Penger

Disse 4 Apps og Bedrifter vil faktisk betale deg for å bli sunn

Disse 4 Apps og Bedrifter vil faktisk betale deg for å bli sunn

Du har sikkert allerede vet at du spiser riktig og trener, slik at du ser ut og føler deg bedre. Og som generelt opprettholder god helse vil du spare på dine medisinske kostnader.

Men visste du at du også kan få betalt for å være sunn?

Dette er noen av våre favorittstrategier ...

1. Sats på vekttap

Forutsetningen bak å miste vekt med HealthyWage er enkel, men oh-så-smart: Det spill du ikke kan gå ned i vekt.

Du velger en målvekt og tidsramme, så vel som beløpet du er villig til å satse på. HealthyWages kalkulator bestemmer hvor mye premiepenger det vil gi deg hvis du lykkes.

Fornøyd med tilbudet Gjør din innsats, som skal betales på forhånd eller i månedlige avdrag, og begynn å kaste pundene.

Hvis du når målvekten din innenfor den tildelte tidsrammen - en stor prestasjon selv! - HealthyWage betaler din premiepenger via sjekk eller PayPal.

For noen som hater å miste (og som hater å miste penger enda mer), kan jeg ikke tenke på en bedre motivator!

2. Få Cash Back for Shopping Organic

Vi er allerede avhengige av å tjene penger tilbake på matbutikkene gjennom Ebates.

Akkurat nå tilbyr Ebates opptil 1% kontant tilbake på Target-kjøp, pluss gratis frakt på bestillinger over $ 35. Den beste delen? Du kan lagre på økologisk dagligvarer.

Dette kan være en enkel måte å få litt penger tilbake for å gjøre noe du allerede skulle gjøre. I tillegg kan du score et gavekort på $ 10 når du registrerer deg og foretar ditt første kjøp gjennom Ebates-portalen.

3. Få dine finner (og Abs) i form

Ønsker du å være en del av deres verden?

Vi dro for en svømmetur med virkelige havfruer av Weeki Wachee Springs i Florida for å finne ut hvordan de blir betalt for å glide inn i finner og utføre for barn (og barn i hjertet).

Denne jobben er ikke akkurat en dag på stranden, men hvis du kan fortsette, er det litt så magisk som du kan tenke deg.

4. Slå av alt og gå utenfor

OhmConnect er en onlinetjeneste som vil belønne deg i kontanter og premier for å redusere energiforbruket ditt under bestemte tider på dagen som det kalles #OhmHours.

#OhmHours er når energinettet er overarbeidet og må stole på skitne kraftverk for å hindre en brownout. Disse kraftverkene er egentlig ikke de reneste, så det er derfor viktig at du kutter tilbake. Dette skjer vanligvis en eller to ganger i uken om ettermiddagen eller kveldene.

Så hvordan vet du at energinettet er i overdrive? OhmConnect sender deg tekst- eller e-postvarsler når #OhmHours er i kraft. Det er din anbefaling å redusere strømforbruket i omtrent en time ved å slå av lys og apparater eller forsinke vasken eller oppvaskmaskinen. I stedet kommer du utenfor. Ta hunden en tur, eller gå en tur.

Merk: OhmConnect kan bare trykke på noen få verktøy selskaper for å overvåke ditt forbruk for deg. Disse inkluderer California PG & E, SDG & E og SCE kunder; samt Toronto Hydro-kunder.

Basert på hvor mye energi du sparer, vil du bli belønnet i kontanter og premier. En fyr har gjort mer enn $ 400 i en enkelt måned ved å bruke OhmConnect.

Skrive Inn Din Kommentar