Penger

Drybar er ansette 30 virtuelle mottakere (du vil bare jobbe helger!)

Drybar er ansette 30 virtuelle mottakere (du vil bare jobbe helger!)

Dårlig hårdag?

Dårlig uke på jobben?

Vi fant en løsning. Drybar, en blowout og bløt-tørr salongkjede, trenger Anslagsvis 30 deltidsarbeidere, hjemmefra virtuelle resepsjonister i 44 stater, og NexRep (et hjemmekontaktkontaktsenter) hjelper til med å fylle dem.

Sidebeskrivelse: Jeg finner ikke en ekte definisjon av blowout - heller ikke jeg noen gang har hatt en - men det er bare en tørketørkingsteknikk for å glatte ut ditt ubehagelige hår. Tenk på noen kjendiser med fantastisk hår; de har sannsynligvis hatt en.

Hva gjør en Virtual resepsjonist for Drybar?

Din jobb er å svar på innkommende anrop fra kunder som trenger å sette opp avtaler - eller berolig dem med klager.

Du må være energisk, artikulert og behagelig å drive en datamaskin. Du bør vite litt om Drybars tjenester og produkter - og kunne definere en utblåsning bedre enn jeg kan.

Hva tar det å bli en virtuell resepsjonist for Drybar?

Hvis du bor i Arkansas, California, New York, Oregon, Rhode Island eller Washington, beklager: Drybar er ikke ansatt i disse landene, men her er der du kan finne andre jobb-hjemme-jobber.

Det neste viktige kravet er din tilgjengelighet: Denne jobben krever at du opererer på fredag ​​til søndag. Du bestemmer dine timer. Så lenge du jobber 15 timer mellom fredag, lørdag og / eller søndag, er du god som gull.

Anropssenteret er åpent fredager og lørdager, kl. 7.00 til midnatt og søndager fra kl. 07.00 til 10.00, slik at timene er veldig fleksible. Du kan enkelt slå dine 15 timer ute på fredag ​​og lørdag, og slapp av på søndag.

Trening er nødvendig - og ubetalt. Det varer fem timer per dag i fem dager, og det er alt på nettet.

Perks of Working For Drybar - hjemmefra

Vel, den største fordel må være at du kommer til å jobbe hjemmefra. Ingen blowout trengte å gå inn i arbeidet.

Som nevnt ovenfor setter du din egen helgetid, så hvis du har en heltidsperspektiv, er det greit. Eller kanskje du jonglerer barna i løpet av uken. Dette er en fin måte å knuse litt ekstra inntekt i helgen.

Betalingen er heller ikke dårlig. Agenter tjener 25 cent per minutt taletid, som tilsvarer $ 15 / time hvis du snakker for en full time. Sjansen er, dette vil ikke alltid være tilfelle.

NexRep-presidenten John Stewart estimerer imidlertid at agentene i gjennomsnitt banker rundt $ 12,75 / time når de kommer inn i svingen av ting.

Interessert? Påfør på arbeid for Drybar gjennom NexRep. Søknaden ber deg om å fylle ut et kort spørreskjema. Når du har sendt det, bør du motta et svar innen 10 dager.

Ikke til å snakke om hår i helgene? Vi har flere jobb-hjemme-jobber på vår Facebook-jobbside.

Din sving: Leter du etter en helg jobber hjemmefra?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar