Penger

Denne strategien med to minutter kan hjelpe deg med å spare penger på alt du kjøper

Denne strategien med to minutter kan hjelpe deg med å spare penger på alt du kjøper

De siste ukene har en rekke statistikker vist at vi bruker alt for mye penger i ferien.

Jeg mener at disse studiene ikke angav det eksplisitt i seg selv, men det var definitivt underforstått. Tross alt forventes gjennomsnittlig forbruker å bruke $ 967,13 i år. Så er det faktum at 22% av oss vil tilbringe en hel lønnsslipp på ferieutgifter.

Og disse tallene er ikke bare basert på gavegivende. Vurder også reise, vertsoppgaver, dekorasjoner og måltider.

For å bidra til å lindre dette økonomiske stresset, har vi allerede avrundet måtene å tjene ekstra $ 200 før jul. Da har vi denne trinnvise budsjetteringsplanen.

Men det vi ikke har fremhevet nok? En enkel, passiv måte å tjene garantert kontant tilbake på alle dine kjøp hele året: et belønningskort.

Hvordan et belønningskort kan lagre julen (og 2018)

Kredittkort er ikke for alle. Vi har fortalt utallige historier om folk som har begravet seg i kredittkortgjeld, noe som resulterer i år med å grave seg ut.

Og vi får det. Kredittkort er risikabelt; de betegner gjeld til mange mennesker. Men hvis du bruker dem ansvarlig og betaler dem hver måned, kan du høste fordelene.

Belønningene er mer enn bare poeng og dollar - selv om det er fint også. Noen kort tilbyr prisbeskyttelsestjenester, utvidede garantier, bilutleieforsikring og reiseavbestillingsforsikring.

Hvordan velge det beste belønningskortet

Overraskende er dette et svært personlig emne. Ikke i en All American Rejects "Dirty Little Secret" slags måte, men mer på en måte som virkelig kommer til å stole på individet og hans eller hennes utgifter vaner.

Det beste kortet vil avhenge av hvilke butikker du hyppig, samt hvilken form du vil ha belønningene i. Vil du ta kontanter? Gavekort? Flyselskaper miles?

Med så mange kort som tilbyr det beste av det beste, er det lett å gå seg vill.

Vi starter deg med en anbefaling: Chase Freedom Unlimited kort. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Nå som du har ett alternativ å vurdere, er det på tide å sammenligne andre kort. Du kan begynne på grunnskolen, og kam gjennom ulike online guider - som denne Lifehacker-en. Det gir deg en god ide om hva du skal se etter.

Og tenk på dette: Bruk belønningene dine kredittkort i det nye året, og innen desember 2018, kan du bare ha nok til å betale for neste års ferieutgifter.

(Vi prøver å være positive om dette hele "vi bruker alt for mye" ting, OK ?!)

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun handler med Chase Safir-foretrukket kort, noe som Birch anbefaler.

Skrive Inn Din Kommentar