Penger

Trenger du en sidestøv? Lever bekvemmelighet-butikkbehov for goPuff

Trenger du en sidestøv? Lever bekvemmelighet-butikkbehov for goPuff

Av en eller annen grunn, som de fleste av dere, søker jeg alltid etter måter å tjene mer penger. Mange av vennene mine kjører for turen deler selskaper som Lyft eller Uber, men min angst ville ikke la meg, og det var et problem; Jeg var paranoid noen ville slå meg og jeg ville ende opp i en Bermuda Triangle of Insurance Nightmares.

Da fant jeg goPuff, og nå bringer jeg glede til folk på alle tider av dagen - eller i det minste Cool Ranch Doritos.

PuffWhat?

goPuff ble skapt av to (geni) Drexel universitetsstuderende som ønsket at butikkvarer leverte til dem. Tidligere leveringsselskaper som Postmates krevde at sjåføren gikk til en butikk eller restaurant for å få tak i etterspurte varer, og lastebiler elementene på vei over byen - noen ganger resulterende i opptørt is og en skuffet kunde.

goPuff har i stedet lager fullt av goodies klar for kunder å bestille. De tilbyr en 30-minutters leveringsgaranti, 24 timer i døgnet. Tjenesten er nå i 24 byer, med flere kommer raskt. Elementer på lager kan inkludere nærbutikk elementer, frossen mat, husholdningsartikler, vape forsyninger, sex leketøy, elektronikk og kjæledyr forsyninger. Åh! Og øl, strålende øl!

Slik fungerer det: Du laster ned goPuff-appen og velger hva du vil ha levert. Trenger tamponger, iskrem, stiftemaskin og vapsjuice klokka 3? Ferdig! En arbeidstaker pakker bestillingen din og en dispatcher tildeler den i en skuff.

Kjører for goPuff

Som sjåfør står jeg på kontoret og venter (men aldri mer enn noen få minutter) for navnet mitt å bli kalt. Høring "Nicole! Boks 3, 4 poser "betyr at jeg har fire leveranser å lage og at posene er plassert i Boks 3. Telefonen min kobles til GoPuff nettsiden og kundens konto, som viser hvilken veske som går hvor. Jeg kobler den adressen til Google Maps og utenom jeg går!

Jeg gir et raskt anrop til kunden min når jeg kommer, og de kommer til å logge på for levering på telefonen min. Så er jeg tilbake i bilen og stikker til en gammel skole Madonna på vei til min neste levering.

goPuff leverer bare innen en halv time av lageret. Mine ordrer er gruppert i ett område av radiusen, så jeg er ikke pålagt å brenne gass over hele tarnasjonen. Vanligvis, hvis selskapet er super opptatt, vil de bare kjøre bestillingene helt ut til deg, så du trenger ikke engang å forlate bilen!

De skift er ganske bra, også. Vil du jobbe åtte timer? Vil du jobbe med en rask fire timers skift? Vil du jobbe tidlig om morgenen eller stå opp sent på kvelden? Vil du jobbe to skift om uken? Eller hver dag? Alle disse alternativene er mulige. Jeg har faktisk fått telefonsamtaler fra kontoret og spør om jeg vil jobbe den kvelden eller noen kommende skift, så pengene er der.

Du kan få pengene nå

For bare å gå i døren, gjør du opp til $ 30 i din "bank".

"Banken" er garantert penger du får for å dukke opp for skiftet ditt. Jo lengre skiftet ditt, desto større er "banken", og det går ut på rundt $ 35. Da får du noen få dollar per levering, avhengig av hvilken sone den er i (jo lenger du går, jo mer du lager).

Det er et alternativ å tippe sjåføren i appen, som mange mennesker gjør. I en natt har jeg gjort opp til $ 35 bare i kredittkorttips. Kredittkort tips blir rullet inn i pengene dine på slutten av skiftet og deretter inn i din ukentlige lønn. Kunder har også mulighet til å tippe i kontanter.

På slutten av skiftet utbetaler en leder deg ut. De sitter med deg for å telle alle dine leveranser i hver sone. De vil legge til banken din og kredittkorttipsene dine i et regneark som gir deg totalmengden. Pengene du tjener, legges direkte inn på bankkontoen din hver tirsdag.

Betalingsprosessen er utrolig gjennomsiktig, og du kan alltid stille spørsmål om ting ikke er klare.

Mer eller mindre, leverer for goPuff bryter ned til rundt $ 10 til $ 12 og time, noe som ikke er dårlig for å bare kjøre rundt, lytte til radioen og slippe ting av. I tillegg får du utvikle din bilsangsstemme! Det er en hele seier.

Nicole Yates er en stand-up tegneserie og forfatter som alltid ser etter å tjene nok penger til å spise lunsj på Taco Bell. Slå henne opp på twitter på @ yatesy75 med forslag.

Skrive Inn Din Kommentar