Penger

Hopp på denne sjansen til å bli en profesjonell øldrikker (ja, virkelig!)

Hopp på denne sjansen til å bli en profesjonell øldrikker (ja, virkelig!)

Her er scenen: Du drar deg inn i arbeid på en kald, trist fredag ​​morgen.

Det har vært en lang uke, og sjefen bremser din pukkel for å få det store prosjektet gjort, selv om helgen er bare noen timer unna.

Så du kommer til å jobbe og knekker din første øl kl 9. Så et sekund. Du vil ha noen flere før middagstid.

Det gikk ikke som du trodde det ville, gjorde det?

Ja, det kan være en gjennomsnittlig fredag ​​hvis du lander en deltidsjobb med Meantime Brewing Company som en profesjonell øltester.

Bli en ølprodusent og få betalt til prøveslam

Fullstendig avsløring, denne jobben ligger i Greenwich, øst for London i U.K.

Så hvis du ikke kan stråle over dammen en gang i uken i din private jetfly eller håndtere kaldt, regnfullt vær, er denne jobben ikke for deg (men det er tonnevis av andre som er lagt ut på The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook).

I mellomtiden leter du etter en erfaren øldrikker som kan fortelle en IPA fra en blek ale, jobbe med et lag og gi konsekvent informert tilbakemelding på sudsene de smaker.

Du vil jobbe tre timer i uken, på fredag ​​morgen. Den spesifikke lønnen er ikke oppført, men noteringen sier at den er "konkurransedyktig ... med ølfordeler."

Du trenger ikke en høyskole grad, men du må være godt kjent på engelsk og forstå øl terminologi. BeerAdvocate er et godt utgangspunkt for bryggeributikker.

For å søke, bli med LinkedIn, skriv deretter et 30-ord innlegg om hvorfor du burde få jobben med hashtag #pickmemeantime. I mellomtiden vil du se gjennom profilen din for å se om du er virkelig ølverdig, og deretter velger du tre kandidater for en smakstest.

Jubel!

Landet ikke jobben? Det er fortsatt mange måter å drikke god øl for billig.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar