Liv

Ta gjetningen ut av å velge et nytt nabolag med denne tjenesten

Ta gjetningen ut av å velge et nytt nabolag med denne tjenesten

Enten du leier eller kjøper, er det en stor avtale å finne et nytt sted å bo.

Du sparer i flere måneder eller til og med år for et depositum eller forskuddsbetaling, ta på et stort boliglån (hvis du skal kjøpe ruten) og deretter synke en god del av endringen i flytende utgifter.

Så hva skjer hvis du, etter å ha bodd i ditt nye hjem i noen uker, innser nabolaget du trodde du ville elske, er faktisk fryktelig?

Kanskje du ønsket et involvert samfunn, men hva du fikk var naboer som holder seg til seg selv. Eller kanskje du bor ved adage "gode gjerder gjør gode naboer", men denne gaten er full av nosy naboer og en overbærende huseiereforening.

Kanskje du flyttet inn for den høyt vurderte skolen og potensialet for mange nabolagskvinne for barna dine, men du skjønte ikke at nabolaget du valgte - mens teknisk sett sone for skolen - er faktisk befolket av en eldre demografisk.

Eller kanskje det var beleilig utelatt at gatene flom hver gang det regner, eller det er et alvorlig vaskebjørnproblem, eller om natten er bugsene så dårlige på grunn av en nærliggende dam som du ikke engang kan nyte den splitter nye bakdekket det var et stort salgsargument for deg.

Plutselig ønsker du virkelig at du hadde vært i stand til å chatte med noen like-minded lokalbefolkningen før du har gjort en så stor økonomisk forpliktelse, ikke sant?

Skriv inn: Trulias nye "Hva lokalbefolkningen sier" -funksjonen.

En ny måte å handle på hjemme: Hva lokalbefolkningen sier fra Trulia

Trulia er et eiendomsmeglingsoppføringssted, du er sikkert kjent med om du har vært på jakt etter det perfekte huset eller leiligheten.

I dag lanserte nettstedet "Hva lokalbefolkningen sier," en plattform som selskapet håper vil imøtekomme etterspørselen etter "rik nabolagsinnsikt", noe som betyr alt fra info om lokale parker og restauranter til den generelle følelsen av samfunnet.

I 2017 gjennomførte Trulia forbrukerforskning og fant at 85% av folkene som planlegger å kjøpe innen de neste 18 månedene, sier at nabolaget er minst like viktig som selve huset, mens 76% av de samme potensielle kjøpere sier at nabolaget er en hoveddriver for deres trekk.

De viktigste faktorene de tar i betraktning? Livsstilsendringer, for eksempel å gifte seg eller ha en baby, en kortere pendle til jobb eller en ny skole for barna sine.

Målet med den nye funksjonen er å kaste lys over disse og andre svært etterspurte innsikt som folk oftest søker når de kjøper etter et nytt hjem eller nabolag. Og hvem bedre å tilby dem enn folkene som allerede bor der?

Ved lanseringen inneholder tjenesten "What Locals Say" allerede mer enn 7 millioner skriftlige anmeldelser og avstemninger som kan bidra til å gi en nøyaktig avbildning av hvordan det er å bo i et bestemt nabolag.

Noen gir en grunnleggende oversikt over hva folk elsker (skolene, walkability, trafikken), mens andre dyper dypere inn i nabolaget livet, diskuterer temaer som om naboer snakker med hverandre, hvis det er mange hunder og hvis folk pynter deres hjem til ferien.

I utgangspunktet er det et sted for folk å snakke om nabolagets kulturelle aspekter - både gode og dårlige - som ikke går inn i en grunnleggende eiendomsmegling.

Så hvis du planlegger å flytte når som helst i nær fremtid, om du planlegger å kjøpe eller leie, ville det ikke skade å ta en titt for å se hva folk tenker på nabolaget før du kommer dit og må finne ut de ubehagelige detaljene på egen hånd.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar