Penger

Hva er din mor verdt? Denne studien spurte hvor mye heltid moms skulle gjøre

Hva er din mor verdt? Denne studien spurte hvor mye heltid moms skulle gjøre


Jeg hadde denne samtalen med mamma denne dagen:

«Jeg kunne aldri være en hjemme hos meg,» sa jeg. "Jeg ville miste meg."

"Du skjønner at du ikke bare sitter rundt i huset hele dagen, ikke sant?" Svarte mamma min.

Ja, jeg skjønner det, spesielt fordi moren min var et oppholdsmor i hele min barndom. Jeg mente det mer som "Jeg vet ikke om jeg kunne håndtere alt det du gjør."

Så tidlig som jeg kan huske, våknet mamma opp for oss, strykte klærne våre, pakket våre lunsjer, pleide våre kjæledyr, droppet oss på skolen, lagret kjøleskapet, renset huset, betalte regningene, arbeidet på gården, plukket oss opp fra skolen, matte oss snacks, hjalp oss med lekser, lagde middag, matte oss middag, gjorde oppvasken, behandlet noen sammenbrudd, satte oss til sengs - og gjorde hva annet enn mitt unge, naive selv var uvitende om.

Gjenta.

Du får poenget. Moms er opptatt. Moms er beundringsverdig. Moms har uten tvil en av de tøffeste jobbene.

Så hvis mor skulle tjene en lønn, hvor mye ville det være?

Tatt i betraktning det arbeidet som er involvert, virker det som om et opphold i hjemmet mamma lønnen skal være ganske høy.

Credit Sesame, en nettbasert plattform som gir forbrukerne gratis kredittpoeng og verktøy for å forbedre disse poengene, undersøkte 1000 personer for å komme til bunnen av dette hurtigknappspørsmålet.

Hvor mye skal mor få betalt? Her er hva 1000 mennesker sa

Credit Sesame undersøkelsen startet med et enkelt spørsmål: Hvis det å være en mor var en heltidsjobb, hva ville lønnen være?

Her er det som folk sa:

  • 38% sa $ 0 til $ 49.000
  • 27% sa $ 50.000 til $ 99.999
  • 20% sa $ 100.000 til $ 149.999
  • 9% sa $ 150 til $ 599.999
  • 6% sa $ 600.000 pluss

I gjennomsnitt sa respondentene at momsenes lønn skulle være $ 70.811,83.

Før du gis i lovbrudd (som jeg gjorde), sammenlign det tallet med gjennomsnittlig husstandsinntekt, som var $ 58 673 per april 2017.

Resultatene blir mer interessante når det er nedbrutt av demografi.

For eksempel var kvinner mer sannsynlig å tro at mødre skulle få betalt mer enn menn. I gjennomsnitt sier menn at mødre skulle få betalt $ 60.163 per år, mens kvinner sa at moms skulle få betalt $ 81,410. Det er en forskjell på mer enn $ 20.000.

Når man ser på resultatene etter alder, bør de som var 35-44 nevnte mødre bli betalt mest - gjennomsnittlig $ 78.968. De yngre, som 18- til 24-åringene, svarte med lavere beløp, med gjennomsnittlig $ 60.480.

De forstår bare ikke.

Og etter region? Tilsynelatende sørger sørgerne for den mest sjenerøse mot moren. De trodde i gjennomsnitt at mamma skulle bli betalt $ 76.406. Vestkysten var ikke enig, rapportering mødre skulle bli betalt i gjennomsnitt $ 62.849.

Fordi vi ikke kan gi råd til å betale mor en lønn ... Slik feirer du morsdag på et budsjett

Credit sesam har et flott poeng. Tenk bare på hva du vil betale for noen å kjøre deg rundt, lag dine måltider og rengjør huset ditt.

Dessverre har mange av oss barn ikke nok penger til å betale mor en lønn, men vi kan vise henne vår takknemlighet på mors dag. (Som jeg mener, vi burde gjøre hver dag, men det er en annen historie.)

Her er noen ideer som ikke vil koste deg $ 70 000:

  • Kjøp hennes blomster. Det er en enkel gest, kanskje overdrevet, men en ny lyspust i hennes plass vil få henne til å smile hele uken. Dessuten vil det ikke bryte banken din - og du kan til og med spare med disse avtalene.
  • Behandle henne til et måltid. Det er massevis av morsdagsaftaler der ute. Gratis kake? Ja takk!
  • Behandle henne til en mimosa. Hvis du laster ned tilbakebetalingsprogrammet Ibotta og tar moren ut for litt latter, ta et bilde av kvitteringen din, og det vil sette inn opptil $ 5 tilbake på kontoen din. Du får $ 10 for å sende inn din første kvittering også.

God morsdag til alle mødrene der ute! Vi tror du er verdt en zillion dollar!

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva våre mødre ville gjøre. Tross alt er de våre ledende lys.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hennes mor er hennes mentor, hennes terapeut, hennes beste venn og hennes romkamerat. Og hun er greit med det.

Skrive Inn Din Kommentar