Penger

Dette firmaet betaler deg for å hale folks ting rundt i lastebilen din

Dette firmaet betaler deg for å hale folks ting rundt i lastebilen din

Har du en fin stor lastebil, pickup eller varebil? Trenger du ekstra penger?

Suksess i flytte- og fraktvirksomheten kan være tøff når du konkurrerer med Bob & Jim's Movers nedover gaten, og med Three Brothers Moving Company over hele byen. For ikke å nevne de store nasjonale antrekkene som United Van Lines.

Spørsmålet er hvordan kan du koble deg til flere kunder? Kanskje gjennom munn til munn? Håndskrevne tegn stiftet til telefonpoler? En annonse i de gule sidene?

Kom med det 21. århundre og gjør det på den digitale måten. Koble opp med uShip. Det er en online fraktmarkedsplass som gjør det enkelt for forbrukere og bedrifter å bestille transport for omtrent alt.

CNBC kaller det "eBay for frakt." Wall Street Journal kaller det "en oppstart som ser etter å bringe ny teknologi til den tradisjonelle shipping-virksomheten."

Når du registrerer deg som operatør på uShip, kan du digitalt søke etter jobber som passer deg og begynne å plassere bud på kundens forsendelser.

Kjøretøy på uSkipbil, lastebiler og personbiler som pickups, varebiler og stasjonsvogner. Noen leie en boks lastebil for en dag for å hente flere laster.

Det spiller ingen rolle om du sender bokser med ting, møbler, kjøretøy, kommersiell frakt, båter, motorsykler eller hva som helst. Nye sendinger sendes hvert 30. sekund, og selskapet har 3,5 millioner fraktkunder, så det er ingen mangel på muligheter.

Når du leter etter nye kunder, kan du sortere dem med 15 forskjellige søkeparametre - region, kategori, priser og mer. Du kan også bruke uShips digitale plattform for å stille potensielle kunder konkrete spørsmål om deres forsendelser.

Siden du er en travel person, kan du også sette opp "varselvarsler" for å varsle deg når en ny jobb har dukket opp i en bestemt plassering eller region eller langs en bestemt rute.

Denne Austin, Texas-baserte oppstarten fortsetter å vokse, så det er på jakt etter flere transportører å delta. Bunnlinjen: Det prøver å gjøre dette så enkelt som mulig for deg.

Her er en gulrot de tilbyr: uShip belaster ikke transportører noen form for abonnementsavgift eller årlig avgift. I stedet betaler du bare et gebyr når du blir betalt for å fullføre en forsendelse.

Avgifter er basert på en forsendelses opprinnelse og destinasjon, og hvilken type vare det er.

Når du byder på en jobb, kan du bestemme hvor mye fortjeneste du må gjøre på den jobben. Da kan du automatisk legge til uShips transaksjonsgebyr på toppen av det, så du kan være sikker på at du ikke vil miste penger på avtalen.

Få med tider

Det meste av shippingindustrien er fortsatt fast i det 20. århundre.

Wall Street Journal rapporterer: "Bedrifter som reserverer frakt på lastebiler, tog og skip, driver fortsatt mye av sin virksomhet via telefon, og stole på hærens meglerforbindelser for å koble fraktører med titusenvis av transportleverandører. Men uShip og dusinvis av andre teknologibedrifter har lansert online plattformer ... de sier vil gjøre ordningen for transport mer effektiv. "

Etter å ha økt $ 50 millioner fra investorer, har uShip dukket opp som en bransjeleder, omgå den tradisjonelle speditørvirksomheten.

Det har også vært omtalt på TV - på A & E-reality showet "Shipping Wars", som fulgte uavhengige lastebilførere som trakk alt fra lamaer til å avviste Disneyland-ri biler til "en 90 pund livsstil ond dukke".

Som selskapet sier: "Ingen lastebil forlatt ufylt."

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han har sett en episode av "Shipping Wars."

Skrive Inn Din Kommentar