Penger

6 Smart Ways Bookworms kan lomme ekstra penger (for flere bøker)

6 Smart Ways Bookworms kan lomme ekstra penger (for flere bøker)


Jeg har alltid elsket bøker, selv om jeg ikke var den sterkeste leseren.

Jeg ville tommelen gjennom Scholastic Book Club flygebladene og sirkle mine mest ønskede valg: "Britney Spears: The Story of Britney Spears" og den nyeste Magic Treehouse-boken. Jeg ville kjøpe store referanse bøker fra Sam's Club fordi de var vakre, og jeg likte vekten på sidene.

Denne besettelsen ble mer intens etter at jeg var utstyrt med mitt første par briller - og lærte å faktisk lese. Jeg begynte å lage pricy turer til Barnes og Noble. Jeg lagret bøker og magasiner. Jeg har laget lange leselister - lister jeg ikke har kunnet erobre til i dag.

Min besettelse fortsatte i livet, da jeg studerte på engelsk og ble en heltidsforfatter.

Men dette er ikke den eneste måten jeg kunne ha gjort - og kan fortsatt gjøre - penger fra min kjærlighet til bøker og ord.

6 måter å tjene penger på din kjærlighet til bøker

Hvis du drukner i bøker, gjør det helt mitt hjerte lykkelig. Det kan gjøre din bankkonto ganske darn glad også.

Her er seks måter du kan få betalt for å lese bøker:

1. Gi bøkene dine et nytt liv

Jeg har et skap fullt av ting Jeg kan bare ikke dele med. Heldigvis er dette mitt barndomsrom på foreldrenes hus og ikke i leiligheten min på 500 kvadratmeter. Men jeg kan fortelle at moren min ville være veldig glad hvis jeg fjernet disse ut.

Nettsteder som Amazon og Gi slipp gjør selger brukte bøker super enkle.

Gå videre og la Internett vite at du er en pakkebokser, og begynn å se de crusty sidene gjenvinne livet.

2. Jakt på andre folks brukte bøker

Dette høres rart, ikke sant? Men The Penny Hoarder's grunnlegger og administrerende direktør, Kyle Taylor, skrev om å tjene penger som en "brukt bokjeger".

I utgangspunktet var hans første skritt å rydde opp bøkene i huset hans, så få en følelse av bøkens priser. Prøv å bruke et nettsted som Biblio for å finne ut en boks verdi.

Når du får tak i det, slå opp garasjesalget, brukte bokhandlere, loppemarkeder - du nevner det. Finn bøker på det billige. Bruk telefonen til å slå opp hva disse bøkene går for online. Hvis videresalgsverdien er god, kjøp den.

Å finne disse edelstenene er en spenning.

3. Bli en virtuell engelsk lærer

Hvis et klasserom fullt av squealing barn ikke er din scene ... får vi det. Du kan fortsatt jobbe som lærer. Enda bedre: Du jobber som lærer, sett dine egne timer og jobbe hjemmefra.

Angela Brumbaugh er en lærer fra QKids. Hun lærer 36 halvtimer økter i uken og gjør opp til $ 20 i timen.

"Elevene er hardt arbeidende, nysgjerrige og lyser opp i klasserommet med sine smiler," sier hun. "Klassetid går faktisk fort, og det eneste jeg kan se er noen ganger at jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å bruke med dem!"

QKids er en nettbasert læringsplattform som har eksistert siden 2015. Det er fokusert på å undervise engelsk som et morsmål for studenter mellom 5 og 12 år. Akkurat nå er det ansatt.

Her er de grunnleggende kvalifikasjonene:

  • Du må være en engelsktalende engelsktalende basert i USA eller Canada.
  • Du bør ha en bachelorgrad eller være påmeldt i et universitetsprogram.
  • Du må være tilgjengelig for å lære minst seks timer i uken. Det er 12 halvtimersklasser.
  • Du må vurdere deg selv digitalt litterat, ha en utadvendt personlighet og vis lidenskap i klasserommet.
  • Tidligere lærerfaring er foretrukket, men ikke nødvendig.

4. Publiser din egen bok

Jeg er ikke modig nok til å gjøre dette enda, men det er sikkert på min bøtte liste: Skriv en bok.

Imidlertid tok en av våre bidragsytere, Steve Gillman, spranget. Han skrev en bok om ultralette backpacking. Det tok ham bare noen dager (hellig ku), og han hadde den publisert på Amazons Kindle Direct Publishing-plattform.

Over tid banket Gillman opp til $ 350 i måneden fra eBok på en svært passiv måte uten kampanje. Han skisserte hvordan å komme i gang selvutgivelse på Kindle.

5. Få betalt for å få tak i feil

Møt Caitlin Pyle, "proofreading powerhouse" bak Proofread Anywhere, en blogg hun startet i 2014. Pyle har vært korrekturlesende transkripsjoner i mange år, og hun ønsket at andre skulle komme inn på handlingen.

Hun tilbyr et gratis innledende verksted for å hjelpe deg med å komme i gang. Hun anslår at du kan lage ca 35 cent per korrekturleste side. Hvis du kan komme gjennom ca 50 sider i timen, kan du betale $ 17,50 i timen.

6. Del dine meninger om bøkene du har lest

Har du noen gang prøvd online bokanmeldelse? I utgangspunktet leser du en bok, så får du betalt for å skrive en anmeldelse.

Vi avrundede noen nettsteder og utgivere som betaler deg for å lese og gjennomgå bøker.

Bonus: Lese liste tørket opp? Dykk inn våre favorittbøker om investering.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun var aldri en sterk leser ... til hun var utstyrt med sitt første par briller i andre klasse.

Skrive Inn Din Kommentar