Penger

Reiseliv: 3 Jobb som hjelper andre Opplev verden

Reiseliv: 3 Jobb som hjelper andre Opplev verden

Hvis du er glad i å reise, men ønsker å finne en jobb som lar deg slå deg ned for en stund, kan du tjene penger på din lidenskap.

Bonus: Du trenger ikke engang å gå inn på et kontor for å gjøre det.

Disse tre åpne kundeservicejobene lar deg bruke kjærligheten din og kjennskap til reise for å hjelpe andre med å lage minneverdige opplevelser.

1. Assist National Park Visitors

National Park Service ansetter opptil 70 midlertidige stillinger for Yosemite National Park i California. Mål startdato er mars 2017, og stillingen vil vare opptil seks måneder.

Som besøkende brukerassistent jobber du ved en inngangsstasjon, campingplassskontor, besøkssenter og / eller andre kontaktstasjoner. Du samler parkavgifter, svarer på spørsmål og gir informasjonshåndbøker for å parkere besøkende.

Betalingen er $ 13,68 per time.

Statlig bolig kan være tilgjengelig, og det kan være nødvendig med en og annen reise.

Du vil vanligvis jobbe i en "liten utendørs struktur" - eller booth - utsatt for elementene, så du bør elske utendørs, selv ved høye høyder eller i varmen.

Du vil også bli pålagt å ha en National Park Service uniform mens du jobber - men det høres ut som en fordel for meg!

Du må være amerikansk statsborger, kunne passere en bakgrunnskontroll og ha en "gunstig kredittrapport." Du må kunne håndtere penger og nyte arbeidet med kunden.

Du bør ha to års utdanning utover videregående skole eller tilsvarende arbeidserfaring.

2. Bestill Unike World Travel Opplevelser

Hvis du har en lidenskap for internasjonal reise og ønsker å bidra til å skape de erfaringene for andre, bør du vurdere å søke om denne reisambassadørens stilling med BootsnAll.

BootsnAll er et nettbasert fellesskap og ressurs for planlegging og innkjøp av "komplekse reiser" som rundturer eller gapår.

Dette er en stilling på heltid, hjemmefra, men du vil jobbe på Stillehavs-tiden. Din jobb ville være å støtte kunder via telefon eller videosamtaler.

"Din entusiasme og lidenskap for å hjelpe reisende er viktigere enn tidligere erfaring."

Likevel er tidligere reiseliv, flyselskap eller kundeservice erfaring et pluss. Følgende krav er ikke omsettelige:

  • Må ha veldig god muntlig og skriftlig engelsk.
  • Må være tilgjengelig for arbeid i helgene (for å dekke for kollegeres fravær).
  • Må ha en veldig god internettforbindelse (for å håndtere lyd- og videosamtaler).
  • Må være veldig behagelig å bruke flere online-tjenester samtidig, som Google Apps.

Å søke: Fyll ut søknaden online her.

Hvis du har reist til mer enn fem land, er selskapet også ansatt en reiseplanlegger for å bli med på 10-teamet.

3. Lag leiebilbestillinger fra ditt hjemmekontor

Leiefirmaet Enterprise Holdings, morselskapet Enterprise Rent-A-Car, Alamo Rent-A-Car og National Car Rental, ansetter for flere stillinger over hele landet - inkludert denne jobben fra hjemmet!

Stillingen er åpen i ni stater: Ohio, Arizona, Oklahoma, Michigan, Tennessee, Missouri, Nevada, Illinois og Nevada, med spesifikke krav til metroområdet.

Dette er en heltidsjobb, og du vil ha en angitt tidsplan mellom klokka 06:00 til midnatt sentral tid. Du vil fylle innkommende anrop for å svare på kundespørsmål og konvertere til reservasjoner.

Du bør være minst 18 år gammel og ha minst ett års erfaring med kundeservice. Du bør også ha tidligere erfaring, enten å jobbe hjemmefra, i et call center-miljø eller i en stilling med salgs- / ytelsesmål eller kommissionsbasert lønn.

Når du er ansatt, må du jobbe fra en PC-datamaskin som kjører Windows 7 eller høyere, med høyhastighets internettilgang og en direkte forbindelse til ruteren.

Å søke: Finn en åpen stilling i din stat her, og søk på nettet. Hvis du ikke ser posisjonen din på listen nå, hold øye med - oppføringene endres ofte.

Din sving: Har du jobbet i reiselivsbransjen?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar