Penger

Løpsgapet eksisterer fortsatt. Her er 3 rettferdige måter å begrense det

Løpsgapet eksisterer fortsatt. Her er 3 rettferdige måter å begrense det

Hvis du er en teknisk arbeidstaker som identifiserer seg som kvinne, fargefag eller medlem av det lesbiske, homofile, biseksuelle, transseksuelle og queer-fellesskapet, kan du kanskje lure på om du blir betalt relativt i forhold til dine kolleger.

Her er det korte svaret: Nei.

Jobbsøkemarked Hired nylig gjennomførte en undersøkelse som bekrefter andre rapporter som viser et gap i lønnsomhet i den amerikanske teknologibransjen i USA.

Forskningsresultater viser at hvite menn outearn kvinner og minoriteter med en forbløffende rate.

*Bilde med hilsen av Hired.com

Ikke-LGBTQ-menn outearn alle i LGBTQ-fellesskapet, mens LGBTQ-menn tar andreplass på kompensasjonsskalaen. Ikke-LGBTQ kvinner kommer i tredje, etterfulgt av LGBTQ kvinner på siste plass.

Ifølge Hireds undersøkelse tjener LGBTQ kvinner mindre enn $ 110 000 mens deres mannlige ikke-LGBTQ-kolleger tjener over $ 120 000 i sammenlignbare stillinger.

3 trinn du kan ta for å bidra til å redusere lønnsgapet

Det er fristende å klandre urettferdige praksiser i teknologibransjen for alle ulikheter i lønnsomhet, men forskning viser at det er mer til lønnsproblemproblemet enn ledige ansettelsesledere.

1. Pass på at du får betalt det du er verdt

Kvinner, vi bringer noe av dette på oss selv.

"Når vi studerte kandidatens foretrukne lønn, oppdaget vi at for 69% av rollene som både en mann og en kvinne fikk et innledende tilbud, satte kvinnene sin foretrukne lønn mindre enn menn," sier forskere. "Kvinner spurte i gjennomsnitt 4% mindre enn menn, selv om dette tallet økte til så mye som 80% i noen tilfeller."

Den gode nyheten er at kvinner blir bedre på å be om høyere lønn og anerkjenner at de fortjener å få betalt det de er verdt.

"I stedet for å basere lønnsforventninger av din nåværende lønn, som kan videreføre ulik lønn, kandidatene bør basere sine lønnskrav ut av deres marked verdt å bruke objektive, tredjeparts lønn data som tar lang erfaring, kompetanse og plassering i betraktning, "Antyder Hired datavitenskapsmann, Dr. Jessica Kirkpatrick.

"Takket være nettbaserte ressurser blir det lettere å finne objektiv lønnsinformasjon. For eksempel tilbyr Payscale gratis lønnsundersøkelser for folk som ønsker å få en ny jobb eller forhandle sin nåværende lønn. "

Det lønner seg (bokstavelig talt!) Å vite verdien din på arbeidsplassen fordi kvinner som spesifikt ber om mer penger enn sine mannlige kolleger, får vanligvis det, spesielt kvinner med fire års arbeidserfaring eller mindre.

2. Finn din stamme

Kvinner, folk av farge og medlemmer av LGBTQ-fellesskapet kan kjempe tilbake mot lønnsikhet ved forbinder med arbeidsgivere som omfavner inklusivitet.

  • Se etter selskaper som åpenbart støtter likestilling, homofile rettigheter og mangfold.
  • Sjekk med lokale skoler, universiteter og samfunnsorganisasjoner for nettverksarrangementer som kan føre til jobbledninger.
  • Noen organisasjoner har sine inklusivitet og mangfoldighetsinitiativer rett på deres nettsider.
  • Scour jobbeskrivelser som gir spesifikt innblikk i selskapets ansettelsespraksis.
  • Vurder å bytte karrierer til en bransje hvor kvinner allerede gjør mer enn menn.

3. Intervju med intervjueren

Når du finner en jobb du er interessert i, ikke vær redd for å stille spørsmål for å sikre at organisasjonen passer bra for deg.

"En måte å evaluere selskaper på er i de siste faser av ansettelsesprosessen, sier Dr. Kirkpatrick. "Etter å ha mottatt et tilbud, oppfordrer jeg kandidatene til still spørsmål som viser hvor viktig mangfold, likestilling og inkludering er for selskapet.

"En setning som jobbsøkere kan finne nyttig er," det er viktig for meg å forstå mer om selskapets filosofier om [mangfold, likestilling og inkludering], "sier hun.

"Å stille disse typer spørsmål kan hjelpe jobbsøkere å forstå bedriftens verdier og vite om dette er riktig sted for dem å være."

Din tur: Hvordan bekjemper du ulik lønn på arbeidsplassen?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er alltid på utkikk etter friske måter å hjelpe leserne til å finne tilfredsstillelse på jobben. Se henne på Twitter @ lisa for å dele favoritttipsene dine.

Skrive Inn Din Kommentar