Penger

Er jobben din dårlig for forholdet ditt? 15 karriere med høyest skilsmisse priser

Er jobben din dårlig for forholdet ditt? 15 karriere med høyest skilsmisse priser

Når du leter etter en jobb, vurderer du sannsynligvis om arbeidet er interessant, hvor mye det lønner seg og fordelene.

Men har du noen gang tenkt på hvilken effekt arbeidet ditt kan ha på ditt forhold til din betydelige andre? Eller virkningen av partneren din jobb på forholdet ditt?

Enkelte jobber synes naturlig mer sannsynlig å forårsake friksjon. For eksempel kan du gjette at jobber med høy stress er dårlige for relasjoner, men det er ikke alltid tilfelle. Brannmannen, militærpersonalet og flyselskapet piloten viser alle på Forbes-listen over de mest stressende jobbene i 2016, men ikke vises på Statista-listen over de 15 jobbene med høyest skilsmissesats.

Så hva er karriere med høyest skilsmisse priser? Du vil sannsynligvis ikke bli overrasket av de første.

1. Dansere og koreografer

Denne kategorien topper listen, med en skilsmisse på 43,05%.

Selvfølgelig, danser kan vær romantisk og intim. Miljøet og treningsøktene ser ut til å påvirke selv de som er nye for å danse. Tenk på de mange bekreftede oppkoblingene som har skjedd mellom deltakere på reality showet "Dancing With the Stars".

2. Bartenders

Dette er kanskje det minst overraskende yrket på listen. Når alt kommer til alt, hvordan får en bartender de beste tipsene, bortsett fra å gi god service? Flørting kommer til tankene.

Skilsmissesatsen for bartendere er 38,43%.

3. Massasje terapeuter

Hvem rørte du i dag? Selv om det ikke blir spurt, er det et spørsmål som kan være på ektefellens sinn når du går gjennom døren etter en lang dag som massasje terapeut.

Klienter utvikler ofte en glede på sine massasje terapeuter, og noen ganger prøver å danse dem, sa massasje terapeut Daniel Reinisch Glamour. Han nevnte et ekteskap som var et resultat av et arbeidsforhold, og han sa om en venn med massasje terapeut som har mange kvinnelige klienter, "... det ville være latterlig å nekte sin tiltrekning for alle disse kvinnene ..."

Skilsmissesatsen for massasje terapeuter: 38,22%.

4. og 5. Casino arbeidere

Da jeg jobbet som en blackjack-forhandler, var det vanskelig å holde oversikt over hvem som daterte som kone eller ektemann, og hvem som brøt opp eller samlet seg. Miljøet er et av gambling og fester, noe som gjør det mulig for risikabel oppførsel.

Gaming service arbeidere har en 31,35% skilsmisse, ifølge Statista. Cage-arbeidere (kasserer og penger tellere) har en enda høyere skilsmisse rate (34,66%), så kanskje problemet er penger. Er det en farlig avrodisiakum?

Andre jobber med høy skilsmisse

Noen av jobbene på Statista-listen er overraskende. For eksempel, hvorfor ville ekstrudering maskinoperatører ha en skilsmisse rate på 32,74%, landing på sjette på listen?

Og hvem ville ha gjettet at fabrikkarbeidere ville få nummer 7, med en skilsmisse på 29,78%?

Her er resten av de 15 yrkene som kan påvirke dine relasjoner negativt, sammen med deres skilsmissesatser:

 1. Telefonoperatører: 29,30%
 2. Pleiehjelp, psykiatrisk og hjemmeværende hjelpepersoner: 28,95%
 3. Entertainere og utøvere, sport og beslektede arbeidere: 28,49%
 4. Bagasjebærere og concierger: 28,49%
 5. Telemarketers: 28,10%
 6. Servitører / servitriser: 27.12%
 7. Taktakere: 26,85%
 8. Maids og housekeeping rengjøringsmidler: 26,38%

Den eneste overraskelsen med entertainers er at de ikke er høyere på listen. Hvor mange mennesker kan være virkelig komfortable med alle kyssene og sengetidene som andre kommer fra filmaktørens ektefeller, selv om det bare er for kameraet?

Men taktakere? Hvorfor er de på listen? Kommer de hjem for slitne til å bidra til forholdet?

Uansett hva forklaringene er, vet du i det minste at du må jobbe ekstra hardt med det forholdet hvis du eller din signifikante andre er en roofer, telemarketer eller porter.

Og nå det gode budskap

Noen yrker synes å være gode for et forhold, eller i det minste ikke dårlig for det.

Hvis du vil gjøre forholdet til sist, se etter noen i en av disse yrkene med lav skilsmisse. Gift med en jordbruksingeniør, for eksempel. Deres skilsmisserate er en utrolig lav 1,78%.

Her er noen andre yrker å vurdere, sammen med deres skilsmisse satser:

 • Nukleare ingeniører: 7,29%
 • Podiater: 6,81%
 • Salgsingeniører: 6,61%
 • Prestedømmet: 5,61%
 • Transitt- og jernbanepolitiet: 5,26%
 • Optometriste: 4,01%

Din sving: Tror du at jobben din har en negativ eller positiv effekt på forholdet ditt?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar