Penger

Har du virkelig det som trengs for å lykkes ved å jobbe hjemmefra?

Har du virkelig det som trengs for å lykkes ved å jobbe hjemmefra?

Inntil to år siden hadde jeg brukt hele karrieren i roller der ansiktstid var nødvendig - eller i hvert fall forventet - i løpet av vanlig arbeidstid. I sannhet har jeg aldri tenkt mye på å be om å jobbe eksternt av noen grunner: Ingen rundt meg gjorde det; fordi arbeidet mitt var lettere å oppfylle mitt ansvar på kontoret; og generelt liker jeg å ha struktur bygget inn i min dag.

I 2016 dro jeg jobben som administrerende redaktør ved en lokal avis for å forfølge hva som da var en kontraktsrolle i Fairygodboss - hvor jeg jobber nå på heltid - og annet frilansearbeid. Dette betydde at etter seks års pendling og tilbringe 10 timer på et kontor nesten hver ukedag, begynte jeg plutselig arbeidsdagen min ved å våkne opp og gikk bare noen få skritt til sofaen min.

For mange er dette en drøm. Faktisk viser nylig forskning fra Fairygodboss, The Female Quotient og Progyny at 80% av kvinnene og 79% av mennene ønsker muligheten til å jobbe eksternt. Å ha denne evnen gjør det ofte mulig for oss å drive våre liv mer effektivt og gjør det lettere å bruke tid til våre forpliktelser utenfor arbeidet.

Seks måneder etter at jeg begynte å jobbe hjemmefra, flyttet det raskt voksende Fairygodboss-laget - inkludert meg selv - til et kontor, hvor jeg fortsatt sitter mandag til fredag ​​(selv om jeg til og med utnytter selskapets fleksible politikk og velger å jobbe eksternt).

Jeg hadde raskt lært at arbeidstiden fra hjemmet var, for det meste, ikke for meg, så jeg imot sjansen til å gå tilbake til et kontor, jobbe sammen med et lag, og ha mer skille mellom arbeidet mitt og personlig tid. Likevel visste jeg at jeg har muligheten til å jobbe eksternt ved anledninger - spesielt etter å ha brukt år på jobber der jeg følte at det ikke var mulig - var en spilleskifter.

Ser på forskningen fra Fairygodboss, The Female Quotient og Progyny, ser det ut til at 20% av kvinnene og 21% av mennene sa at de ikke vil ha muligheten til å jobbe eksternt. Klart, denne typen struktur virker ikke for alle - inkludert meg, mye av tiden.

Hvis du vurderer å forfølge eksternt arbeid eller spørre firmaet ditt om du kan jobbe hjemmefra - enten noen ganger eller hele tiden - oppfordrer jeg deg til å prøve det. Sjansen er at du vet, ganske raskt, om det er en rutine som passer for deg. Men hvis du er skeptisk til din evne til å jobbe hjemmefra, er det fire tegn på at det kanskje ikke er det beste valget.

1. Du bor i et lite hjem.

Jeg bor med kjæresten min i en ettroms leilighet. Men en en-roms leilighet på Manhattan betyr at vi ikke har mye ekstra plass for meg å trene komfortabelt ut av leiligheten vår på daglig basis.

Hvis sofaen din vil ende opp med å bli doblet som skrivebordet, vil du stort sett sitte på samme sted som du spiser frokost (mens du arbeider), lunsj (mens du arbeider) og middag (mens du arbeider), kan du få hytt feber ganske raskt.

2. Du har arbeidspolitiske eller perfeksjonistiske tendenser.

Hvis du noen ganger er obsessiv når det kommer til jobb, eller du har det vanskelig å slippe ting og fortsette, så pass på at det å jobbe hjemmefra vil gi deg rett inn i disse tendensene. Med null fysisk adskillelse fra arbeidet ditt og hjemme livet, du kan vel ende opp med å jobbe i fortidstid - eller til sengetid.

3. Du bor sammen med folk som vil være hjemme om dagen.

Hvis du har en romkamerat, partner eller barn som tilbringer tid hjemme under vanlige arbeidstimer, tenk hardt om disse menneskene vil redusere produktiviteten din.

4. Du nyter de samarbeidende aspektene av arbeidet ditt.

Med e-post og apps som Slack er det lett å være i kontakt med kollegaer som ikke er i samme rom som deg. Men hvis du har en tendens til å trives når du er i stand til å brainstormere med kolleger i et møte eller i løpet av en frist, kan du gå glipp av ansikts-til-ansikt-interaksjonene du får på et kontor. Dessuten, Hvis du er ny på jobb eller ditt lag vokser, kan det være vanskeligere å knytte og koble med kolleger hvis du bare er i kontakt bakfra en skjerm.

Uansett hva din jobb og ditt personlige liv ser ut, er det sannsynligvis tider når du er i stand til å jobbe eksternt, vil være til nytte for deg. Hvis du er kjent med utfordringene som kan følge med på eksternt arbeid, vil du være i et godt sted for å finne ut hva slags arrangement som passer best for deg.

Samantha Samel er direktør for Fairygodboss, det største karrierefellesskapet som hjelper kvinner med å få innsiden av lønnen, bedriftskulturen, fordelene og fleksibiliteten i arbeidet. Fairygodboss ble grunnlagt i 2015 og tilbyr bedriftsbedømmelser, stillinger og karriere råd. Tidligere fungerte Samantha som administrerende redaktør ved Brooklyn Daily Eagle.

Skrive Inn Din Kommentar