Penger

Denne jobben fra hjemmet vil faktisk betale deg for å bekjempe Internett-troll

Denne jobben fra hjemmet vil faktisk betale deg for å bekjempe Internett-troll

Følgende favorittmerker på sosiale medier er en fin måte å holde seg oppdatert på deres siste tilbud og nyheter.

Dessverre er det også en fin måte å se den verste siden av noen av sine andre kunder.

Hateful, uhøflig og rett og slett unødvendige kommentarer florerer på sosiale medier, noen ganger drukner de gode samtalene og verdifull informasjon du vil ha.

Et nytt selskap - BrandBastion - tilbyr en løsning, og nå kan du være en del av det.

Vær kundesuksessleder hos BrandBastion

BrandBastion spesialiserer seg på merkevaresikring på sosiale medier.

Det lover å "fjerne skadelig brukergenerert innhold som spam, rasisme, svindelforsøk og konkurrentfremmende kampanjer fra klientens sosiale medier innlegg ... innen åtte minutter, 24/7."

Det er der kunde suksess manager kommer inn.

I denne posisjonen vil du utvikle og opprettholde relasjoner med kunder - "noen av verdens kuleste og mest innovative bedrifter" - og bidra til å beskytte dem mot sosiale medier.

Oppstarten ser etter raske lærere, siden trender og algoritmer på sosiale medier utvikler seg nesten hele tiden. Du bør også være kjent med og ha en reell interesse for sosiale medier og online markedsføring.

Dette er en ekstern posisjon slik at du kan jobbe hvor som helst.

Noen ganger i året må du fly til kunder, som hovedsakelig ligger i California og New York, og til hovedkontor i Palo Alto eller Helsinki, Finland.

Betal og fordeler

I tillegg til å reise, kommer denne sosiale media jobben med fordelen av å komme inn i første etasje med et VC-støttet selskap i en ny industri. Det passer for alle som liker å lære - raskt - og være med på å utvikle et voksende selskap.

"Denne stillingen er ikke for deg hvis du er på utkikk etter en 9 til 5 jobb," advarer selskapet i noteringen.

Noteringen lover en "konkurransedyktig lønn", men ingen spesifikasjoner, og nevner ikke andre fordeler, så vi mistenker at dette er en deltid eller kontraktsposisjon. Vi nådde ut til selskapet for detaljer, men har ikke hørt tilbake fra denne skrivingen.

Er du klar til å "gjøre verden til et bedre sted ved å tilby en effektiv løsning for å bekjempe svindlere og troll på sosiale medier"?

Å søke: Fyll ut nettprogrammet her.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Vil du ta en jobb som bekjemper Internett-troll?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar