Penger

Elsker øl? Så hopp til det og søk om disse 3 fleksible jobbene

Elsker øl? Så hopp til det og søk om disse 3 fleksible jobbene

Jeg unngår vanligvis å nevne min kjærlighet til øl på mitt CV eller chatte om min siste favoritt brygge under et jobbintervju.

Men vi fant tre ganger hvor dette er helt hensiktsmessig.

Enda mer?

Disse jobbene tilbyr fleksible timer - og en til og med lar deg jobbe hjemmefra. Så knekk en øl, og start jobbsøkingen.

3 Fleksible jobber for håndverk øl elskere

Bli kreativ med ditt CV. Vurder å inkludere disse nøkkelordene: øl-elsker, ølforesøker, øl-avicionado, ølsnobb, ølgeek.

Uansett hva du foretrekker, sjekk ut disse tre mulighetene.

1. Vær freelance skribent for Craft Beer nettsted.

"Har du drømmer om å bli verdens neste Michael Jackson (ikke Moonwalking One)? Kjenner du steder i byen din, burde du ikke savne? "

Hvis du svarer "ja" til alt ovenfor (og forstår at Michael Jackson-spøk), så vurder å skrive for Craft Beer, et nettsted opprettet av Brewers Association med et oppdrag om å spre håndverks ølglede - og informasjon.

Sett deg til mannskapet ved å skrive inn dine grunnleggende fakta, sosiale medier og en posthøyde.

Betalingen?

"Jeg ser etter erfarne forfattere å kaste meg artikler, så betalingen vil avhenge av hvilken type artikler de skriver," fortalte Jess Baker fra Brewers Association meg i en epost. "Vi tilbyr en rekke priser, og forfattere vil få disse detaljene på pitching-historier til meg."

Shoutout for å skrive jobber for å bringe vår oppmerksomhet til denne fulle muligheten.

2. Arbeid hjemmefra som en minibank Leverandør.

Jeg liker å tenke på minibanklevering som en blanding av uber og min favoritt bar - uten kvalmende turen hjem. Jeg kan heller ikke hjelpe med å synge det "La oss bli full i minibaren" -linjen fra Iggy.

Uansett, denne kjempebra oppstarten er å ansette heltids kundeservice representanter for å jobbe hjemmefra og svare på alkoholrelaterte (eller induserte) spørsmål.

Du bør være så velbevandret i alkohol at du trygt kan svare på kundens spørsmål om øl, vin og sprit. Du vil også svare på og behandle innkommende kundeserviceforespørsler via e-post og telefonsamtaler.

Betaling starter på $ 15 / time, og som en heltidsansatt, er du kvalifisert for helse-, tann- og synskostnader.

Denne konserten er like søt som en honningøl. Finn all informasjonen i vår originale artikkel.

3. Bli en profesjonell ølkjøper.

Dette kan virke rart, men jeg er så stolt over å si at The Penny Hoarder's grunnlegger, Kyle Taylor, en gang var en profesjonell ølkjøper (selv om jeg ikke er sikker på at det er på hans CV).

Hva en jobb.

I utgangspunktet ble han betalt for å kjøpe øl og se om han var kardet, som en snikket undercoverkamp. Han gjorde opp til $ 5000 på å gjøre dette - hver måned.

Enda bedre enn pengene? Han måtte beholde alle sine kjøp, så unødvendig å si, hans brennevinskap og kjøleskap var stadig lager.

Vil du gjøre dette? Kyle skrev om sin erfaring.

For flere jobbmuligheter, sjekk ut vår Facebook-side.

Din sving: Hva er ditt favoritt bryggeri?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar