Penger

Denne 21-åringen forteller oss hvordan hun ble en eiendomsinvestor med svært lite penger

Denne 21-åringen forteller oss hvordan hun ble en eiendomsinvestor med svært lite penger

Kjøp land. De gjør det ikke lenger. - Mark Twain

Katie Smith hadde alltid vært en sparer. Selv i ung alder hadde hun klart å spare tusenvis av dollar.

Men hun var lei av å se på hennes besparelser bare sitte i banken, og gjorde absolutt ingenting. Hun trengte en måte å få pengene til å vokse.

"Jeg hadde alt satt i en sparekonto, fikk noe som 0,01% interesse. Du kan bare ta det så lenge, sier 21-åringen, som nettopp har uteksaminert fra Georgetown University i Washington, D.C.

Ah, men det var et problem.

Hun ville ikke investere i aksjemarkedet, som hadde klatret i nesten ni år på rad. Smith stolte ikke på at han skulle fortsette å klatre mye lenger. Hun er ikke alene der.

"Jeg tror alt er litt overvurdert akkurat nå," sier Smith.

Hun hadde alltid likt ideen om å eie fast eiendom. Hun er kjent med det gamle folket og sier om at land er en god investering - de gjør ikke noe mer av det.

"Det er ganske begrenset i tilbud," sier hun. "Jeg liker ideen om at det er super håndgribelig."

Ah, men det var et annet problem.

For å begynne å investere i fast eiendom, trenger du generelt mye penger. Hus eller land kan koste tusenvis eller tusenvis av dollar. Og når du kjøper noen leieeiendom, må du spille utleier, noe som kan være en smerte.

Smith hadde reddet seg noen få tusen dollar, men det var ikke "kjøpe et hus" slags penger. Ikke ennå. Tross alt begynte høgskolens senior nettopp i livet, studerte regnskap og finans i Georgetown.

Å bygge sin portefølje

Hun likte ikke investeringsalternativene sine - sparekonto eller aksjemarked? - men da hørte hun om Fundrise.

Fundrise tillater henne til å investere pengene sine i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA. Det løfter alt tungt for henne - og spiller utleier på hennes vegne.

Gjennom Fundrise s online dashboard, kan investorer se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene deres - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighet i Charlotte, North Carolina.

"Jeg kan gå inn på Fundrise-kontoen min og se hva jeg egentlig eier," sier Smith. "Jeg eier et stykke leilighetskompleks i Ann Arbor, Michigan. Eiendom på vestkysten. Bits og stykker av leilighetskomplekser i Texas og Denver, et byggelån, en blandet eiendom. "

Mange glade avkastninger

Mer enn et år etter å ha kjøpt inn, har Smith vært fornøyd med hennes Fundrise-opplevelse.

Fundrise viser en gjennomsnittlig årlig avkastning på 11,44% i 2017. Investorer betaler 1% i årlige avgifter - et 0,85% kapitalforvaltningsgebyr og et 0,15% investeringsrådgivningsgebyr.

Investorer kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av sine aksjer, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

Hun behøvde ikke å ha hundretusener av dollar stanset bort heller. Hun kunne komme i gang med en investering på bare $ 500.

"Det er en ganske lav barriere for oppføring når det gjelder hvor mye penger du trenger," sier Smith. "Jeg investerte et par grand, og jeg har vært veldig fornøyd med resultatene."

Hvordan komme i gang

Komme i gang er ganske enkelt.

1. Gå til Fundrise's nettsted, skriv inn din e-postadresse og klikk på "Kom i gang".

2. Velg en investeringsplan. Vi liker at "Starter Plan" lar deg begynne å investere med bare $ 500.

3. Fullfør registreringsprosessen. Hvis du ikke er fornøyd med Fundrise når som helst i løpet av de første 90 dagene, vil de kjøpe tilbake investeringen tilbake til det opprinnelige investeringsbeløpet.

Holde det rullende

En travel person, Smith liker enkelheten i det elektroniske dashbordet.

"Det viser inntektene dine til dags dato," forklarer hun. "Det forteller deg når ditt neste utbytte er. Det viser deg sammenbruddet av hvor pengene dine er investert. Det har en risikoskala som gjør det ganske enkelt, visuelt, å se hvor mye risiko du tar på. "

I dag, etter å ha oppnådd en bachelorgrad i økonomi fra Georgetown, har hun en jobb lansert på en investeringsbank. Eventuelle penger hun får fra Fundrise blir bare rullet helt tilbake til fast eiendom.

"De gir utbytte hvert kvartal, og de har et alternativ der jeg kan reinvestere alle mine utbytte i sine porteføljer," sier Smith. "På den måten kan jeg sørge for at det fortsetter. Jeg trenger ikke å sette mer penger på det hvis jeg ikke vil. "

De offentliggjorte tilbudene om utstedere som er sponset av Rise Companies Corp., som ikke alle kan være kvalifisert av Securities and Exchange Commission, kan bli funnet på www.fundrise.com/oc.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han liker eiendomsmegling.

Skrive Inn Din Kommentar