Penger

Denne strålende bestemor viser oss hvordan hun fikk sin familie i Disney World gratis

Denne strålende bestemor viser oss hvordan hun fikk sin familie i Disney World gratis


Møt Genevieve.

Hun er en fantastisk bestemor som har tjent nok penger på Swagbucks for å oppfylle sitt barnebarns drøm: en gratis tur til Disney World.

Det var riktig - Genevieve var i stand til å betale for en hel uke lang temapark ferie bare ved å ta spørreundersøkelser og se på videoer i fritiden.

Og nevnte jeg at hun ikke engang måtte forlate komforten til sitt eget hjem?

Hvordan denne bestemoren brukte Swagbucks å lagre for Disney World

Etter å ha jobbet hardt i 30 år var Genevieve og hennes ektemann begeistret for å gå på pensjon.

Men hun fant snart at pengene var litt strammere enn det de hadde hatt, mens de begge hadde gjort en vanlig inntekt - og det skjedde i hennes evne til å overraske barnebarnene sine.

Hun elsket å sende dem små godbiter - "Du vet, for tider at Grammy ikke er rundt, men vil si," Jeg elsker deg og jeg er så stolt av deg! ", Sier hun.

Det var da hun oppdaget Swagbucks, og ble umiddelbart forelsket i det.

Ved å ta undersøkelser, se på videoer og delta i fokusgrupper, så Genevieve sine Swagbucks-poeng - eller SB - vokse og vokse. Hun innbetalt dem for Amazon-kreditter, som hennes datter betalte henne til i Target-gavekort.

Deretter brukte Genevieve Target-gavekortene til å kjøpe Disney-gavekort.

Når hun ble lagt til $ 575 i Disney-gavekortene hun allerede hadde, tjente Genevieve nok SB innen et år for å finansiere en ukes lang tur for seg selv, hennes mann og hennes barnebarn.

"Jeg har turen betalt for og en ekstra $ 400 i Disney gavekort for å bruke penger," forklarer hun.

"Jeg har også innløst mine Swagbucks for Visa Belønningskort som jeg pleide å kjøpe Universal Studios gavekort ... [og] for Landrys eGift Cards, som vi skal bruke for å spise på T-REX Restaurant på Downtown Disney."

Whoa. Super imponerende, ikke sant?

Ved å strategisere hvordan hun tilbrakte Swagbucks-belønningene, gjorde Genevieve sitt barnebarns drømmer til virkelighet.

Ganske gal ... bare for å svare på noen spørsmål på nettet.

Bruk Swagbucks til å tjene Amazon Gavekort og mer

Vi har sett mange undersøkelsessteder i vår tid, men ingen gir nivået på konkrete, oppnåelige og nyttige belønninger som Swagbucks.

Hvis du er klar til å tjene din egen, er det veldig enkelt å kom i gang.

Når du registrerer deg, vil du bli invitert til å delta i undersøkelser for å tjene SB ... noen ganger opptil 300 SB'er for et enkelt spørreskjema på 20 minutter. Ikke verst! I tillegg får du en $ 5 bonus for å ta din første undersøkelse.

Du kan også se på videoer, søke på nettet og bruke Swagbucks 'shoppingportal - men spørreundersøkelser er de mest lukrative.

Hver 500 SB du tjener, får deg et $ 5 gavekort til leverandører som Amazon. Og som Genevieve viste oss, hvis du er smart om hvordan du sparer eller bruker dem, kan disse belønningene virkelig legge til.

Dessuten vil Amazon spesielt gi deg SB tilbake når du bruker på bestemte kategorier av varer. Du kan tjene opptil 4 SB per dollar brukt - tilsvarende 4% kontant tilbake!

Det tar litt tid, men hvis du legger inn en halv time om dagen og fyller ut Swagbucks-undersøkelser mens du ser på TV, kan du definitivt være på vei til det mest magiske stedet på jorden.

"For alle som mener at de ikke har råd til å gå til Walt Disney World, kan du absolutt med Swagbucks," forteller Genevieve. "Jeg vet fordi jeg gjorde det."

Skrive Inn Din Kommentar