Penger

Hvilken linje er det? Hvordan en improvisert komedieklasse kan hjelpe deg på jobb

Hvilken linje er det? Hvordan en improvisert komedieklasse kan hjelpe deg på jobb

Viser opp til min første dag i Improv 101 var mye som å dukke opp for den første dagen i barnehagen; Jeg hadde ingen anelse om hva jeg kunne forvente, og jeg hadde på seg en T-skjorte med en platypus på den.

Imidlertid skjønte jeg etter første klasse at improvisasjon er mer enn bare en komisk stil.

Jeg skjønte at jeg ville få mer ut av klassen enn en pipedrøm for å bli den neste Tina Fey. Jeg fant raskt ut at improvisasjonens tenåringer kunne og bør brukes på alle aspekter av livet mitt, personlig til profesjonelt.

Så mye av livet på kontoret må improviseres. Du kan ikke alltid planlegge for tilbakeslag, sykdommer eller ansatteendringer. Det du kan kontrollere er hvor godt du tilpasser og improviserer i øyeblikket for å finne en løsning.

Slik en improvisasjonsklasse vil gjøre deg til en bedre arbeidstaker.

1. Improv gir deg tillit

Offentlig taler er nummer én frykt blant voksne i Amerika.

Folk finner det skummelt å stå opp og snakke foran et rom enn de hopper ut av et fly eller svømmer med haier. Dette viser deg hvor naturlig det er å bry seg om hva folk tror, ​​men også hvordan å hemme det kan være.

I din karriere, hvis du er redd for å snakke, blir stemmen din ikke hørt. Du kan ha fantastiske ideer, men du må være villig til å bidra med dem.

En improvisasjonsklasse vil lære deg å være trygg og tro på at stemmen din er viktig. I improvisasjon er hver stemme på scenen viktig og viktig for å bygge en god scene. En improv scene dør hvis alle spillere på scenen ikke bidrar med sin del.

Improv vil få deg i tankegangen å snakke opp på en måte som bidrar uten å overshadowing de andre spillerne.

2. Forbedring lærer deg å si "Ja og"

En av de første tingene vi lærte i Improv 101 er "ja og" filosofien om improv.

Denne filosofien tenker ikke bare på å si ja til hva personen i din scene gir opp, men også å legge til din egen verdi på scenen ved å bidra med din egen "og".

Å si "nei" slår øyeblikkelig ned muligheter og samtaler. Å si "ja" gir disse mulighetene og samtalene en sjanse til å overleve.

Å si "ja og" sikrer disse mulighetene og samtalene vil trives ved ikke bare å bekrefte dem, men også legge til ditt eget element i ideen.

Øv dette i ditt profesjonelle liv ved å oppfordre dine medarbeidere med "ja og" filosofien om improv. Se hva som skjer når du ikke umiddelbart slår ned nye ideer som virker risikable, men i stedet gi dem sjansen til å utvikle seg ved å si "ja og."

3. Improv gjør at du tenker på føttene dine

Raskt tenkning er viktig for livet på jobben der nye utfordringer oppstår hver dag.

Alt som skjer i en improvisasjonsklasse, er gjort på stedet. Hva gjør improv så fortryllende å se, vet du at det er uplanlagt. En improvisasjonsklasse vil kaste deg i scene etter scene med mennesker og kreve at du kommer opp med noe å si i lynhastighet.

Improv vil kreve at du tilpasser seg alle slags galne situasjoner på scenen, så når du står overfor noe nytt på jobb, vil det ikke være så skremmende å håndtere det på stedet.

Når du er i stand til å reagere raskt og effektivt på nye utfordringer, blir du en mer kompetent og pålitelig arbeidstaker.

4. Improv påminner deg Det er greit å mislykkes

I improvisasjon når noen "messer opp" i et spill eller en scene, klapper du det alltid ut for dem.

Folk er ikke perfekte og uskyldige feil vil skje. I improv, applauer du raskt feil og benytter anledningen til å gå videre til neste scene.

På samme måte vil du gjøre feil i ditt profesjonelle liv. Din naturlige tendens vil være å slå deg opp om det hele dagen, og dermed ødelegge din mentale tilstand og tanke på produktiviteten din.

Et sunnere alternativ er å internalisere feilen, lære av det og gi deg en runde applaus for å prøve.

Innsatser er høyere i en forretningsinnstilling enn de er i en improvisasjonsklasse. Men konseptet om å bygge deg selv og dine medarbeidere opp og skape et støttende miljø der folk ikke er redd for å mislykkes, er fortsatt gyldige.

Registrer deg for en klasse for å forbedre din karriere

Å ta en improvisasjonsklasse er en fantastisk måte å utvikle de sosiale ferdighetene du trenger for å lykkes på jobb.

Improv vil gi deg den typen person som andre ønsker å jobbe med. Hvem vil ikke jobbe med noen som er trygge, oppfordrer nye ideer, kan tilpasse seg raskt og er ikke redd for å mislykkes?

Alt du trenger å ta med deg til en improvisasjonsklasse er et åpent sinn og en vilje til å bidra.

Sjekk ditt lokale improvstudio for innledende klasser. Hvis du er i Tampa Bay-området, kan du sjekke ut The Box Improv Studio hvor jeg tok Improv 101.

Carrie Pinkard er en amatørforbedrer og komedieforfatter. Hun prøver å gjøre alle aspekter av livet lettere med en sunn dose humor.

Skrive Inn Din Kommentar