Penger

Denne Stellar Job Lets Science Writers Arbeid hjemmefra Deltid ($ 15 / time!)

Denne Stellar Job Lets Science Writers Arbeid hjemmefra Deltid ($ 15 / time!)

Bruker du dagene dine og tenker på virtuell virkelighet, roboter og rogue planeter?

Da kan du kanskje tilbringe i dag å tenke på å bli med i teamet på Futurisme.

Denne nettsiden "dekker gjennombruddsteknologier og vitenskapelige funn som vil forme menneskehetens fremtid" og for tiden ser etter en deltid fjernforsker forfatter.

Men ikke plasser ut mulighetene ennå .... her er alle detaljene.

Hvordan jobbe som en Futurism Science Writer

I denne stillingen vil du jobbe hjemmefra og skriv svært engasjerende, aktuelle artikler om vitenskap og teknologi for mer enn 20 millioner tilhengere.

Du må ha erfaring "skrive for et populært publikum" og en "lidenskap for vitenskapelig kommunikasjon." Du bør også være "kjent med Futurismens stemme og det generelle vitenskaps- og teknologiske landskapet."

Du vil jobbe i minst fire timer på fem forskjellige dager, totalt 20 timer per uke. De basalønn er $ 15 per time, men vil avhenge av utdanning og erfaring, ifølge en e-post fra firmaet.

Enda bedre, det er mulighet til å gå videre til heltidsstatus når stillinger åpnes. Med et selskap som dette, kan himmelen bare være grensen!

Her er lenken som skal brukes.

Din sving: Vil du søke på denne vitenskapsjobben?
Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar