Liv

Du kan vinne en gratis tur til Australia, men bare hvis dette er ditt juridiske navn

Du kan vinne en gratis tur til Australia, men bare hvis dette er ditt juridiske navn

Hvis navnet ditt er "Sydney", så gutt, oh gutt, har vi noen spennende nyheter for deg!

Hvis navnet ditt er bokstavelig talt noe annetVel, du har ikke lykke til.

Hvorfor? Fordi for å feire den kommende lanseringen av non-stop-flyreiser fra Houston, Texas, til Sydney, Australia, United gir gratis turer på den nye ruten til fem personer som heter Sydney.

Ja, egentlig.

Hvordan å vinne en gratis flytur til Sydney for deg og en venn

Her er avtalen: United søker fem personer med det første eller siste (juridiske) navnet Sydney for å sende til Australia når non-stop-ruten starter opp 18. januar 2018.

De fem vinnende Sydneys vil hver motta to gratis økonomiklasse rundtur billetter for januar 18-25. De heldige få vil bo på Westin Sydney og vil motta et $ 500 gavekort for å bruke penger. De vil også turnere den berømte Sydney Opera House, gå på en Sydney Harbour sightseeing cruise og eventyr ute på en dagstur til den fantastiske Blue Mountains.

(I tilfelle du lurer på, vil fem heldige Houstons fra ned under vinne en lignende tur til Texas på returflyene.)

Konkurransen er åpen for amerikanske innbyggere - minus de av oss som bor i Florida og New York - som er minst 18 år gamle. (Og kalt Sydney, selvfølgelig.)

Hvis du er en Sidnee eller en Sidney eller en Cydney eller en Cidneigh, skjønner du ikke: Stavemåten din (sammen med flere andre) er akseptabel per de offisielle konkurransebetingelsene, og du er like kvalifisert som den tradisjonelt navngitte Sydneys av verden.

De som deler Harbor Citys moniker kan gå inn her ved å fylle ut en kort form. Konkurransen lukkes 27. desember, og de fem vinnerne vil bli valgt 28. desember.

I mellomtiden antar jeg det ikke ville skade å takke foreldrene dine for å ha fremsyn for å nevne deg etter et så kult reisemål.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar