Liv

Denne Cool App Donerer til Animal Shelters Hver gang du går din hund

Denne Cool App Donerer til Animal Shelters Hver gang du går din hund

Det er ikke der jeg forventet å flytte for å ta en jobb med en teknisk oppstart, men jeg må fortelle deg: Jeg elsker St. Pete.

En av hovedårsakene? Jeg bor en 10-minutters spasertur fra Tampa Bay.

Og jeg dra nytte av det: Du kan ta meg dit der minst tre eller fire dager i uken, og ta en fantastisk, Lisa-Frank-farget soloppgang.

Vel, jeg og hunden min Odin.

Gå for en hund: Hjelp dyr bare ved å ta turer

Jeg fikk Odin om et og et halvt år siden, en uke før den første (og eneste) Thanksgiving jeg tilbrakte i gradskolen.

Jeg hadde bare vært i programmet en halv og en halv, men det hadde blitt rikelig klart hvor dårlig jeg var for både programmet og byen. I redning av Odin reddet jeg også meg selv.

Og en av de beste delene av redningsoppdraget tok lange, svingete turer - eller i det minste så lenge og svingete som Odins stereotype greyhound latskap tillater. 🙂

Så jeg var spent på å oppdage Gå for en hund, en Wooftrax-app som hever penger til hundehjem og andre dyrelaterte veldedige organisasjoner - Bare ved å ta morgenturen går Odin og jeg værner allerede.

Slik bruker du Wooftrax for å sette dine turer til godt arbeid

Walk for a Dog er tilgjengelig for både Android og iPhone, og det er enkelt og raskt å komme i gang.

Etter at du har registrert deg, kan du tilpasse hundens profil og laste opp et bilde av din pooch.

Deretter klikker du bare på "start walking-knappen" og kommer til å vandre. Smarttelefonens GPS sporer tid og avstand, og du tjener penger for din valgte organisasjon!

Best av alt? Dine inntekter går til en lokal veldedighet.

Appen ber deg om å velge stat og by, og deretter en liste over deltakende organisasjoner. Passende valgte jeg Tampa Bays kapittel av Greyhound Pets of America.

Du kan gå selv om du ikke har en hund - bare velg å gå "med" Cassie, konsernsjef Doug Hexters redningsmutt.

Når gangen er fullført, blir du belønnet av sponsorene bak de donasjonene du rekker opp. Gi en e-postadresse, og du får kuponger og freebies levert rett til innboksen din.

Det spiller ingen rolle hvor lenge turen er eller hvor du går - men du må logge på og gå minst en gang i uken for å forbli en aktiv walker.

Din valgfrihet blir betalt avhengig av hvor mange aktive vandrere som har valgt det som mottaker. Så få vennene dine på det for å virkelig få innslag!

Enten du er en dyrelsker, er denne appen en søt og enkel måte å gjøre noe bra på - uten å bruke noen faktiske penger!

I tillegg kan appen komme i gang med en ny, sunn aktivitet - og hvilken bedre motivasjon å gå, enn søte, glade valper?

Din sving: Vil du bruke Walk for a Dog for å begynne å hente penger til dyrehjem?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt. Odin er en stor, floppy hund hvis favoritt ting i livet er koser, sofaer og peanøttsmør. I den rekkefølgen.

Skrive Inn Din Kommentar