Penger

Her er hvorfor noen selskaper tilbyr bedre fordeler til timepersonell

Her er hvorfor noen selskaper tilbyr bedre fordeler til timepersonell

Et tegn på at bedrifter har problemer med å finne god hjelp? Starbucks annonserte på onsdag et løft til fordelene for timepersonell på foreldrebanen.

I tillegg til reiser for timelønnede og lønnede ansatte, som de krediterer den nye skattelovgivningen for å gi dem mulighet til å gi, annonserte kaffetitanen to utviklinger av spesiell interesse for familier:

  • Utvidelse av deres betalt familie permisjon for timepersonell. De oppsummerer det til seks uker med lønn for foreldre som ikke er født (for eksempel dads og adoptivforeldre) for å matche sine seks uker med lønn for fødselen.

    Tidligere hadde bønnebaronen ikke betalt permisjon til foreldre uten foreldre, men to vokale baristas, som innvilget klager om at timepersonell skulle ha samme fordeler som sine lønnede kolleger, kunne ha spilt forandringen.

    Det lønnsomme settet får fortsatt større fordel: 18 uker betalt permisjon for fødselsdomsmødre og 12 uker for den andre foreldre.
  • Opprettelse av partner og familie sykepenger. Denne politikken tillater timepersonell å oppnå syke tid med en time på 1 time for hver 30 arbeidstimer. Så På ett år vil en barista som arbeider 23 timer i uken, påløpe fem syke dager. Tiden kan brukes til personlige syke dager eller å ta vare på familiemedlemmer.

Dette er bare to eksempler på de mange foreldre-vennlige fordelene selskapene begynner å tilby for å tiltrekke seg og beholde kvalifiserte arbeidstakere. Tidligere i måneden annonserte Walmart at den tilbyr 10 uker med barselsorlov til sin heltidsansatte hver time.

Etter lønn er fordelene et stort salgsargument for en jobb, så foreldre som tar en timejobb fordi de trenger fleksibiliteten, er mer sannsynlig å bli tiltrukket av fordeler som hjelper dem mest. Og ifølge en 2017 Pew Research Center studie, 69% av amerikanerne sa at de tok av mindre tid enn de ville ta fordi de ikke hadde råd til å miste mer inntekt.

Hvorfor er selskapene så sjenerøse?

Flere bedrifter kan vurdere fordeler for timepersonell som tidligere kun var en fordel for lønnssettet, fordi dyktige ikke-gradige arbeidere synes å være mangelvare.

Nylige rapporter om at ukentlige lønninger for ikke-gradige arbeidere hoppet 2,3% tyder på at selskapene finner det vanskelig å finne og beholde sine timepersonale.

I henhold til familie- og medisinskloven er arbeidstakere i bedrifter med minst 50 ansatte garantert 12 uker ubetalt permisjon for fødselen til et barn eller for et familiemedlems alvorlige helsetilstand.

Men det er 12 uker uten inntekt for en ny forelder eller en person som arbeider med medisinske problemer - ikke den ideelle tiden til å kutte inn din inntekt.

Bedrifter som ønsker å tiltrekke seg og beholde kvalitetsansatte, kan endelig være på vei til å anerkjenne lønnet permisjon og andre fordeler for deres timepersonale vil - ahem-benefit alle.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar