Penger

Leter du etter en heltidsansatt jobb? American Express er ansatt!

Leter du etter en heltidsansatt jobb? American Express er ansatt!

Leter du etter heltidsarbeid?

At du kan gjøre eksternt?

Med et kjent, anerkjent selskap?

Sjekk, sjekk og sjekk: American Express er ansatt på heltid Virtuelle kundeservice.

Les videre for å lære hvordan du søker om denne jobben.

(Og hvis du er på utkikk etter en jobb-hjemme-jobb, men dette er ikke helt riktig for deg, vær sikker på at du liker vår Jobs-side på Facebook - vi legger fantastiske jobb-fra-hjem-muligheter der hele tiden!)

Få en jobb-hjemme-jobb med American Express

I denne stillingen vil du jobbe hjemmefra og svare på samtaler i et raske miljø og levere ekstraordinær kundeservice. Du kan velge å jobbe med en fleksibel, ikke-tradisjonell tidsplan.

Dine oppgaver vil inneholde evaluering av kontoinformasjon og tilby skreddersydde løsninger til kunder.

For å være kvalifisert må du bo i en hvilken som helst stat unntatt Alaska, California eller Hawaii, og ha et distraheringsfritt hjemmekontor og erfaring "med vellykket samhandling med kunder."

Hvis du bor innenfor 35 miles fra en av sine sentre (Phoenix, Arizona, Salt Lake City, Utah, eller Sunrise, Florida), vil du ønske å se på stedet på stedet.

Du vil begynne å tjene "konkurransedyktig" lønn på minst $ 15,73 i timen, med muligheten til å tjene "månedlige prestasjonsbaserte insentiver."

Ikke bare trening er betalt (og hjemmefra), selskapet vil også dekke tilkoblingskostnadene og månedlige gebyrene for "dedikert telefon- og internettjeneste fra en American Express-godkjent leverandør i ditt område."

Selskapet vil refundere deg opp til $ 100 for oppsettgebyr hvis det ikke finnes en amerikansk ekspressleverandør i ditt område, men du kan finne en leverandør som tilbyr samme nødvendige kabel- eller DSL-tilkoblinger - og du får en månedlig godtgjørelse til Hjelp til å dekke servicekostnadene.

Woohoo!

I tillegg er du berettiget til fordeler som helseforsikring, pensjonsordninger og opplæringshjelp fra første dag!

Høres ut som en ganske god konsert, ikke sant? Klikk her for å lære mer og søke.

Susan Shain, frilansskribent, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar