Liv

Juni er menns helse måned: her er hvordan du får lave kostnader helse screenings

Juni er menns helse måned: her er hvordan du får lave kostnader helse screenings

Juni er Menns helse måned, og hvilken bedre måte å feire enn ved å gjøre en avtale med en lege for å snakke om vanskelige ting.

Gutter, du vet hva slags samtaler jeg snakker om. Din prostata, for en. Du burde virkelig få det sjekket.

Mens du er i det, hvorfor ikke be om en rask mental helse sjekk og en blodprøve for å se hvordan testosteronnivåene dine gjør.

Disse diskusjonene kan være ubehagelige, men de er en viktig del av forebyggende medisinske screenings som kan hjelpe deg med å leve et langt og sunt liv. I tillegg vil familien din, venner og betydelige andre også holde deg rundt.

Mange menns helseundersøkelser er dekket av forsikring. The Affordable Care Act krever at forsikringsplaner dekker over 15 forebyggende tjenester uten kostnad for deg. Bedrifter som tilbyr privatbetalt forsikring, som BlueCross BlueShield og Humana, dekker også kostnadene ved forebyggende medisinske screeninger.

Hvis du er usikret, underinsured eller ikke har penger til å se en lege, Du kan kvalifisere til gratis eller lavpris screening gjennom programmer og organisasjoner rundt om i landet. Her er noen ressurser for å komme i gang.

Prostata kreft screenings

En av åtte menn vil bli diagnostisert med prostatakreft på et eller annet tidspunkt i livet. En nøkkel til å overvinne sykdommen er tidlig deteksjon.

Prostata kreft bevissthet organisasjon ZERO opprettholder en interaktiv database med gratis eller billig prostata screening steder over hele landet.

Sykehus, universitets medisinske programmer og lege grupper er også gode steder for gratis eller redusert kostnad prostata screenings. Finn en i ditt område ved å skrive "gratis prostataeksamen [din by]" i din favoritt søkemotor.

Testikulære kreftundersøkelser

Sammenlignet med andre typer kreft er testikkelkreft relativt sjelden. Det er svært behandlingsbar hvis fanget tidlig så er det viktig å være på utkikk etter tegn og symptomer.

Du vil ikke finne mange frittstående testikulære kreft screening programmer fordi den generelle konsensus i det medisinske samfunnet er at de ikke er garantert eller nødvendig. Legene anbefaler imidlertid ensidig at menn gjør en månedlig selvprøve (det er en app for det!) Alene.

Hvis du vil at en medisinsk fagperson skal veie inn på din testikulære helse, planlegge en avtale med ditt lokale Helsesenter for Planlagt Foreldre eller spør legen din om å sjekke ut ting under din neste rutinemessige eksamen.

Mental Helse

Ikke bli overrasket om en mental helse screening er en del av din neste rutinemessige medisinske undersøkelse. Den amerikanske arbeidsgruppen for forebyggende tjenester nylig anbefales at leger skjermer alle pasienter over 18 år for depresjon under avtaler.

Hvis du er i mellom doktorgrad, kan du ta en gratis psykisk helseanalyse for en rask foreløpig vurdering.

For ytterligere screening og assistanse, sjekk databasen National Alliance on Mental Illness med nesten 1000 statsorganisasjoner og NAMI-tilknyttede selskaper som tilbyr gratis eller lavpris psykisk helsetjenester i ditt område.

Vi har også samlet en liste over ekstra ressurser for gratis eller billig psykisk helsehjelp for personer som ikke har helseforsikring.

Seksuell helseundersøkelse

En rekke forebyggende medisinske screenings og evalueringer faller under seksuell helse paraply inkludert erektil dysfunksjon, seksuelt overførbare infeksjoner og fruktbarhet problemer.

Ditt lokale Planned Parenthood Health Center kan skjerme og behandle alle disse bekymringene og mer. De gir også kreftundersøkelser og generelle helseprøver.

De fleste sentre belaster uforsikrede eller lavinntektspasienter i glidende skala basert på hva de har råd til. Ta kontakt med ditt lokale Planned Parenthood office for detaljer.

Mange universiteter, offentlige helseavdelinger og lokale ideelle helseforetak tilbyr også begrenset eller omfattende seksuelle helsetjenester til en redusert pris.

Senter for sykdomskontroll og forebygging deltar i en rekke kampanjer og tiltak som gir seksuelle helsetjenester til homofile og biseksuelle menn.

Programmer inkluderer screening for HIV, seksuelt overførbare infeksjoner og viral hepatitt. Byrået støtter også test- og oppsøkelsesinitiativer for svart / afroamerikansk, latinsk og amerikansk indisk og alaska innfødte homofile og biseksuelle samfunn.

Generelle helsearbeidstjenester

National Institutes of Health anbefaler et antall ekstra helseundersøkelser for menn, inkludert vanlig blodtrykk, kolesterol og diabetes sjekker.

Hvis du er usikret, trenger økonomisk hjelp eller har andre forhold som gjør det vanskelig å se legen, kan du finne gratis eller billige ressurser i ditt område.

  • Menns helse nettverk opprettholder en database med klinikker organisert av stat, by eller anleggsnavn
  • Søk i CDCs database over statlige og territoriale helseavdelinger
  • Ta en titt på listen over billige helsepersonell som er satt sammen av US Department of Health and Human Services
  • Bli med på Men's Health Network Online Support Community for å lære om ressurser oppdaget av sine medlemmer
  • Hvis du har Medicare, forklarer denne veiledningen hvilke forebyggende tjenester du er kvalifisert til å motta
  • Sjekk ut i amerikaHelseinstituttets klinikkleder for å finne rimelige eller gratis helsesentre i ditt område

Nå som jeg har gjort det meste av legwork for deg, er det egentlig ingen unnskyldning for å avbryte en undersøkelse eller helseundersøkelse.

Gå gjør det telefonsamtalen. I dag.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun har sendt denne artikkelen, ringer hun ektemannen for å minne ham om å gjøre en legeavtale.

Skrive Inn Din Kommentar