Penger

10 byer som vil betale deg å bo der

10 byer som vil betale deg å bo der

Redaktørens merknad: Live Detroit-programmet aksepterer ikke lenger søknader etter at programmet avsluttet i 2016 med hvilke byens tjenestemenn kaller "stor suksess".

I lys av nedgangen i befolkningen eller avtar befolkningen, har noen byer besluttet å bli aggressive om deres overlevelse.

Noen gir bort gratis land, mens andre bokstavelig talt deler ut stabler med penger til folk som er enige om å flytte hovedstadsområdet.

Hvis du kan bruke en endring av natur, hvorfor ikke få betalt gratis penger til å flytte et sted?

Her er ti steder som egentlig vil at du skal flytte dit ...

1. Detroit, Michigan

(Redaktørens merknad: Dette programmet er avsluttet og er ikke lenger tilgjengelig)

Detroit har sett noen bedre dager, men Motown beveger seg opp igjen.

For å oppmuntre til vekst og utvikling og bringe nytt blod til byens hjerte, tilbyr enkelte arbeidsgivere incitamenter til å flytte til sentrum av Detroit gjennom Downtown Detroit Partnership.

Bortsett fra spenningen i bylivet og sparer massevis av penger på pendling, har fordelene med å leve sentrum for de som er kvalifisert, inkludert:

  • Nye huseiere får en $ 20.000 tilgivelig lån mot kjøp av deres primære bolig.
  • Nye leietakere mottar a $ 2500 godtgjørelse av finansiering mot kostnaden av leiligheten i det første året, etterfulgt av en ekstra $ 1000 for det andre året.
  • Eksisterende leietakere mottar a $ 1.000 godtgjørelse av finansiering for fornyelse av en leieavtale.
  • Eksisterende huseiere får tilsvarende midler opp til $ 5000 for utvendige forbedringer for prosjekter på $ 10.000 eller mer.

Enkelte deltakende arbeidsgivere inkluderer Blue Cross Blue Shield, Compuware, Quicken Loans og Strategic Staffing Solutions, men klikk her for å få full støtte og fordeler.

2. New Haven, Connecticut

Har du en familie? Vil du ha gratis penger til å bo i Nordøst?

Du vil kanskje vurdere New Haven, Connecticut.

Byen vil gi deg et rentefrit, $ 10.000 assistentskap for å dekke lukkekostnader eller nedbetaling på et hjem - og det er 100% forgivbart så lenge du blir i ditt nye hjem i fem eller flere år.

Men det er mer til dette incitamentsprogrammet.

New Haven er fremtidsrettet, og derfor tilbyr de movers $ 30,000 for å lage energibesparende oppgraderinger til sine hjem.

Og vår favoritt del?

Byen garanterer gratis undervisning på offentlige høyskoler til studenter som uteksaminerer fra en New Haven offentlige skole, eller opptil $ 2500 i året mot undervisning på ideelle skoler.

3. Marquette, Kansas

Alle som har kjørt langrenn via I-70 vet at Kansas ikke har mangel på åpen plass.

Statens erfarne fallende befolkningsvekst siden tidlig på 1900-tallet, så byer som Marquette og har gitt ut gratis tomter for å lokke nye innbyggere.

Marquettes gratis tomter ligger på vestsiden av byen i Westridge Addition, og nettstedet lover vakker solnedgang over de åpne feltene.

For å kvalifisere for det frie landet må du være enig om å bygge et hjem på landet innen ett år, og forplikte seg til å bo der i minst et år etter at hjemmet ditt er fullført.

4. Lincoln, Kansas

Her er en annen Kansas by som tilbyr gratis land til kvalifiserte innbyggere. Ifølge nettsiden din vil du kunne se bøffelrommet fra hjemmet ditt på rekkevidde, bør du ta dem opp på tilbudet.

Igjen må du overholde byens krav til bygging og beboelse av et hjem innenfor fastsatte tidsparametere. Kontakt Lincoln City Hall for detaljer.

Selv om verken Marquette eller Lincoln passer deg, kan du kanskje dra nytte av Kansas ' Landlige muligheter Zones andre steder. De dekker 77 fylker, og fordelene inkluderer skattefradrag og tilbakebetaling av studielån.

5. Overalt i Alaska

Dette er trolig det mest kjente eksemplet på et geografisk incitament.

Siden 1976 har Alaska betalt sine beboere for å bo der via Permanent Fund Reserve. Utbetalingene finansieres av Alaskas oljeavgifter og deles jevnt mellom medborgere.

Årlige utbetalinger varierer: I 1984 fikk hver Alaska $ 331,29, men kontrollen fettet til $ 3 269 i 2008 med en engangs $ 1200 Alaska Resource Rebate.

Vanligvis kan innbyggerne forvente et gjennomsnitt på rundt $ 1200. Ikke så loslitt bare for å være der!

For å være berettiget til rabatten må du ikke kreve bosted i en annen stat eller et land. Sjekk ut de fulle detaljene her.

6. Overalt i Saskatchewan, Canada

I et forsøk på å tiltrekke seg og beholde flere akademikere, Saskatchewan tilbyr undervisningsgebyr på opptil $ 20 000 CAD (ca. $ 15 956 USD) til siste grader fra 2010 eller senere.

Rabatten kommer i form av en ikke-refunderbar skattekreditt, og du vil se det utbetalt i løpet av opptil 10 år.

Sjekk denne lenken for å se om alma mater er på listen over forhåndsgodkjente institusjoner, og for å få full informasjon om kvalifikasjoner og fordeler.

7. Curtis, Nebraska

Hvordan har du lyst til å bygge ditt drømmehus - uten å bruke en krone på landet selv?

Det er mulig i Curtis, Nebraska.

Konstruer et hjem innen et bestemt tidsrom (og i henhold til visse spesifikasjoner), og du vil motta landet gratis i byens Roll'n Hills-underavdeling.

Alle partiene kommer verktøyet klar og ligger på asfalterte gatene.

8. New Richland, Minnesota

Livet er enklere i Midtvesten - spesielt når du kan få land gratis.

Hvis du bygger et hjem innen et år etter at du mottok landets gjerning, vil din nye eiendom i New Richlands Homestake-underavdeling bli 100% gratis.

I tillegg er byen i nærheten av en golfbane, innsjø og sykkelstier.

9. Harmony, Minnesota

Ønsker du å flytte til "Største lille byen i sørlige Minnesota"?

Byen Harmony vil gi hjembyggere en kontantrabatt på opptil $ 12 000 for å dekke byggekostnader - og programmet har null alder, inntekt eller residensbegrensninger.

10. Niagara Falls, New York

Trenger du hjelp til å tilbakebetale studielånene dine?

Hvem gjør det ikke?

Det kan være like enkelt som å flytte til naturskjønne Niagara Falls, New York.

Byen vil betale nesten $ 7000 i løpet av ditt toårige opphold hvis du er enig i å bo i bestemte nabolag.

Plus, du vil bo rett ved siden av en av verdens sju naturlige underverk.

Din sving: Vil du flytte til noen av disse stedene?

Skrive Inn Din Kommentar