Penger

Kunne du "Koble fra" for en time? Dette firmaet betaler deg ...

Kunne du "Koble fra" for en time? Dette firmaet betaler deg ...

Kan du koble fra i en time?

Det betyr ikke å sette telefonen ned.

Men det betyr at du stopper tøyet ditt. La oppvaskene. Slå av lysene dine. Du kan bare sitte hjemme og slappe av, gå løp et æren eller hodet til ditt favorittsted for å ha det gøy.

Dette vil åpenbart hjelpe deg med å spare på din elektriske regning. Men det kan hjelpe deg med å tjene ekstra penger. (Denne fyren gjorde mer enn $ 400 i en måned!)

Hvordan?

Her er scoop ...

Slik får du penger og premier for å koble fra

OhmConnect er en onlinetjeneste som vil belønne deg i kontanter og premier for å redusere energiforbruket i bestemte tider på dagen som det kalles #OhmHours.

#OhmHours er når energinettet er overarbeidet og må stole på skitne kraftverk for å hindre en brownout. Disse kraftverkene er egentlig ikke de reneste, så det er derfor viktig at du kutter tilbake. Dette skjer vanligvis en eller to ganger i uken om ettermiddagen eller kveldene.

Så hvordan vet du at energinettet er i overdrive? OhmConnect sender deg tekst- eller e-postvarsler når #OhmHours er i kraft. Det er din anbefaling å redusere strømforbruket i omtrent en time ved å slå av lys og apparater eller forsinke vasken eller oppvaskmaskinen.

Merk: OhmConnect kan bare trykke på noen få verktøy selskaper for å overvåke ditt forbruk for deg. Disse inkluderer California PG & E, SDG & E og SCE kunder; samt Toronto Hydro-kunder.

Basert på hvor mye energi du sparer, vil du bli belønnet i kontanter og premier - som en treårig leieavtale for en Tesla Model S.

Slik registrerer du deg for å bli belønnet for å være grønn

Registrering er enklere enn du kan forestille deg.

Slik gjør du det:

  1. Naviger til OhmConnect. Opprett en konto, eller registrer deg via Facebook.
  2. Koble til brukerkontoen din.
  3. Bekreft kontoen din ved å oppgi telefonnummeret ditt. Du får en tekst med tilgangskoden din. Skriv inn det, så abonnerer du på #OhmHour-varsler.
  4. Du er ferdig!

OhmConnect tilbyr for øyeblikket en $ 10 bonus for nye brukere som koble deres brukerkontoer. Når du blir varslet om neste #OhmHour, klikker du koblingen, og lar OhmConnect vite hvordan du sparer energi for den neste timen.

Hvis du er tilknyttet et av verktøyene ovenfor, vil OhmConnect gi deg mer detaljert informasjon.

Nå kan du begynne å tjene! (Og føl deg bedre om miljøet også.)

Tilpasset fra original artikkel her.

Skrive Inn Din Kommentar