Penger

Endelig en jobb for de av oss som bare vil kose med katter hele dagen

Endelig en jobb for de av oss som bare vil kose med katter hele dagen

Du vet hvordan de sier, "Gjør det du elsker, og du vil aldri jobbe en dag i livet ditt"?

Vel, det er en jobbmulighet som nylig kom opp, og det er en slags jobb "de" snakket om da "de" først uttalt den setningen.

Akkurat nå ser en veterinærklinikk og cattery i Dublin ut en profesjonell kattecuddler til, du vet, kose katter og ting.

Og jeg mener, hvis det ikke er akkurat den typen jobb de refererte til, så vet jeg egentlig ikke hvordan du skal hjelpe deg.

Slik får du betalt for å kose med katter

Just Cats Veterinary Clinic and Cattery fokuserer på å gi lav stress, kattevennlig veterinærpleie ved å skape et innbydende, koselig og sikkert miljø for, vel, katter.

En del av dette initiativet inkluderer å ha en profesjonell kattecuddler på ansatte til å katte kattene, kose kattene, leke med kattene og generelt få kattene til å føle seg både viktige og rolige.

Den ideelle kandidaten, jobbsøkingen sier, vil ha milde hender som er i stand til å potte og stryke katter i lange perioder, en myk-talet stemme og sterk kattevisende evner å roe nerver av katter som har funnet ut at de faktisk er i en veterinærkontor.

Evnen til å forstå forskjellige typer purrs og kattkommunikasjonskanaler vil gi deg en "tydelig ekstra fordel" når du lander jobben.

(Det er fornuftig, tospråklige kandidater er vanligvis svært ettertraktede.)

Andre viktige trekk som vil gjøre deg vellykket i denne rollen, inkluderer kjære katter, er en gal kattperson, som har "cattitude", fordi du elsker bare katter så danner mye, får varme og fuzzy følelser fra petting katter, teller katter før du gå i dvale (om de er din egen personlige flokk eller imaginære, gjør ingen reell forskjell) og bare generelt å være veldig begeistret for katter.

Denne posisjonen er basert i Dublin, Irland, men så langt som de fremste lokalene for petting katter går, er Dublin høyt på listen. (FYI, lokaliteter på bunnen av listen "flotte steder til kjæledyrskatter" inkluderer: badekar, lasertestfabrikker, hundeparker, travle veikryss, sirkus - det er trolig løver - og hvor som helst innen 50 meter av et "pass opp for katt" skilt.)

Den eneste virkelige ulempen er at klinikken fritt og åpent innrømmer å diskriminere mot hunder. Men ingen arbeidsplass er perfekt, har jeg rett?

Hvis, til tross for catteryens urettferdige behandling av hunder, er du virkelig interessert i å bli en profesjonell katt snuggler, besøk den opprinnelige jobboppføringen her å lære mer om rollen og hvordan man søker.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun tilbringer 90% av sin tid hjemme snuggling en spesielt trengende katt.

Skrive Inn Din Kommentar