Penger

Dette nettstedet har som mål å koble folk med jobber i den raskt voksende potten

Dette nettstedet har som mål å koble folk med jobber i den raskt voksende potten

Som det eller ikke, vokser marijuanaindustrien raskt (ordspill ment) raskt.

Faktisk er det en av de raskest voksende næringene i USA akkurat nå.

Medisinsk marihuana har blitt legalisert i 29 stater og Washington D.C., og rekreasjonsmarihuana er nå lovlig i åtte. I 2016 toppet cannabis salg på $ 6,7 milliarder i USA og Canada.

Og jobbene? Jobben er praktisk talt å skape seg selv.

Akkurat nå er en anslått 100.000 til 150.000 mennesker ansatt ved juridiske marihuana bedrifter.

Det er anslått at innen år 2020, cannabisindustrien vil skape over en fjerdedel av en million nye jobber - Alt mens produksjon, verktøy og offentlige jobber faller.

Men med så mange nye jobbmuligheter som hælder på scenen, kan det være frustrerende for håpfulle jobbsøkere å luke gjennom myren og bryte inn i bransjen.

Og det er nettopp hvorfor Karson Humiston, en 24 år gammel gründer fra Denver, Colorado, (så at en kommer, ikke?), Skapt Vangsters.

Vangsters hjelper deg med å finne jobb i marijuanaindustrien

Den nye digitale jobbplattformen, som fungerer mye det samme som nettsteder som Indeed og Glassdoor, er tilpasset jobber i cannabisindustrien. Arbeidssøkere kan fylle ut en profil for å bruke nettstedets funksjoner gratis og kan søke gjennom de mer enn 100 åpne stillingene som er på nettstedet. Cannabis selskaper kan betale $ 70 per måned for å få sine jobber oppført på nettstedet.

Mens det er noen muligheter for øvre nivå, lønnsomme stillinger i dispensarer og produksjonsanlegg, Størstedelen av disse nye jobbene vil være timeplasser for den gjennomsnittlige Mary Jane - jobber som planteopptakere, trimmere og selgere.

"Størstedelen av næringen, ca 75% av de åpne jobbene, er for personer i dispensarer, kultivatorer, merkevareambassadører og andre mellom- og inngangsposisjoner, sier Humiston, hjernen bak plattformen. "Bedrifter trenger ikke nødvendigvis en rekrutterer for å fylle disse jobbene, men de trenger et sted å vise dem."

Humiston har hjulpet cannabisfirmaer til å fylle roller de siste to årene. På den tiden har hennes rekrutteringsgruppe sammenkoblet 3.000 mennesker med ugressrelaterte jobber. De håper å vokse dette tallet til 10 000 innen år 2020.

Jobber i potten forretningsområdet i betale fra $ 10 til $ 15 i timen for en entry-level selger til så mye som $ 130,000 per år for en "dyrkingsdirektør", ifølge Time.com.

Dessuten, fordi disse cannabis-selskapene fortsatt er i oppstartsfasen, er det god plass for vekst - og til og med egenkapital - for de som kommer inn i virksomheten nå.

For å si det helt, kan en jobb i cannabisindustrien ikke være en dårlig ting å se på.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar