Banker

Bor bra på en krone: The Financial Plan for Post-College Apartment

Bor bra på en krone: The Financial Plan for Post-College Apartment

Nå som du har fullført kurskravene dine, uteksaminert, og har gått av på ditt første jobb etter jobb, er det på tide å vurdere økonomien din mens du bor alene. Midt i oppgraderingen og ideene om absolutt frihet som du tar av for å kartlegge ditt eget kurs i livet, er det lett å miste behovet for å holde økonomien i sjakk. Dette gjelder spesielt hvis dine jevnaldrende er gallivanting rundt på sine egne utgifter sprees.

Selv om det er fristende å gå ut og kjøpe en helt ny bil, fullt møbler inn din første leilighet, og til og med oppdatere garderoben din, er det nå på tide å fortsette å leve høyskolestudentens livsstil så mye som mulig til tross for din fete nye lønnsslipp. Din fremtidige selv vil takke deg hvis du følger disse tipsene for å leve godt på en krone.

Hand-Me-Downs Work Great

Ja, det er ikke akkurat den mest sexy ting å innrømme at møblene dine kom fra bestemorens kjeller, mens du beundrer vennens nye $ 5000 lærparti. Men vurder at vennen din kanskje har satt sofaen på kreditt (noe som betyr at han betaler mye mer enn klistremerkeprisen hvis interessen samles), og det vil være klart at bankkontoen din har hatt nytte av din finanspolitiske begrensning.

Hvis møblene er slått opp eller ute av stil, påkalle din indre DIY diva og refinish eller re-polstring stykkene til din smak. Du sparer en båtbelastning og at pengene vil komme til nytte når det er på tide å betale av studielånene dine eller spare for ditt første hjem kjøp.

Spis Ramen ... Det smaker godt!

OK, kanskje dette er litt for ekstremt for noen (selv om jeg fremdeles stoler på å holde mitt dagligvarebudsjett så lavt som mulig, akkurat som min høyskolebudsjett). Du har nå inntektene til å ha råd til mat som er litt høyere kvalitet enn ramen nudler. Så lenge du ikke kjøper designer ketchup og la matavfall være borte før du spiser det, er det greit å hengi litt med frukt og grønnsaker. Men du bør ikke bruke dette som en unnskyldning for å gå buck-wild med din middagsbudsjett.

Ved å lagre mer næringsrike måltider hjemme, vil du spare penger, bli sunnere, og til slutt bli lykkeligere når du ikke lever lønnsslipp til lønnsslipp fordi du har holdt dine utgifter i kontroll. Hvis du er bekymret for den potensielle effekten på ditt sosiale liv, inviter venner til middag. Du styrker vennskapene dine og kan møte dine økonomiske mål.

Vurder en romkamerat

Med mindre du hadde en virkelig fryktelig kollegium romkamerat erfaring, er det ingen grunn til at du må trenge hele regningen for din levekostnad alene. Husk at hvis du bodde i boliger på campus, er du nå ansvarlig for å betale verktøy og leieforsikring på toppen av månedsleie. Hvorfor ikke dele det med noen for å bidra til å lette byrden? Sørg for å oppsøke en romkamerat som har stabil ansettelse, signere en leieavtale, og angi forventninger til levealderen før overlevering av nøklene. Bonuspoeng hvis du kan få utleier til å skrive opp en leasingavtale, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ta vare på logistikken.

Du kan sammenligne de beste alternativene for leietakere forsikring her på Policy Genius.

Skjær ut spillingen og måltidene

Utenom kontroll er underholdningskostnader en av de raskeste måtene å bytte budsjett. Akkurat som du burde begrense måltidene dine, bør du prøve å lagre på stolper, kabel, ferier og sosiale aktiviteter så mye som mulig. Dette er ikke et forslag om at du blir en recluse, men mer som du budsjett for underholdningskostnader og være kreativ for å finne billige (eller gratis!) Måter å holde deg opptatt, nettverksrettet og sosialt innhold. Ved ikke å følge med Jones 'i dag, vil du sørge for at du får et økonomisk stabilt fundament i morgen.

Du kan også vurdere å kutte kabelen og fortsatt finne ut hvordan du kan se favorittprogrammer.

Hvilke råd har du for de som flytter inn i sin første leilighet? Hvordan reduserte du kostnadene når du var i din egen første leilighet?

Skrive Inn Din Kommentar