til studenters styrker, og jobber de kan finne mer tilfredsstillende.

En av de kuleste og mest givende jobbene du kan få sans høyskole grad er det av a postbærer for USAs posttjeneste (USPS). Postbærere tilbringer sine dager å hente, sortere og levere post til boliger og bedrifter. Jobben er både fysisk og mentalt stimulerende og en del av noe veldig stort: ​​The USPS er nest største arbeidsgiver i USA.

En postkarriere betyr også at du er i godt selskap. Flere kjente personer gjennom historien har jobbet som postfartsselskaper for USPS, inkludert Walt Disney, William Faulkner og KontoretS Steve Carell.

Er du riktig egnet til en postbærerposisjon?

Før du søker om en åpning i posttjenesten, ta deg tid til å avgjøre om jobben vil passe deg godt. Lønnene stemmer overens med din livsstil? Vil du nyte den daglige til å være en postbærer? Har du de nødvendige ferdighetene til å utmerke seg?

Hva Mail Carriers gjør og hvor mye de gjør

Postbærere tilbringer sine dager samle inn post for levering, sortering via e-post og leverer post til sin endelige destinasjon. Noen ansatte i posttjenesten klarer også kontorene på postkontor, selger frimerker, tjenester og mer.

Bureau of Labor Statistics viser median lønn til en postarbeider ved $56,790 fra mai 2016.

Hvilke ferdigheter du trenger

Først og fremst trenger postbærere sterk oppmerksomhet på detaljer, da de er ansvarlige for å levere spesifikk post til bestemte personer hver dag. Postbærere må også være morgen folk, som deres dager kan starte så tidlig som 4 a.m.

For å levere post på forskjellige ruter, er postbærere avhengige av kjøretøy og sine egne to føtter. Det betyr at du som e-postbærer må være en trygg, lovlydige driver og i god fysisk helse. Er du villig til å gå flere miles om dagen? Er du villig til å gjøre det, uavhengig av været - i svømmende varme og bittende kulde, i regn, søvn, sol og snø?

Hvis du har disse ferdighetene, kan du være en sterk kandidat for en postbærerposisjon.

Belønningene for å være en postbærer

En karriere i USA Post Service er mer enn bare god lønn og fordeler, men USPS-talsmannen David Partenheimer påpeker at begge er svært konkurransedyktige.

Utover lønn og fordeler, e-postfartsselskaper nyte mye autonomi. "Våre operatører forteller oss at de elsker jobbenes autonomi. De er ute på egen hånd og kan kommunisere direkte med våre kunder, sier Partenheimer.

Han citerer også muligheten til holde seg i form og til arbeid deg opp i rekkene som toppbelønninger for å starte en karriere som postbærer. "Mange av våre toppledere startet som brevbærere eller jobbet i våre anlegg, inkludert våre nåværende og tidligere postmesteregeneraler."

Hvordan blir du postleverandør?

Å bli en postbærer er ikke en enkel prosess, som det er en svært konkurransedyktig jobb. Ta hvert skritt alvorlig og trene hardt for testen og intervjuet for å sikre suksess.

Utdanningsnivå og grunnleggende krav

For å søke om en postbærerposisjon må du skaffe din videregående diplom eller G.E.D. Amerikanske statsborgere 16 og høyere er kvalifisert for stillingen, forutsatt at yngre kandidater har fått sine vitnemål før den tradisjonelle skoleplanen.

Utover det er det ikke nødvendig med en formell utdanning for å bli en postbærer, selv om Study.com merker at søkere må ha grunnleggende kompetanse på engelsk. Du vil også trenge en aktivt førerkort med en god kjøreoppføring og må passere et stoff screening.

Til slutt må du være i anstendig fysisk form. Jobben kan kreve at du løfter tunge gjenstander oppover på 70 pund, og du må kanskje tilbringe hele dagen på føttene og på turen.

Eksamen

For å bli vurdert for en jobb i posttjenesten må du bestå Test 473. Ifølge Chron.com består denne skriftlige eksamen av fem tidsbestemte seksjoner, inkludert adressekontroll, koding, utfylling av skjemaer, minne og personlige egenskaper og opplevelsesbeholdning. Testen er omtrent 2 timer og 15 minutter lang.

For å passere, må du score minst en 70, men da dette er et svært konkurransedyktig arbeidsmarked (mer om det senere), vil du trenge en mye sterkere poengsum for å bedre sjansene for å skaffe arbeid.

Et raskt Google-søk på "Test 473" vil låse opp sider og sider med søkeresultater dedikert til testprep.Noen er gratis og noen er betalt (sannsynligvis med god grunn). Sørg for å studere hardt for testen; Du kan til og med besøke ditt lokale postkontor for å be om tips fra arbeidere der, eller bare spør din egen postbærer neste gang de leverer.

Den offisielle Test 473 Orienteringsveiledning for store oppføringsnivåjobber PDF fra USPS er sannsynligvis din beste ressurs når du forbereder eksamen.

Intervju Prosess

Etter å ha søkt på nettet for en åpen stilling, forutse et intervju. Study.com beskriver intervju prosess i tre deler: en introduksjonsfase, som innebærer begynnelsen liten snakk; midten, som er kjøtt og poteter av intervjuet, der du vil bli spurt relevante spørsmål; og slutten, som er din mulighet til å stille spørsmål fra intervjueren.

Et tips fra noen som har gjennomført intervjuer: Ha alltid relevante spørsmål å spørre. Still spørsmål viser at du er interessert, og sørger for at disse spørsmålene er klare og relevante viser at du forstår posisjonen og er velegnet til å takle problemer som rollen kan møte.

Noen råd

Jeg spurte Partenheimer om å gi råd til alle som vurderer å bli en postbærer.

Tenk på posttjenesten, ikke bare når det gjelder jobb, men som en karriere. Uansett om du vil være en transportør for hele karrieren eller utforske andre muligheter, tilbyr posttjenesten mange muligheter for videreutvikling, sier Partenheimer. "Og hvis ansatt som transportør, gi deg selv tid til å justere til kravene til stillingen og ikke bli frustrert eller føler seg overveldet. "

En kommentar til jobben Outlook for Mail Carriers

USPS er en humongous organisasjon med hensyn til ansettelse og ansatte. I 2016 så det 71,4 milliarder dollar i driftsinntekter og leverte nesten 154 milliarder stykker post, ifølge USPS.

Når det er sagt, e-post, sosiale medier, videokonferanser og morgendagens teknologier opprører posttjenesten. Ifølge Bureau of Labor Statistics, Ansettelsen for postbærere forventes å falle med 13% mellom 2016 og 2026. Utover det kan fremtiden for denne karriereveien være enda tettere.

Denne nedgangen i posttjenestemedlemmer betyr at jobbene vil bli enda mer konkurransedyktige. Ta imidlertid dette med et saltkorn, da teknologien påvirker karriere i nesten alle bransjer, og din erfaring som postbærer kan nå gjøre deg bedre egnet til en annen karrierevei nedover veien.

Til tross for denne anslåtte jobbveksten - og på grunn av god lønn, konkurransedyktige fordeler og utfordrende, men likevel hyggelig jobbrolle - er en karriere som postbærer et sterkt valg, spesielt hvis du mangler en høyskolegrad og ikke har lyst til å forfølge en. Kom i gang på søknaden din i dag av søke på nettet.

Timothy Moore er en redaktør og frilansskribent basert på Nashville. Den beste posten han noensinne har mottatt var refusjonskontrollen fra forsikringsselskapet etter en brann (Ja virkelig) fordi han som en ivrig Penny Hoarder nyter å ha penger til å betale for ting.

Skrive Inn Din Kommentar