Liv

Her er enda en god grunn til endelig å ta opp daglig yoga og meditasjon

Her er enda en god grunn til endelig å ta opp daglig yoga og meditasjon

Neste gang du blir fristet til å blåse av yogaklassen og kaste inn i en pizza, bør du vurdere dette.

Britiske forskere sier nå mindfulness praksis kan faktisk endre genene knyttet til depresjon og betennelsesrelaterte sykdommer. De kan til og med redusere følelser av ensomhet hos eldre voksne.

Forskere gjennomgikk 18 studier med en samlet total på 846 deltakere, inkludert både erfarne utøvere og ikke-utøvere. Etter å ha siktet gjennom alle dataene oppdaget de at yoga, tai chi og til og med enkle pust-reguleringsøvelser produserer "det motsatte av virkningen av kronisk stress på genuttrykk."
Det er en fancy måte å si oppmerksomhet på, kan skjerme genene dine fra å bli påvirket av stress.

De forrige studiene så på hvordan bevisstgjørende praksis påvirket mennesker med alvorlige sykdommer som brystkreft og leukemi, samt personer med medisinske problemer som søvnløshet og høyt blodtrykk.

Studiene viste konsekvent positive genetiske endringer som forskere sier synes å være et direkte resultat av målrettet oppmerksomhet.

Faktisk viste en studie at deltakerne på en fire dagers meditasjon tilbaketrukket hadde langvarige fordeler og rapporterte færre depressive symptomer enn studiekompetanter som ble sendt på en fire dagers ikke-meditativ ferie.

Studiens forskere er ikke i stand til å forklare fenomenet fullt ut og si at det er behov for mer analyse for å forstå hvordan og hvorfor oppmerksomhetstrening synes å reversere effektene kronisk stress har på våre gener.

Stress er ingen latter

Vi snakker rundt om stresset med å prøve å binge-se på den nye sesongen av vårt favoritt TV-show eller prøve å huske hvor vi forlot vår favoritt kaffekrus. Men virkeligheten er, stress er ingen vits.

For mange av oss bruker søvnløse netter for å bekymre seg om kostnadene for helsevesen, arbeid eller pensjon. Å stresse om økonomi mens du er gravid, kan føre til lavere fødselsvekt hos nyfødte.

Faktisk sier American Psychological Association at stress spiller en rolle i de seks hovedårsakene til døden.

21. juni er International Yoga Day, og det virker som den perfekte tiden til å organisere en angrepsplan for å håndtere stresset i livet ditt.

Enkle måter å bringe Mindfulness øvelser inn i livet ditt

Hvis du ikke har kommet ombord på mindfulness-toget ennå, vil disse tipsene hjelpe deg med å komme i gang. Trekk opp en yoga matta og gi dem en titt.

  • Ta noen minutter hver dag for å jobbe gjennom denne enkle fem-trinns planen for å lære oppmerksomhet.
  • Yoga klasser trenger ikke å koste og arm og et bein. Faktisk trenger de ikke å koste noe.
  • Hvis en mindfulness retrett er mer din stil, se om din arbeidsgiver vil fot regningen for deg å ta en sabbatical.
  • Arbeid fra hjemmet kan være spesielt stressende, så vær sikker på at du gjør oppmerksomhet til en del av din selvomsorgsrutine.
  • Alt treet i verden vil ikke bidra til å redde dine gener hvis du hele tiden har stress overbelastning, så gjør en plan for å hjelpe deg å puste litt lettere.

Nå sett på yoga buksene, ta et rensende pust og meditere i fem minutter. Generene dine vil takke deg.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun ønsker virkelig å prøve Yoga med geiter klasser Internett snakker om, men bekymrer seg hun ville gå ut av glede.

Skrive Inn Din Kommentar