Penger

Denne kvinnen forteller oss hva det egentlig er å være en flyvertinne

Denne kvinnen forteller oss hva det egentlig er å være en flyvertinne

For to år siden sendte Kelli White to online applikasjoner.

Den ene skulle bli en flyselskap med United Airlines, og den andre skulle bli en konkurrent De Bachelor.

Hun hadde nettopp flyttet tilbake til hennes hjemstat i South Carolina for å være nærmere kjæresten sin. Forholdet ble imidlertid avsluttet kort tid etter hennes trekk.

"Jeg må komme ut herfra," White, da 24, husker å tenke.

Hun fortalte seg selv om søknaden var vellykket, var hennes nye vei fremover.

Innen to uker hørte hun fra United. De ønsket et intervju.

Hvordan dette Twentysomething ble en Flight Attendant

White tjente en park, rekreasjon og turisme ledelse grad fra Clemson University. Etter å ha bestått, klarte hun et klærbutikk i Louisiana. Men annet enn massevis av kundeservicer, visste hun ikke mye om fly som deltok.

"Jeg har alltid vært fascinert med fly og har elsket å fly," sier White. "Det var noe jeg hadde vurdert å vokse opp, men jeg har aldri vurdert det seriøst."

Det vil si, til hun fant seg selv til å gå inn i hennes første dag med fly-ledsagertrening i Houston.

Fem-ukersprogrammet gikk seks dager i uken. White beskriver det som 98% sikkerhetsbasert.

Hun husker en dag spesielt når gruppen av praktikanter praktiserte evakueringsprosedyrer på et ekte plan i en hangar. De løp gjennom tre mulige nødsituasjoner mer enn 15 ganger. Hver gang slengte de ned nødlysene.

"Utmattende," sier White.

Ironisk nok hadde hun bare to dager med "førsteklasses service" -opplæring, "som er morsomt fordi vi følte oss komfortable å evakuere flyet, men ikke serverer en drink, da vi startet [jobben], sier White.

På slutten av opplæringen hadde hun et sertifikat og en offisiell lisens til flyveselskapet fra Federal Aviation Administration. Litt over en uke senere gikk hun ombord på sitt første fly.

Levende liv 39.000 føtter i luften

Siden han ble en heltidsflyvning for United, har White flyttet til Uniteds base i New York / New Jersey-området. Der leier hun en leilighet med andre flygebyr, selv om hun bare er der om seks netter i måneden.

De andre 24 nettene? Hun er enten i luften eller sover på et hotell ut av staten - eller landet.

Hun sier at hun i gjennomsnitt tar om lag to til tre turer om dagen, avhengig av flytid. Hvis det er en internasjonal tur, er det bare ett fly. Dette tilsvarer omtrent åtte eller ni timers arbeidsdager, inkludert layovers. Noen ganger varer arbeidsdager på opptil 14 timer, sier hun.

Whites daglige oppgaver inkluderer innlogging og briefing med mannskapet etter at hun har klatret inn. Hvem utfører sikkerhetskontroll og setter opp flyet. Hun hjelper passasjerer styret og går gjennom pre-flight kunngjøringer og sikkerhetsopplysninger. I luften serverer hun drinker og snacks.

White sier at hun ikke har lov til å sove i passasjerens syn (på flyet eller på flyplassen), slik at hun holder seg opptatt ved å spise måltider, ta opp telefonsamtaler, se Netflix eller bare gå rundt terminalen.

Etter hennes siste flytur henter hun en shuttle til hennes utpekte hotell hvis hun ikke er hjemme.

Hvor mye koster flydeltakere Betalt?

Siden hun jobber på heltid, har hun som mål å stable rundt 100 timers flytid i timeplanen en måned.

Virkelig, flytid er det som betyr noe. Når hun er i luften, får hun betalt $ 27 til $ 28 i timen, som er startbetalingen på United.

Men sammenlignet med hennes tidligere jobb som leder på et boutique, har hennes lønnsslipp blitt kuttet i halvparten, sier hun.

Det er fordi når hun ikke er i luften - det vil si når hun går ombord på flyet eller henger ut under layovers, for eksempel - har hun betalt $ 2 i timen. Dette inkluderer enhver tid hun bruker bort fra hennes hjemmebase, så hvis hun henger ut ved bassengkanten i Nicaragua, blir hun for eksempel betalt - men bare litt.

Etter fem år sier hun at hennes lønn vil doble. Så, etter omtrent 15 år, sier White at Uniteds flyveselskaper kan tjene opp til $ 68 i timen.

Så hva er det som å bli betalt for å reise?

Whites favorittdel om å være en flyvertinne blir betalt for å gå steder hun ellers ikke ville kunne besøke.

Hun har sett nesten alle 50 stater og slo 18 forskjellige land om to år. "Det har vært så kult å bli betalt for å reise," sier White. "Det er som en ferie i jobb, avhengig av reisen din."

Hennes Instagram er fylt med flotte bilder av hennes siste jaunts. Hennes favorittmål hittil har vært Italia.

Hun har også hatt et ekspedisjonsbesetningsmedlem, hvorav noen har blitt raske venner.

United gir også helsemessige fordeler, en 401 (k) og gratis reise på standby hvor som helst på hjemmemarkedet. Familiemedlemmer kan få gratis flyreiser (hun valgte foreldrene hennes), som gjør en heldig kompis.

I tillegg, siden hennes kampanje, kan White jobbe så mye eller så lite som hun liker, så lenge hun tar en 9-timers pause mellom innenlandsflyvninger eller en 24-timers pause mellom internasjonale flyreiser mer enn åtte timer lang.

Hun kunne også velge å ta en hel måned, hvis hun ville.

Men å være flyvertinne er ikke helt glamorøs

Da White startet som flygebyr, jobbet hun med reserve, som i utgangspunktet oversetter til å være på samtale. Hun jobbet seks dager med tre dager. To dager på, to dager unna.

"Det er ingen å fortelle hvor du skal," sier White av reserveklassen. "Noen ganger vil jeg finne ut fire timer før avreise."

Det var vanskelig å få tid på. For eksempel jobbet White 22. desember til 27. desember det siste året.

Hun hadde imidlertid heldig, og jobbet bare i fire måneder før han ble forfremmet til det som kalles "å holde en linje", noe som betyr at hun kjenner sin tidsplan en hel måned før og kan slippe skift, hente ekstra eller bytte turer rundt.

Men hun sier de første månedene var tøffe å komme igjennom.

Hvit er singel (og har planer om å holde seg sånn for en stund), men hun sier at den konstante arbeidspendelen viser seg vanskelig for sine kolleger med ektefeller og barn.

Hun sier jobben kan være veldig ensom også, og det er vanskelig på kroppen hennes. Hun skifter stadig tidssoner og pakker, deretter pakker ut og pakker deretter igjen. Hun sier hun lever av Diet Coke og Airport junk food.

Og hun vet aldri den dagen det er. "Vi er ikke på samme bølgelengde som resten av verden," sier White.

Hun merker også ærlig at fly kan forsøke. Hun snakker om passasjerene: "Noen ganger må vi håndtere passasjerer som roper på oss for ting helt ut av vår kontroll. Noen ganger håndterer vi svært uhøflige mennesker, og vi må bare trykke på og behandle dem med godhet. "

Flyr inn i hennes fremtid ...

White planlegger ikke å være flyvertinne for alltid, men det har vært en flott, fortellende opplevelse for henne.

"Jeg innså at min lidenskap for flyging var mer basert på å være i flydekket, heller enn på baksiden av flyet, sier White.

Nedover veien (eller bane) ser White hennes karriere som pilot. Hun har nettopp oppnådd sin private pilots lisens, og nå prøver hun å legge inn Air Force Reserves slik at hun kan få nok flyturer til å komme tilbake som en kommersiell pilot.

Imidlertid mistenker hun at hun tar fem til åtte år for å fullføre, så for tiden fortsetter hun å delta på fly - og gjøre alle sjalu gjennom Instagram-kontoen.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun gikk på høgskolen med Kelli White og nylig tilkoblet etter å ha sprunget over Instagram og tenkte: "Det må være den kuleste jobben noensinne."

Skrive Inn Din Kommentar