Liv

Nyt din søvn uten å gå i stykker: Slik lager du badebomber hjemme

Nyt din søvn uten å gå i stykker: Slik lager du badebomber hjemme

Gjør deg selv føler at en million dollar burde egentlig ikke koste en million dollar.

Det skal heller ikke koste $ 9 per koselig, luksuriøs, herlig luktende bad bombe.

La oss gjøre litt matte: si at du tar ett avslappende bad per uke. Nå, si at du betaler $ 8,95 (for de fancy badbombene fra deg-vet-hvem) hver gang du nyter en suge.

I løpet av et år vil du ende opp med å bruke nesten $ 430 på bad bomber!

Men hvis muligheten til å lukke øynene og forestille seg at du er et lite menneske i et vanlig glass champagne, virker det ikke verdt pengene, det kan være tid for en liten DIY-økt.

Hvordan lage Bath Bombs hjemme

Å lage dine egne badebomber er kostnadseffektiv når du har alle forsyninger på hånden. I tillegg kan du tilpasse farger, dufter og tillegg til dine egne behov og likninger.

På slutten av denne oppskriften finner du noen notater som vil hjelpe deg med å bestemme hvilke deler av prosessen som skal fungere for deg.

forsyninger:

 • Metall- eller glassblandeskåler (en stor og en liten)
 • Visp
 • Bad bombe molds (mer om forskjellige mold alternativer nedenfor)
 • Sprayflaske

ingredienser:

 • 1 kopp sitronsyre: $ 2,50

(du kan finne sitronsyre i bulk på Amazon eller i canning-delen av noen matbutikker)

 • 2 kopper natron: $ 2,38
 • ½ kopp maisstivelse eller ½ ss olje: ca. 12 - 75 cent

(du kan bruke hvilken som helst olje du har på hånden - oliven, jojoba, kokosnøtt, etc.)

 • 15 til 30 dråper essensielle oljer: 38 cent
 • 15 til 20 dråper matfarging (valgfritt): 11 cent
 • Vann eller heksehassel: 0 - 5 cent

Totalt: $ 5,49 - $ 6,17

Lag din DIY Bath Bombs

 1. I en stor bolle, visp tørre ingredienser til de er grundig kombinert. (Hvis du bruker kornstivelse, legg den til her. Hvis du bruker en olje, legg den med de våte ingrediensene.)
 1. I en liten bolle, bland oljen (hvis du bruker), essensiell olje og matfarging til de er blandet.
 1. Legg de våte ingrediensene til de tørre ingrediensene. Bland raskt med hendene dine før den tørre blandingen har en sjanse til å fisse. (En liten bit er ok, men jo mer blander du på dette stadiet, jo mindre blir det i badekaret.)
 1. Bruk sprøyteflasken til å legge til vann eller heksehassel en spray om gangen, bland godt mellom sprøytene. Blandingen skal være smuldrende, men hold den i form når du klemmer den sammen.
 1. Pakk blandingen fast i muggene.
 1. La badebomberne tørke over natten, eller så lenge som 24 timer. Merk: Fuktighet vil påvirke tørketiden. Prøv å sette muggene dine på et kjølig, tørt sted, bort fra fuktigheten til et kjøkken eller bad.
 1. Når de er tørre, fjern dem fra formen og lagre dem i en lufttett beholder i opptil tre uker. Mens bad bomber aldri "gå dårlig", de gjøre miste sin fizzing kraft over tid. Hvis du oppdager at du ikke bruker dem raskt nok, kan du kutte oppskriften halvt (eller gi noen til vennene dine!).

Denne oppskriften vil gjøre om seks store eller 12 små badebomber, avhengig av formstørrelsen.

Pris per bad bombe: 48 - 97 cent

Og det er det! Alt du trenger å gjøre nå, er å slippe dem i badekaret, og føl deg som om du slapper av i et basseng av brusende unicorn tårer.

Noen ting å vurdere med hjemmelagde Bath Bombs

Former: Du burde allerede ha mange alternativer rundt huset: Muffin-bokser, isterderbrett, silikonbakeform, målekopper eller små matbeholdere fungerer alt godt.

Essensielle oljer: Du kan kjøpe disse på nettet, på helsekostbutikker og til og med på enkelte apoteker. Hvis du ikke bryr deg om å kjøpe et sett, kan du bruke smaksstoff ekstrakter (som vanilje eller kokosnøtt) eller tørket urter eller blomster.

(Pro-tip: Jeg har nettopp funnet et veldig fint sett med essensielle oljer på min lokale Marshall for å stjele, så vær sikker på å sjekke rundt!)

Vann mot Witch Hazel: Vann er gratis, men heksehaselen har lagt til fordel for huden din (og det har en tendens til å gjøre blandingen mindre mindre under blandingsprosessen). Valget er ditt!

Olje mot kornstivelse: Du kan velge å bruke enten, ingen eller begge deler. Oljer (som kokos eller oliven) er gode fuktighetskrem. Cornstarch vil gjøre badet vann føles silkeaktig, men enda viktigere, det hjelper bomber tørke raskere og mer fullstendig. Hvis du bor i et fuktig klima, kan det være det bedre alternativet.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å sjekke ut dette uthevede innholdet, hjelper du oss med å få flere måter å lagre!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar