Penger

Dette firmaet ansetter dusinvis av dyktige medarbeidere til å jobbe hjemmefra

Dette firmaet ansetter dusinvis av dyktige medarbeidere til å jobbe hjemmefra

Mange av jobben fra hjemmet vi forteller deg om, er fokusert på ting som kundeservice eller reiseplanlegging.

Disse mulighetene krever ofte ikke grader eller sertifiseringer, og i stedet stole på hvilke ansettelsesagenter som kaller "myke ferdigheter" som problemløsing eller konfliktløsning.

Men vi vet også Noen av våre lesere er på jakt etter hjemmebaserte jobber som taper inn ferdigheter i den andre enden av spekteret - jobber som krever ting som en bakgrunn i dataprogrammering eller prosjektledelse.

Hvis det er deg, vil du definitivt høre om en rekke jobber fra hjemmet som kan være rett opp i smuget ditt.

Dell ansetter dusinvis av eksterne arbeidstakere over hele landet for å fylle en rekke åpninger. For disse jobbene er det hardt nødvendig med harde ferdigheter.

De ledige jobbene driver spekteret fra teknologibaserte stillinger som Senior Systems Engineer til degreed stillinger som Business Operations Advisor.

Faktisk er det minst seks fulle sider med jobboppføringer på Dells nettsted som spenner over USA og Canada.

Her er noen av åpningene du finner:

Senior konsulent, IT-sikkerhet

Denne jobben krever at søkere har erfaring med å bruke en rekke programmeringsspråk, inkludert Python, C og C ++. Du vil også trenge en bakgrunn i beste praksis for informasjonssikkerhet, rettsmedisinsk analyse og omvendt engineering ARM arkitektur binærfiler. En BA / BS i ingeniørfag / datavitenskap er nødvendig, men en mastergrad eller PhD er foretrukket.

Talent Acquisition Advisor

Denne stillingen krever minst seks års fullstendig livssyklus rekruttering erfaring eller åtte eller flere år med tilsvarende arbeidserfaring. Du må også vite hvordan du arbeider med vanlige rekrutteringsplattformer som Taleo, MS Office Suite, PeopleSoft og WorkDay.

Hovedstøtteingeniør

Søkere til denne jobben trenger en sterk bakgrunn i IT-nettverk, erfaring med å arbeide med Windows Active Directory og en kjennskap til felles lagringsløsning vSAN. Du må også forstå FC-, iSCSI- og clusteringsteknologiene, og ha et arbeidskunnskap om standard sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsverktøy.

Senior Business Development Manager

For å søke om denne stillingen trenger du en BA / BS-grad og minst åtte års erfaring i programvareteknologibransjen. Kontraktsforhandlingskompetanse er et krav, som er en historie med å jobbe for en stor global systemintegrator. Erfaring med Software-as-a-Service og Deloitte eller andre store GSIer er foretrukket.

Jobfordeler hos Dell

Dell tilbyr noen snille fordeler og fordeler som inkluderer:

  • Helse og velvære programmer
  • Karrieremuligheter
  • Ansattes hjelpeprogram
  • Medisinsk, tann- og synsforsikring
  • Livs- og funksjonsforsikring

Hvis du er interessert i å lande en av disse søte konsertene, må du bruke litt tid på å pusse på hva du kan forvente under et intervju hos Dell og hva du skal vite før du søker.

Hvis ingen av åpningene på Dell tar deg, må du være sikker på å holde øye med vår Facebook-jobbside. Vi sender hele tiden jobben hjemmefra.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun liker å bringe leserne nye muligheter for jobber fra hjemmet, så se henne opp på Twitter (@lisah) hvis du har en varm ledelse for å dele.

Skrive Inn Din Kommentar