Penger

Vi elsker hva Memphis gjør for å hjelpe sine ansatte med deres studentgjeld

Vi elsker hva Memphis gjør for å hjelpe sine ansatte med deres studentgjeld

Ansattes fordeler kommer i alle former, fra napping når du vil, og et fullt lager øl kjøleskap til, vel, den tingen en svensk by prøver ut.

Men det er en ny arbeidsplass fordel arbeidsgivere begynner å tilby, og vi elsker ideen.

I løpet av de siste par årene har selskapene begynt Tilbyr studielåns tilbakebetalingsprogrammer som en del av deres personalepensjonspakker.

I mars ble det innført en regning i kongressen som ville gi skattesvikt til selskaper som gir opptil $ 5 250 per år for å tilbakebetale en ansattes studielån.

Sist (på torsdag for å være eksakt) ble det annonsert at Memphis, Tennessee, blir den første by å tilby sine ansatte litt økonomisk hjelp ved å bidra til å betale ned sine studielån.

Hvordan dette studielånsreduksjonsprogrammet fungerer

Fra og med 1. juli, vil City of Memphis bidra med $ 50 i måneden til ansatteens tilbakebetaling av studielån.

Den $ 50 vil gå direkte mot å betale ned rektor - en tilnærming som vil bidra til å eliminere lånene på kortest mulig tidsposisjon. (Du kan lese mer om strategien bak det her.)

For å kvalifisere til studielånsreduksjonsprogrammet, ansatte må være ansatt aktivt og jobbe heltid i minst 12 måneder. Ansatte forventes fortsatt å lage egne studielånsbetalinger.

"Vi er stolte over å være den første kommunen i landet for å tilby denne typen studentgjeldshjelp til vår arbeidsstyrke," sa Alex Smith, byens sjefhelsepersonell. "Vi ser dette som en viktig investering i våre ansatte."

Byen har allerede et studiegodtgjørelsesprogram som gir ansatte som går på college med 3.000 dollar i året for å sette opp undervisningskostnader.

Av (Guesstimated) Numbers

Smith bemerket at en av de vanskelighetene de har opplevd under utrulling av programmet, er å få mer nøyaktige estimater for hvor mange ansatte som bærer studielånsgjeld.

Programmet blir utført av Tuition.io, et selskap som forvalter ansattes studielån fordeler. I gjennomsnitt har Tuition.io-tiltak en 14% adopsjonsrate.

For City of Memphis vil en adopsjonsgrad på 14% bety omtrent 840 kvalifiserte medarbeidere som utnytter denne tjenesten. Men da programmet ble testet i HR-avdelingen tidligere i år var det en adopteringshastighet på 20% - litt høyere enn gjennomsnittet.

I 2016 vokste studielåneskulden i Memphis med nesten 5% sammenlignet med litt mer enn 3% vekst sett nasjonalt - så det ville være fornuftig hvis et høyere enn gjennomsnittlig antall arbeidstakere utnytter programmet.

Betal studentlånene raskere

Mens vi liker utviklingen av selskaper (og nå en hel by!) Som hjelper sine ansatte til å betale ned sine studielån, kan det ta en stund, men før dette blir en felles arbeidsplassytelse.

I mellomtiden har vi dekket deg med mange tips og triks for å betale ned studentlån på egen hånd.

Ta en titt på vår komplette guide til studielån for å finne ut alt du trenger å vite, fra FAFSA til tilbakebetaling (og les opp på disse fem vanlige studentlånsmytene, og hvordan de har blitt debunked).

Så sjekk ut disse historiene fra ekte mennesker om hvordan de betalte sine egne lån på lån.

Og hvis du leter etter måter å tjene litt ekstra penger til å sette mot studielån hver måned, er det 32 ​​legitime måter å tjene penger hjemmefra i dag!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar