Penger

Hvordan hjelper din bedrift med nye moms? Denne ene tilbyr en concierge-tjeneste

Hvordan hjelper din bedrift med nye moms? Denne ene tilbyr en concierge-tjeneste

Nye moms som jobber med mødre står overfor mange utfordringer.

Holde opp med den typiske arbeidsbelastningen mens du håndterer alle behovene til et nytt spedbarn som egentlig ikke kan gjøre noe i seg selv, presenterer en stor jongleringsakt.

Og noen ganger blir en ball - eller to - falt.

For mange handler det om å handle med den jongleringshandlingen ofte å gjøre ofre på karriereenden, som å melde seg ut av arbeidsstyrken i en periode, og miste lønn og muligheter for fremgang.

Så når et selskap tilbyr nye mødre spesialhjelp gjennom sin personalepakkepakke, er det noe å feire. Det viser at de bryr seg om å beholde gode arbeidere.

Hjelp er en samtale unna ved femte tredje bank

Femte tredje bank, med hovedkontor i Cincinnati, Ohio, og med steder i 10 stater, tilbyr et fødselspermisjonsprogram for ansatte som er gravide, på barselsorlov eller bare har barn under 1 år.

Tjenesten hjelper med et bredt spekter av oppgaver, blant annet å plukke opp renseri eller dagligvarer, bestille brystpumper, organisere barnas barnehage og planlegge kjønnsmessige eller første bursdagsfest, ifølge en nylig Fast Company-artikkel.

Teresa Tanner, femte tredeles sjefsjef, sa til Fast Company det er ikke mye concierges vil ikke gjøre, utenfor transport av barn eller kjæledyr. Hun fortalte utgivelsen to fulltidskonsulenter på selskapets hovedkvarter, og deltidskonserter tjener bankens andre steder.

Fordelen er gratis for ansatte.

Charnella Grossman, en visepresident og senior porteføljeforvalter for Femte Tredje Bank, bruker fødselspermisjonstjenester og fortalte Fast Company, "Det fungerer som et show av engasjement for kvinner på arbeidsplassen... og signalerer at ledelsen er forpliktet til å investere i ansatte. "

Forhåpentligvis vil andre selskaper legge merke til og gjøre lignende tillegg til deres fordelerpakke. Fordi en liten hjelp går langt i jonglering, oppfyller alle kravene nye mødre står overfor.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er en arbeidende mor som er altfor kjent med jongleringsloven.

Skrive Inn Din Kommentar