Penger

13 enkle penger flytter californians bør gjøre før slutten av dagen

13 enkle penger flytter californians bør gjøre før slutten av dagen

La oss si at du bor i den gylne staten, du blir presset av galne boligkostnader, og økonomien din kan bruke litt alvorlig TLC, men du har satt den av.

Når du endelig gjøre Sitt ned for å tenke på det, blir du overveldet. Hvilket mål å angripe først? Du trenger et budsjett, en spareplan, en gjeldsavdragsstrategi, en bedre kreditt score, en plan for pensjonering og ... oh Gud, det er for mye.

For å takle store mål må du starte små.

Her er noen enkle trinn du kan ta i dag å få din økonomi under kontroll.

1. Få betalt for å redusere energiforbruket

OhmConnect er en onlinetjeneste som vil belønne deg i kontanter og premier for å redusere energiforbruket ditt under bestemte tider på dagen, kalt #OhmHours.

#OhmHours er når energinettet er overarbeidet og må stole på skitne kraftverk for å hindre en brownout. Disse kraftverkene er egentlig ikke de reneste, så det er derfor viktig at du kutter tilbake. Dette skjer vanligvis en eller to ganger i uken om ettermiddagen eller kveldene.

Så hvordan vet du at energinettet er i overdrive? OhmConnect sender deg tekst- eller e-postvarsler når #OhmHours er i kraft. Det er din anbefaling å redusere strømforbruket i omtrent en time ved å slå av lys og apparater eller forsinke vasken eller oppvaskmaskinen.

Merk: OhmConnect kan bare tappe inn i noen få California verktøy selskaper for å overvåke ditt forbruk for deg: California PG & E, SDG & E og SCE kunder.

Basert på hvor mye energi du sparer, vil du bli belønnet i kontanter og premier - som $ 300 i året. Eller, hvis du lærer å hacke systemet, tjene mer enn $ 400 i måneden som en San Diego bosatt.

I tillegg må du registrere deg og aktivere kontoen din for å hente et gavekort på 10 dollar.

2. Betal mindre for bilforsikring når du kjører mindre

Du er sannsynligvis overpaying for bilforsikring. Og hvordan ville du vite det egentlig?

Har du handlet i det siste? Har du sammenlignet priser fra de 20 største autoforsikringsselskapene som driver virksomhet i ditt område? Det høres ut som å være vanskelig og tidkrevende, ikke sant?

Heldigvis vil en tjeneste som heter Gabi, gjøre det for deg. Og du trenger ikke engang å fylle ut noen skjemaer.

Hvis du ikke bruker så mye tid på førersetet, mener et forsikringsselskap som heter MetroMile at du ikke trenger å betale så mye. Hvis du for eksempel bare kjører 5000 kilometer per år, kan du spare 500 dollar, ifølge MetroMiles beregninger.

Om lag 65% av sjåførene betaler for mye på bilforsikring for å balansere de som kjører mye, ifølge MetroMile. Den er ideell for folk som kjører mindre enn 30 miles om dagen eller rundt 200 miles i uken.

3. Moderniser din boligforsikring

Boligeier forsikring er en nødvendig utgift hvis du vil beskytte din største ressurs - ditt hjem.

Heldigvis fant vi en enkel og moderne måte å handle for hjem og leilighet forsikring.

Flodhest kan gi deg et tilbud på 60 sekunder - og en ny policy på mindre enn fire minutter.

Ved å modernisere huseiereforsikring belaster Hippo opptil 25% mindre enn gjennomsnittlig industripris. Det er i stand til å tilby lavere priser ved å skreddersy sin dekning til behovene til moderne huseiere.

For eksempel tilbyr den bedre dekning for ting som smart hjemmeapparater og annen elektronikk. Men i motsetning til utdaterte forsikringer, kutter den ut unødvendig dekning for ting du sannsynligvis ikke engang har, som pelsjakker, tinnskålssett eller verdifull sølvtøy.

Ifølge Hippo, sparer kundene et gjennomsnitt på $ 250 per år.

For å starte, svarer du om 10 spørsmål, og får et foreløpig tilbud på en pris.

Når du ser alternativene dine, svarer du tre eller fire flere spørsmål for å identifisere den beste forsikringspolicyen for dine behov. Hippo politikk er gruppert i tre kategorier, avhengig av hvor mye dekning du vil ha.

Så får du et siste tilbud. Hvis det er en tur, kan du gjøre kjøpet akkurat der på nettsiden.

4. Ta et glass vin og se på kredittpoengene dine

Vi vet. Ingen av oss ønsker å gjøre dette.

Men visste du det 20% av amerikanerne har en feil på deres kreditt rapporter som sannsynligvis kommer ned sine poeng?

En god kreditt score er avgjørende hvis du kjøper et dyrt California hus eller leilighet. Du må også autorisere en kredittsjekk når du vil flytte inn i en ny leilighet, leie bil med ditt debetkort eller kjøpe en ny telefon.

Så hell deg et glass vin og sjekk kredittpoengene dine uten kostnad på et gratis nettsted som Credit Sesame. På denne måten kan du finne ut om du har noen negative karakterer på det før du prøver å gjøre et stort livsrett.

5. Ta skritt for å konsolidere din gjeld

Mange av oss blir knust av kredittkortrenten nord for 20%. Hvis du er i den båten, kan konsolidering og refinansiering være verdt en titt.

En god ressurs er forbruker økonomisk teknologi plattform Selv finansiell, som kan hjelpe deg med det riktige personlige lånet for å dekke dine behov.

Selv søker de beste online långivere for å matche deg med et personlig lånetilbud på mindre enn 60 sekunder. Plattformen kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som begynner på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

6.Begynn å investere uten å tenke på det

Hvis du vil ha en sinnsykt enkel måte å spare og investere pengene dine på, prøv Acorns. Du vil bli overrasket over hvor mye penger du kan sette til side uten å tenke på det selv.

Acorns er en smarttelefonapp som kobles til bankkontoen din, kredittkort og debetkort for å lagre den digitale endringen. Den automatiserer automatisk kjøp med dine tilkoblede kontoer og investerer forskjellen i din Acorns-konto.

Denne Penny Hoarder lagret $ 116 - ca $ 35 i måneden - ved å koble et debetkort til appen og glemme det.

Med den hastigheten legger du bort $ 420 i året. Og hvis du bruker kredittkortene dine oftere, kan dine runder utgjøre mye mer.

I tillegg vil du hakke a $ 5 bonus når du lager din første investering.

7. Ta 10 minutter for å sikre familien din fremtid

Mange av oss vil heller ikke tenke på døden - enn si livsforsikring.

Sikring av livsforsikring er imidlertid et viktig finansielt trekk, spesielt hvis du er gift, har barn eller er i ditt beste lønnsår. Det betaler dine avhengige når du dør, noe som kan bidra til å betale for begravelse, boliglån eller annen gjeld.

Så hvis "få livsforsikring" har lingered på din oppgaveliste altfor lenge, ta de neste 10 minuttene for å finne ut det. Ikke bekymre deg - det er enklere enn du tror.

Hvis du er ung og mest sunn, bør du vurdere å kjøpe livsforsikring online fra Ethos. Det samarbeider med en stor A-rated livsforsikringsselskap for å gi retningslinjer for en lav pris. For eksempel kan $ 30 i måneden få din familie $ 1 million av dekning.

Alle, inkludert uavhengige entreprenører, kan sikre langsiktig livsforsikring gjennom Ethos uten en medisinsk eksamen eller omfattende papirarbeid; bare fyll ut en digital applikasjon.

Hvis du foretrekker flere alternativer, gå over til Policygenius. Søkemotoren lar deg sammenligne livsforsikring med øyeblikkelige sitater. Når du har funnet riktig passform, kan du søke på nettet direkte.

8. Få litt hjelp til å betale kredittkortregningene dine

Å bære mer enn en kredittkortbalanse kan føles litt som herdingskatter. Bare når du tror du har en under kontroll, skjønner du at du har latt en annen slippe bort.

Høye renter og sen gebyrer kan få det til å føle at du aldri får de regningene som er under kontroll.

Det er her Tally kommer inn. Det er en enkel app som lar deg lagre og administrere kredittkortbetalinger på ett sted, optimalisere beløp og tidspunkter.

Du kan bare laste ned iOS-appen, skanne i kredittkortene dine, og hvis du kvalifiserer, gir Tally deg en kredittkreditt med en rente på mellom 7,9% og 19,9% *, og bruk lavere rente for å gjøre det enkelt å administrere dine betalinger.

Ikke flere tapte betalinger. Lavere renter. Alt på ett sted. Og ikke bekymre deg, Tally bruker sikkerhetsnivå på banknivå, så informasjonen din er trygg.

Tally er for øyeblikket tilgjengelig i Arkansas, California, Colorado, Florida, Illinois, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York, Ohio, Texas, Utah, Washington og Wisconsin.

*Din APR (som er den samme som renten din) vil avhenge av kreditthistorikken din og varierer med markedet basert på Prime Rate. Nøyaktig fra juli 2018.

9. Få en bedre avtale på billånet ditt

Du kan kanskje lagre en fin del av endringen ved å refinansiere ditt autolån. Problemet er at det vanligvis er en slags smerte.

Med automatisk refinansiering er den største hindringen prosessen med å omtitle kjøretøyet ditt, som innebærer å håndtere din lokale DMV. Og, oh gud, hvem vil rote med det?

Aldri frykt - MotoRefiDigital plattform håndterer alle de tekniske sakene, slik at du ikke trenger å. I løpet av få minutter kan du kvalifisere for lavere månedlig betaling, lavere rente eller begge deler.

MotoRefi samarbeider med långivere - som fellesskap og regionale banker - som kan tilby deg de beste prisene. Når du velger en utlåner, håndterer MotoRefi alt papirarbeidet, inkludert den besværlige re-titlingprosessen.

MotoRefi sier det sparer gjennomsnittskunden $ 100 per måned eller mer. Å sjekke om potensielle besparelser påvirker ikke kredittpoengene dine.

10. Begynn lagring uten å prøve

Spare penger er tøft. Så hva om du kunne gjøre det på en måte hvor du ikke engang skulle merke?

Digit gjør det mulig.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg! I tillegg vil sparere få 1% bonus hver tredje måned.

Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

Tallet er gratis å bruke de første 30 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

11. Start en passiv inntektsstrøm

Vi har ingen tap for smarte måter å tjene ekstra penger uten å gjøre ekstra arbeid, men her er en du faktisk kan starte akkurat nå.

Registrer deg for nettstedene nedenfor på smarttelefonen, og begynn å tjene ekstra penger hver måned!

  • paribus er et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer.Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av sine overvåkte forhandlere, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisfall.
  • Shopkick: Denne appen betaler deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Du kan innløse dem for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy. Tjen enda flere "spark" for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.
  • AppKarma er en gratis belønning app som lar deg tjene penger og gavekort når du prøver spillprogrammer og se på videoer. Du kan bytte Karma poeng til gavekort til Amazon, PayPal, iTunes, Target, Starbucks og Walmart, blant andre forhandlere.

12. Forhandle en bedre pris for kabel og Internett

Prisen på internett - og kabel, hvis du fortsatt er i den typen ting - absolutt ikke minker. Om noe, prisene er stadig klatring.

Og hvis du har hatt å snakke med en representant fra ditt internett / kabelfirma nylig, vet du hvor lenge du kan sitte på vent.

Derfor er det på tide å ringe inn en robot. Forhandlingen bot trim vil forhandle kabelen din eller internett regninger ned for deg.

Det fungerer med Comcast, Time Warner, Charter og andre store leverandører.

Du kan registrere deg enkelt med Facebook eller din e-postadresse. Deretter laster du opp en PDF-fil av din siste regning, og Trims AI-drevne system kommer til å fungere. Hvis det først ikke lykkes, vil det fortsette å forhandle til det kan spare deg for noen penger.

Også, hvis du har noen utbrudd, mener Trim du fortjener en kreditt, og det vil håndtere det for deg.
Trim tar 25% av besparelsesfanen, og du får resten.

13. Lag 401 (k) blomsten din

Lagring for pensjonering er en skremmende oppgave - kanskje den mest skremmende i verden av personlig økonomi. Hvis du noen gang har skrevet inn informasjonen til en av disse pensjonskalkulatorene, har du sannsynligvis kastet den bærbare datamaskinen over rommet og erklært, "Jeg gir opp."

Men en 401 (k) vil hjelpe deg, og hvis du allerede har en åpen, vet du at du er på rett spor.
Nå må du bare sørge for at det fungerer hardt for deg. Det er her Blooom hjelper deg. Dette selskapet er et SEC-registrert investeringsrådgivende firma som optimaliserer og overvåker 401 (k).

Skriv inn informasjonen i systemet: ditt navn, alder og når du håper å pensjonere. Koble 401 (k) -kontoen din sikkert, deretter boom. (Eller Blooom?)

Innen noen få minutter får du en gratis 401 (k) "helsesrapport" som forteller deg hva som går bra og hva som trenger litt forbedring. Betaler du for mange avgifter? Er din blanding av aksjer og obligasjoner ikke riktig tildelt for din alder?

Hvis du vil at Blooom skal overta, kan du velge en tjeneste på $ 10 per måned. Innen noen få timer vil det omkonfigurere 401 (k) uten at du gjør noe. Og enda bedre, det holder et øye med det fra og med da.

Bonus: Se hvordan dine (nye og forbedrede) økonomier stabler opp til dine jevnaldrende

Bilde dette: Du sitter overfor din langvarige venn på den lokale kafeen. Du tar opp livet, da du er nysgjerrig, spør du vennen din om inntektene hennes, hennes studielånsgjeld og hennes besparelser.

Hvor mange av dere bare cringed?

De fleste av oss har ikke venner - eller til og med familiemedlemmer - som er villige til å snakke eksplisitt om disse tallene.

Statuspenger er en app som lar deg anonymt sammenligne din økonomiske situasjon med dine kolleger uten å spørre de vanskelige, nysgjerrige spørsmålene. Tapp inn i denne databasen, og du vil kunne sammenligne inntekt, gjeld, rente, kreditt score, utgifter ... du heter det.

Ved å se hvordan andre gjør, kan du se hva du trenger å jobbe med - eller hvor du kan lene seg litt og bare puste lett.

Skrive Inn Din Kommentar