Penger

Lære å kode trenger ikke å være dyrt - Lær med disse gratis appene

Lære å kode trenger ikke å være dyrt - Lær med disse gratis appene

Apple har nylig lansert en ny læreplan rettet mot videregående skole og fellesskaps studenter som ønsker å lære å utvikle programmer ved hjelp av programmeringsspråket Swift.

Hele året kurset er tilgjengelig som en gratis nedlasting i iBooks hvis du vil sjekke det ut.

Hvis du vil lære å programmere, men ikke nødvendigvis i Swift, er det mange apper på markedet som lar deg lære rett fra mobiltelefonen eller nettbrettet.

Disse 10 appene er gratis, men noen tilbyr ekstra innhold for engangsavgift eller abonnementsavgift.

Programmeringsprogrammer for iOS

Disse er alle tilgjengelige i iTunes Store.

Cargo-Bot

Hvis du er helt ny til programmering, vil du få en god forståelse av de grunnleggende konseptene før du kommer inn i det kjekk-krevende kodingen. Denne appen hjelper deg med å komme dit ved å pakke inn konseptene til et morsomt spill å spille på iPad.

Hoppe paradis

Kompatibel med iPhone og iPads, er denne appen en vinner med foreldre. Det er flott å hjelpe barna lære å kode ved å lære dem å lage sitt eget spill. Det er også en god go-to app for voksne som er nye i programmeringsverdenen.

Lær å kode med HTML

Hvis du har drømt om å designe og lage din egen nettside, er dette appen for deg. Ta noen interaktive kurs på iPhone eller iPad, og dykk inn for å lage en unik nettside for å ringe din egen.

Swifty

Hvis du er interessert i å utvikle apps for macOS, iOS, watchOS i Swift, men du ikke går på en skole som tilbyr Apples nye læreplan, her er et annet alternativ. Swifty hjelper deg å lære språket i bite-size leksjoner som er perfekte for å fullføre på iPhone eller iPad når du bare har noen få minutter til overs.

Javvy: Lær å kode i Java

Hvis du vil spesifikt lære programmeringsspråket Java, så ta tak i Javvy for iPhone, iPad og iPod Touch. Det starter deg med det grunnleggende og gradvis rammer deg opp til å forstå avanserte begreper som modifikatorer og klasser.

Programmeringsprogrammer for Android

Disse er alle tilgjengelige i Google Play Butikk.

SoloLearn

Lær HTML, CSS, JavaScript, PHP, C + +, Python, Java, C #, SQL, Swift og Ruby med SoloLearn. Hvis du blir stumped på et konsept eller en leksjon, vil SoloLearn-nettverket hjelpe deg med å få deg tilbake på sporet.

Enki

Denne appen er laget for nybegynnere og erfarne programmerere. Hver leksjon er bare omtrent fem minutter lang, så hvis du er trykket for tiden, er dette appen du vil ha.

Pocket Code

Denne lærerike appen er laget med barn og tenåringer, og lærer unge voksne å utvikle de tingene de liker best: spill, animasjon og interaktive videoer. Denne morsomme appen fungerer like godt på telefonen eller nettbrettet.

Udacity

I motsetning til de andre appene på denne listen, er denne en rett og slett en gateway til et nettbasert læringssted. Udacity tilbyr dusinvis av kurs som lærer alt fra grunnleggende programmeringsferdigheter til hvordan man utvikler seg for virtuell virkelighet.

Programmeringsnav

Med over 20 programmeringsspråk, er denne appen en en-stop-butikk hvor du raskt kan lære flere språk, slik at du er forberedt på noe. Den inneholder til og med et utvalg programmeringsrelaterte intervjuespørsmål for å prepere deg for din neste jobb.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun planla å være programmerer da hun vokste opp, men da skjedde dette skriftlig.

Skrive Inn Din Kommentar