Penger

Er ditt barn en entreprenør? 14 Brilliant Business Ideas for barn og tenåringer

Er ditt barn en entreprenør? 14 Brilliant Business Ideas for barn og tenåringer

Skal du oppmuntre barna til å starte en bedrift? Er det gode forretningsideer for tenåringer og barn?

Med politiet å stenge ned barnas lemonade står for å være "ulisensierte bedrifter", kan du kanskje lure på om de bare burde sette sine gründerpenger på vent til de blir eldre.

Men det er gode grunner til å la unge mennesker tjene penger på egenhånd, og å la dem starte tidlig. Milliarder CEO i Berkshire Hathaway Warren Buffett sier:

Det var en undersøkelse for mange år siden, og spurte hvordan man kunne forutsi suksess i virksomheten senere i livet. Svaret på studien var alderen du startet din første virksomhet, påvirket hvor vellykket du var senere i livet. Undervisningsledere lytter til økonomiske vaner i en tidlig alder, gir alle barn muligheten til å lykkes når de er voksne. [lagt vekt på]

Buffetts egen barndom var full av investeringer og virksomheter. Ved elleve år kjøpte han sin første aksje. Ved en alder av 14, brukte han $ 1200 han tjente fra papirruter for å kjøpe 40 hektar land, som han deretter leide ut til bønder.

I videregående skole, han og en venn kjøpte en brukt pinball maskin for $ 25 og sette den opp i en frisørsalong. De setter senere maskiner på andre steder og til slutt solgte virksomheten.

14 Fun Business Ideas for barn og tenåringer

Selvfølgelig trenger barnet ditt ikke å være neste Warren Buffett for å dra nytte av et lite venture eller to. Her er noen av de beste forretningsidéene for barn.

1. Hundegang

Opptatt folk trenger hjelp til å holde hundene dine i form, og dette er en jobb de fleste barn kan håndtere - og nyt. Hundevandrere krever enten en fast avgift eller en timepris, og barna kan til og med utvide sin virksomhet for å inkludere hundvask og kjæledyrsitting.

Barna kan nærme seg naboer for å tilby sine tjenester (du vil kanskje merke seg hvis de er unge) eller annonsere sin virksomhet online.

Care.com sier at hundevennerne er nesten $ 11,25 per time, og det er gratis å åpne en grunnleggende konto. Care.coms policy for tenåringer krever voksenkontrollerte kontoer (foreldre mottar e-postvarsler av all aktivitet), og barna må være minst 14 for å registrere seg.

2. Nettsteder

Mange barn er mer dyktige enn sine foreldre, så det er fornuftig å vurdere online-virksomheter, inkludert ulike typer nettsteder.

Det koster svært lite å registrere et domenenavn og kjøpe web hosting, og ved å stole på enkle annonseringsinntekter (som Google AdSense), trenger barna ikke engang å selge noe.

Forbes rapporterer Ashley Qualls startet Whateverlife.com i en alder av 14 år som en personlig portefølje med bilder og grafikk som hun opprettet. Senere la hun til veiledning om å lage grafikk og annet innhold for tenåringer.

Før lenge trengte hun en dedikert server, og hun la til Google AdSense på nettstedet for å tjene penger på trafikken.

Nå bringer hennes nettside inn "så mye som $ 70 000 i måneden", ifølge Fast Company. Qualls kjøpte et hjem på $ 250.000 med fortjeneste mens han fortsatt var tenåring, og avsluttet et tilbud på $ 1,5 millioner for sin virksomhet.

3. Papirruter

Papirruter bidro til at Warren Buffett begynte i virksomheten, og selv om de fleste aviser stoler på voksne med biler for levering, er det fortsatt noen få steder hvor barna leverer papirer til fots eller på sykkel.

I Carroll, Iowa, har The Daily Times Herald for eksempel 80% av sine papirer levert av barn i alderen 9 til 17, ifølge NPR.

En av de beste tingene med moderne papirleveranser er at barna ikke lenger må slå på dører for å samle inn abonnementer - det er alt gjort med kredittkortfakturering.

4. Håndverk og smykker

Hvis barna dine er kreative tilbøyelige, kan de lage håndverk og smykker til å selge på nettet.

Det er ikke nødvendig å sette opp et nettsted for dette. Plattformer som Etsy gir en fin måte å holde det enkelt på. Leverandører betaler 20 cent for å liste et produkt og deretter en provisjon på 3,5% på hvert salg.

Politikken for barn er at Etsy-butikken må forvaltes av en forelder eller foresatte.

Hvor mye kan barnet ditt tjene på Etsy? Da han var 11 år gammel, hadde Mo Bridges samlet inn mer enn $ 30.000 selger buebånd gjennom sin Etsy-butikk.

Andre bedrifter for barn

Ikke undervurder potensialet for stor suksess fra små start.

Fraser Doherty begynte å lage og selge syltetøy hjemmefra 14 år og hadde lenge over 1 million dollar i årlig omsetning.

I 10 år tok Juliette Brindak bilder av "Cool Girls", og i en alder av 16 brukte de disse tegnene til å lansere et sosialt nettverk som heter "Miss O and Friends." Nettstedet er verdsatt til $ 15 millioner i dag.

De typer av bedrifter som startet av noen barn, kan kanskje også overraske deg. Hvem ville ha trodd at BizChair.com, startet av Sean Belnicks i 14 år, ville selge 24 millioner dollar i kontorstoler da den grunnlegger var 20?

Eller at 17-åringen Nick D'Aloisio ville selge sin nyhetsaggregatapp, kalt "Summly" for $ 30 millioner?

Enhver form for forretningsvirksomhet lærer barna verdifulle leksjoner. Som barn hadde Tyler Dikman sitronstativ, klippet plener og viste magi.

Han parlayed den forretningsreisen til å lansere CoolTronics, "en omfattende dataløsning og service løsning", da han var bare 15. Selskapet fortsatte å tjene millioner av dollar.

Hva mer kan barn eller tenåringer gjøre for å tjene penger? Her er noen flere muligheter:

5. Hjelp bedrifter med sosiale medier markedsføring

6. Barnevakt

7. Hjelp eldre sette opp og bruke datamaskiner

8. vaske biler

9. Gjør hagevedlikehold

10. Har garasjesalg

11. Lag gratulasjonskort

12. Gjenvinn soda bokser

13. Tutor yngre barn

14. Skov snø

Din tur: Oppfordrer du dine barns gründerplaner? Hvilke gode forretningsidéer kan du legge til i listen?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar