Penger

10 måter for Android-brukere å øke ekstra penger denne uken

10 måter for Android-brukere å øke ekstra penger denne uken

Har du en Android-telefon? Spøker du på iPhones?

Vel, bra for deg! Android-telefoner er enklere å tilpasse, har utvidbar lagring og koster vanligvis mindre enn iPhones.

En hel del 99% av smarttelefonene kjører i disse dager på ett av to operativsystemer - Googles Android eller Apples IOS. I denne tråkkekriget mellom tech giants, er jeg her for å holde fast på Android.

Med en Android-telefon har du nesten 3 millioner apper å velge mellom. (Det er mer enn Apple har, ikke at vi teller eller noe.)

Det er, mange valg. For å hjelpe deg, er vår liste over de beste Android-appene som vil sette mer penger i lommeboken din.

1. Skrap av en gratis, digital billett

Når du har sett på noen videoer, hviler du på eyeballs ved å sjekke ut en gratis app som heter Lucktastic.

Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Øyeblikkelige seire spenner fra $ 1 til $ 10K. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Appen er gratis å laste ned - og spille.

2. Klem penger fra dine kjøpskvitteringer

Handler i person? Hvor vintage.

Ibotta er en brukervennlig cash-back-app som samarbeider med mer enn 50 forhandlere, omtrent hvor som helst du vil gjøre noen form for shopping.

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i appen. Jordbær? Kryss av. Et øre av mais? Kryss av. Legg til hver tilbakebetalingstillegg til listen din i appen.

Deretter handler du.

Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett inkluderer:

  • 25 cent tilbake for noe element
  • 25 cent tilbake på jordbær
  • 50 cent tilbake på frossen frukt snacks
  • $ 1 tilbake på en boks med te
  • $ 5 tilbake på et tilfelle av Shiner Bock øl

Legg merke til at mange ikke er bundet til et merke - bare kjøp for stifter på listen, og tjen penger tilbake!

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

3. Hjelp til å gjøre Internett bedre

En rekke selskaper vil faktisk betale deg for å laste ned apper på smarttelefonen eller datamaskinen din - dette er en fin måte å øke din passive inntekt på!

En vi elsker er kalt MobileXpression. Etter at du har installert denne appen på smarttelefonen i en uke, får du en umiddelbar belønning for en premie (alle vinner noe). Vi har sett brukere vinne en $ 25 Amazon gavekort, men noen av de andre premiene inkluderer iPads og Samsung TV.

Appen samler inn data og hjelper bedrifter med å forstå web- og mobilbruk bedre, for eksempel på hvilke tider som folk blader, hvor lenge de blir på nettsteder og bruker apper, og hvilke typer nettsteder og apper er populære (eller ikke).

4. Spill sporene - og tjen mer interesse enn på banken din

Er du mer av "sitte hjemme og spille videospill" type person, men du gjør deg selv til å lese dette fordi du er fast bestemt på å få denne vokseninngangen nede?

Folkene som opprettet Langt spill har du dekket med et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier! Vi snakker klassikerne, som spilleautomater, riper og spin-to-win-hjul.

Penny Hoarder Carson Kohler bruker Long Game for å spare penger. Hver to uker sniker den $ 5 ut av hennes bankkonto og belønner henne med mynter.

I to måneder lagret hun $ 35,70, bare ved å spille spill på telefonen. Plus, hennes gevinster utgjør en gevinst på ca 2% - langt høyere enn renter på noen annen sparekonto hun har.

Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

5. Ta en spasertur i sentrum

Ingen ekstrem fysisk aktivitet eller trukket muskler som kreves for dette pengeskapende trikset. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Shopkick-appen.

Når du registrerer deg, betaler appen deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Du kan innløse dem for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy.

Det betaler deg enda flere spark for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

Men gjør ikke feilen ved å kjøpe ting du ikke trenger bare for spark, du vet bedre enn det.

6. Lagre e-postene dine for å tjene overraskende refusjoner

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

7. Vinteren kommer. Lagre dine ekorn

Så, hvordan går det med Android-telefonen din så langt? Det fungerer bra, ikke sant? Det er hva jeg trodde.

La oss nå øke besparelsesspillet ditt. Whaddaya sier?

Åpne en mikroinvesteringskonto med Acorns. Når du kobler den til et debet- eller kredittkort, runder det innkjøpene opp til nærmeste dollar og trakterer den digitale forandringen til en spare- og investeringskonto.

Fordi pengene kommer ut i trinn på mindre enn $ 1, er du mindre sannsynlig å føle effekten på bankkontoen din. (Du kan også sette opp det slik at det ikke ringer opp hvert enkelt kjøp.)

Når du registrerer deg, får du en gratis $ 5 for å begynne å investere.

8. La denne appen forhandle kabelen og / eller Internettregningen

På telefonen med din mobiltelefon eller internettleverandør, prøver du å prute en lavere månedlig regning?

Gå videre og legg deg på. (Vi vet at du sannsynligvis lytter til crappy musikk mens du sitter på vent, uansett.)

Last ned TrueBill, en app som skal forhandle regningene dine, avbryte uønskede abonnementer og refundere bankgebyrene dine.

Når du har lastet ned appen, oppretter du en konto og kobler bankkontoen din og / eller kredittkort. Slå på regningsforhandlings- og driftsbeskyttelsesfunksjonene. Boom. TrueBill søker allerede etter mulige tilbakebetalinger - det kan få deg en tilbakebetaling selv om du ikke visste at en feil hadde oppstått.

I gjennomsnitt får Truebill-kunder $ 12 i kreditter fra sine kabelregninger hver måned.

Applikasjonen vil også minne deg om alle de sleipe abonnement du har registrert deg for gjennom årene, slik at du kan avbryte det du ikke bruker og ta tilbake din månedlige budsjett.

Registrere seg og bruk av tjenesten er gratis, selv om det er noen betalt premium tjenester som er helt valgfritt - men kan helt være verdt det.

9. Del din neste Amazon Shopping Spree

Hvis du er en vanlig Amazon-shopper, betaler ShopTracker-appen deg hver måned for å bidra til forskning for å hjelpe bedrifter å forstå hva folk kjøper online. Bedrifter bruker denne informasjonen for å forbedre online shoppingopplevelsen.

Å tjene ditt første gavekort i dag:

  1. Registrer deg og last ned ShopTracker-appen på din Windows-datamaskin og Apple eller Android-telefonen. Det tar omtrent to minutter. Du må svare på noen få spørsmål om din Amazon-bruk for å kvalifisere.
  2. Åpne appen og logg inn på din Amazon-konto for å dele kjøpsloggen automatisk.
  3. Du mottar Visa e-gavekortskoden for $ 3 via e-post innen 48 timer.
  4. Ta et par minutter for å dele kjøpshistorikken din for å tjene en annen $ 3 hver måned.

Din informasjon er samlet sikkert av The Harris Poll, et pålitelig markedsundersøkelsesfirma i mer enn 20 år. ShopTracker fjerner navn, fraktadresse og personlig betalingsinformasjon før du rapporterer kjøpshistorikken din.

10. Cash inn på din (tidligere) ubrukelig kunnskap

Hvis du er en av de menneskene som kan trekke ubrukelige kunnskaper fra ut av ingenting, vil du laste ned denne appen.

Det kalles HQ Trivia. Med noen ganger logger mer enn en million spillere på klokken 3 og 9 pm Øst hver dag å spille, har du kanskje hørt om det.

"Quiz Daddy" Scott Rogowsky er spillets hovedverten. Han spør 12 spørsmål. Du har tre flere valgalternativer og 10 sekunder for å svare hver. Hvis du får alle 12 spørsmålene riktig, vil du dele storprisen (rundt $ 5000 i det siste, selv om det har vært $ 25.000 eller tilfeldig utvalgte spesielle anledninger) blant de andre vinnerne.

Last ned Android-appen her.

Pro tips: Del din personlige henvisningskode med venner og familie for å få et ekstra liv. Stol på oss: Du vil ha det.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han har eid både Android og Apple telefoner.

Skrive Inn Din Kommentar