Penger

Arbeider alene: 22 Uavhengige måter å tjene penger som en inntrengende

Arbeider alene: 22 Uavhengige måter å tjene penger som en inntrengende

Jeg elsker folk, setter pris på individets unikthet og nyter en god samtale eller fest. På noen måter er jeg en veldig sosial person.

Men jeg bekjenner: Jeg liker egentlig ikke "nettverk", som er en del av et "lag" eller andre situasjoner der jeg må selge meg selv eller dele ansvar med andre. I hjertet er jeg en ensom og nonconformist.

Noen av dere kan forholde seg til dette. Du føler deg ubehagelig med bøker om hvordan du markedsfører deg selv. Du vil ikke bruke tid på å prøve å vinne venner eller påvirke folk. Og så har du kanskje lurt på: Hvordan kan du tjene penger alene?

Heldigvis gjør du det ikke ha å tilbringe arbeidsdagen din interagerer med andre mennesker eller dele beslutningsansvar. Her er noen av de beste bedriftene, investeringene og jobbene for introverts.

Beste jobber for Introverts

Mest jobb involverer å jobbe med andre, og alle jobber krever noen grad av interaksjon med arbeidsgiver eller veileder, om ikke andre ansatte eller klienter. Men enkelte posisjoner innebærer klart mindre samarbeid enn andre.

Her er noen av de beste alternativene for introverts:

1. Archivist

Medisinsk årslønn av en arkivist er $ 50 500, ifølge Bureau of Labor Statistics. Du vil tilbringe dagen med å organisere og vedlikeholde historiske dokumenter i rolige rom med få forstyrrelser. Hva er det ikke å like?

2. Rettens reporter

Et rettssalen er fullt av folk, men som en rettsreporter jobber du sjelden med andre. Og du gjør det, det er bare å lese tilbake noen få vitnesbyrdslinjer. Median årslønn på $ 51,320 er heller ikke dårlig.

3. Vaktmester

CBS Søndag morgen nylig profilert Steve Fuller, vintervaktmesteren i Yellowstone National Park. Fuller liker å være alene i flere måneder og timer unna nærmeste butikk (med snøscooter), men han sier når han forklarer sin jobb: "Jeg starter vanligvis med vaktmester, og deres umiddelbare svar er," Har du sett "The Shining"? ”

Du finner alle slags stillinger. Noen er bare hus-sitteplasser og andre involverer å jobbe med offentligheten. Men noen stillinger lar deg leve alene og stille omsorg for en hytte eller annet anlegg i lavsesongen.

Betalingen varierer sterkt. Du finner disse stillingene på nettsteder som CaretakerJobs.com og i Caretaker Gazette.

4. astronom

Hvordan ønsker du å jobbe selv mye av tiden, observere skyene eller tolke data? Du vil bli godt betalt for ensomheten, da astronomernes medianårslønn er $ 104.740.

Her er noen andre jobber der du har minimal samhandling med andre:

 1. Medisinsk rekordtekniker
 2. Industriell maskinreparatør
 3. Night Security Guard
 4. Night Shelf Stocker
 5. takstmann
 6. Forest Fire Lookout

Bedrifter for Introverts

Jobb er ikke det eneste alternativet for introverts og nonconformists. Noen bedrifter gir deg også friheten til å gjøre ting på egen måte og uten for mye samhandling med andre.

For eksempel har min kone og jeg tilbrakt de siste 11 årene med å skape nettsteder om alt som interesserer oss (backpacking, metaforer, poesi, penger, etc.) og legger Google AdSense på sidene. Folk finner våre nettsteder, leser artiklene og essayene, og klikker på annonser, og deretter legger Google automatisk inn vår andel av annonsekostnadene per klikk på vår bankkonto hver måned.

På ett tidspunkt produserte vi over $ 10 000 per måned fra Google. Vår AdSense-inntekt har nå gått ned til mindre enn $ 1000 hver måned, så jeg kan ikke lenger si at det er en enkel måte å tjene penger på. Men hvis du kan finne ut en måte å få nok besøkende til bloggene dine eller nettsteder, er alt du trenger å gjøre, å registrere deg og legge koden på sidene dine.

Her er delintegratene kanskje: I alle disse årene har vi aldri snakket med noen av annonsørene eller noen på Google, og det er valgfritt å svare på e-post fra besøkende til våre nettsteder.

Her er noen av de mange måtene du kan være selvstendig næringsdrivende og utføre din virksomhet for det meste av deg selv.

11. Skriv bøker

Da jeg ble kontraktet til å skrive 101 merkelige måter å tjene penger på, Hatet jeg de kjedelige forhandlingene og redigerte diskusjoner som gikk inn i å få kontrakten og skrive boken. For å unngå mye av dette stresset, skriv boken først og deretter send det til utgivere. (Men det er ikke lett å gå på den tradisjonelle publiseringsruten, men det er en historie for et annet innlegg.)

12. Selvutgivelsesbøker

Det koster ingenting annet enn din tid til å skrive og publisere en bok om Kindle, Amazons ebook-plattform. Jeg lagde $ 2000 med en bok om ultralette backpacking jeg skrev på mindre enn en uke. Jeg har selv gjort noen få dollar med mine nonconformist, opinionated essay-bøker. Jeg har aldri hatt å snakke med noen for å selge disse bøkene.

13. Start en salgsautomatrute

Fyll maskinene med det du selger og ta pengene til banken. Det er en rutine du kan gjøre alene, og hvis du vil unngå "salg" -delen av å plassere maskinene, kan du leie et firma som finner salgsautomatsteder for å gjøre det for deg.

Her er noen flere bedrifter du kan operere på egen hånd og uten mye kundeinteraksjon:

 1. Skrap Metal Resirkulering
 2. Skattejakt
 3. Oppfinne ting

Investeringer til å styre på egen hånd

Du må forhandle for noen investeringer, men i det minste kan du ta dine beslutninger alene. Her er noen av de beste investeringene som lar deg jobbe alene.

17. Aksjer

Du kan åpne en konto og handle aksjer på nettet fra komforten og anonymiteten til ditt hjem, uten å snakke med en annen person.

18. Inntekt Real Estate

Når du er villaeieren, er alle de avgjørende beslutningene dine alene. Og hvis du er en introvert til det punktet du ikke engang ønsker å håndtere leietakere, ansette ledelsen. Min kone og jeg har leid ut en leilighet, og vi har aldri sett eller snakket med leietaker.

19. Videresalg fast eiendom

Flipping hus - kjøpe hjem for å fikse dem og videreselge dem - kan være svært lukrative. Hvis du er praktisk med en hammer og pensel, kan du selv gjøre det meste av arbeidet selv.

La en eiendomsmegler gjøre salg og håndtere alt via e-post. Min kone og jeg har kjøpt og solgt flere eiendommer uten å møte kjøperne eller selgerne.

Her er noen flere investeringer som ikke krever mye, om noen direkte samhandling med andre:

 1. Utlån Club Lån
 2. Music Royalties
 3. Alternativer Investering

Skal du gå alene?

Naturligvis kan samarbeid med andre føre til bedre ideer og større fortjeneste i virksomheten og investeringer. Og selv en ensom arkivist eller forfatter kunne sannsynligvis forhandle en bedre lønn eller selge flere bøker hvis de lærte å markedsføre seg selv.

Men penger er ikke alltid det viktigste hensynet. Hvis du liker uavhengighet og tid alene, er det godt å vite at du kan få de og fortsatt tjene nok inntekt til å betale regningene.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter han har tjent penger, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar