Penger

Denne veiledningen vil forklare hvordan du spør din chef for mer fleksibilitet på jobb

Denne veiledningen vil forklare hvordan du spør din chef for mer fleksibilitet på jobb

Her på The Penny Hoarder, leser vi jobbpost etter jobbpost fra selskaper som ønsker arbeidere som er fleksible.

De ønsker at de ansatte er villige til å jobbe med skiftende tidsplaner, som samtidig kan balansere flere prosjekter, og som noen ganger kan utføre arbeid utenfor jobbbeskrivelsene sine.

Men noen ganger er disse selskapene litt, vel ... stive seg selv.

Så hva gjør du hvis du ønsker at din arbeidsplass var mer fleksibel til din fordel?

Heldigvis har 1 million for Work Flexibility, advokatbaren til FlexJobs, lagt ut en plan for deg å nærme deg sjefen din for å få jobben fleksibilitet du ønsker.

"[1 Million for Work Flexibility] ønsker å gi arbeidere veiledning om hvordan man nærmer seg spørsmålet om fleksibilitet på en måte som forhåpentligvis vil få dem til å endre den de trenger, og også på en måte som vil hjelpe den forandringen, er mest vellykket, sier Emma Plumb, direktør for 1 Million for Work Flexibility.

En trinnvis veiledning for å be om et fleksibelt arbeidsplan

Organisasjonen har skapt en trinnvis veiledning med tre faser: forberedelse, forslag og diskusjon.

I forberedelsesfasen vil du stille spørsmål til deg for å finne ut hva din ideelle arbeidsituasjon ville se ut. Guiden foreslår å øve banen med en venn i forslagsfasen og spør sjefen din om å gjennomføre en prøveperiode for den nye flexplanen i diskusjonsfasen.

Resursen inneholder også forslag til hva som skal gjøres hvis bedriften din ikke svarer nøyaktig til din fordel. Å få en "nei" betyr ikke nødvendigvis å gi opp helt på tanken på fleksibilitet i jobben.

"Å gå til sjefen din med enhver forespørsel kan være vanskelig," sa Plumb. "Men det er spesielt vanskelig når du ber om noe som kan tolkes som et tegn på at du er mindre forpliktet til jobben din.

"Derfor understreker vi i 1MFWF-guiden hvor viktig det er å legge vekt på alle måtene arbeidsgiveren vil ha nytte av å tilby fleksibilitet. Arbeid fleksibilitet er ikke en perk eller en innkvartering, Det er en strategi for å sikre at arbeidstakere kan [få] sine jobber gjort mest effektivt. Det er ikke noe mindre forpliktet til det. "

Plumb sa alle typer arbeidere - foreldre, omsorgspersoner eller eldre partnere, personer med fysiske eller psykiske problemer, militære ektefeller, personer som bor i landlige lokalsamfunn, folk som har frivillige forpliktelser, nattugler, tidlige fugler, hobbyister og mer - har behov for mer fleksible arbeidsmuligheter.

"Den tradisjonelle, stive arbeidsplassmodellen gjør det umulig for de fleste arbeidstakere å lykkes i jobbene sine og også lykkes i deres personlige liv" hun sa. Og det er ikke bare uheldig, det er også unødvendig. Vi har all den teknologien vi trenger for å endre måten arbeidet blir gjort til det bedre. "

Hvis du er på utkikk etter en ny jobb, kan du se nærmere på FlexJobs sysselsettingsoppføringer som viser åpninger fra selskaper kjent for deres fleksible arbeidspraksiser, og bokmerke The Penny Hoarder's jobbside, som kontinuerlig inneholder jobber som gir deg fleksibiliteten til å jobbe hjemmefra .

Mens du er på den, som The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook, for flere morsomme og interessante jobbmuligheter!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun setter stor pris på arbeidsfleksibilitet.

Skrive Inn Din Kommentar