Liv

7 rimelige reisemål du må dra nytte av i høst

7 rimelige reisemål du må dra nytte av i høst

Hvis du er en spendthrift med et ubøyelig tilfelle av wanderlust, kan du kanskje allerede vite hemmeligheten til skulder sesongen.

Å reise utenom en destinasjons høyeste turismeperiode kan bety store besparelser, uansett hvor du går.

Det er fornuftig: Sakte sesong kommer og besøkende forsvinner, og tar med seg deres økonomistimulerende reisebudsjett med dem.

Medlemmer av gjestfrihet og tjenesteytende næringer, som hoteller og bilutleiefirmaer, står overfor svindende inntektsstrømmer.

Så de reagerer som enhver god kapitalistisk ville: ved å redusere prisene, stimulerer de mer virksomhet ... og redder fleksible reisende (som deg!) En masse penger i prosessen.

Hvorfor du bør dra nytte av skulder sesongen i høst

For de fleste nordamerikanske destinasjoner er høsten en lang skulder sesong.

Foreldre er opptatt av å få barna til å være klar for skole i slutten av august og september, og det er lite planlagt avgang i oktober og november.

I tillegg kan disse månedene være ganske uforutsigbare værmessige. Ingen ønsker å bruke penger på en regnet ferie, uansett hvor god en avtale det er.

Men hvis du ikke er opptatt i offentlig skoleplan, er fall faktisk en fantastisk tid å reise. Du vil dra nytte av skulder sesong priser, for ikke å nevne færre folkemengder. Du kan til og med få se bladene forandre seg.

Fall er også prime tid for mange lokale arrangementer og festivaler, fra høsting av avlinger til sauerherding til Oktoberfest feiringer. Du er sikker på å finne noe morsomt og fall-tema på nesten hvilken som helst destinasjon du velger.

Og selv om det er umulig å banke på en tradisjonell juli-reise, kan du bli overrasket over hvor mange populære destinasjoner som er like flotte - om ikke mer - etter sommeren kommer til slutt.

7 rimelige reisemål ikke å savne denne høsten

Klar til å slå den trafikkfrie motorveien? Her er bare noen få fantastiske høstopplevelser å velge mellom.

1. St. Augustine, Florida

Ja, jeg er helt, pluggfritt plugger hjembyen min. Men hør meg ut: Jeg har god grunn.

Til tross for det du husker fra historieklassen, St. Augustine er faktiske eldste byen i Amerika; det ble bare avgjort av spansk i stedet for briterne. Dens 1565-bursdag betyr at det har 55 år på Plymouth Rock og 42 på Jamestown, og den lange og store historien betyr at du finner en fascinerende mishmash av arkitektur, gjenstander og - viktigst - mat å utforske under besøket.

Faktisk er byen ikke lenger en så godt bevart hemmelighet. Dens utseende på best-of-travel lister som denne har turister som flokker i kjedene.

Men det er ikke tilfelle tidlig på høsten, når familier står overfor skolens ansvar og snowbirds er ikke helt klare til å flytte coop.

Ikke bare vil du kunne traipse rundt sentrum uten å støte på noen (eller bokstavelig talt smelte til døden i høy sommervarmen), du vil også score tilbud på selv de fineste rommene. For eksempel tilbyr St. Francis Inn, en av de mest populære av den lille byens bed and breakfast, $ 10 av sine faste priser i august og september.

Hvis du ikke er en historie buff, andre Florida lokaliteter tilbyr lignende sesongbesparelser, så lenge du styrer steder som Miami eller Keys. Og statens store - og rare - nok til å ha noe for alle.

Slapp av på Clearwaters prisbelønte strender, eller gå til sentrum av staten for å utforske sine vakre kilder. Vannet er kaldt året rundt, uansett, og du trenger ikke å håndtere en overkjørt campingplass.

2. Bar Harbor, Maine

Til tross for den nordlige beliggenheten, holder denne pittoreske kystbyen mildt godt inn i oktober. Du kan forvente temperaturer på 60- og 70-tallet, og selv om det kan være skydekke, er det relativt liten sjanse for regn.

Jeg vil være ærlig: Bar Harbor er ikke akkurat kjent som et billig reisemål. Og alle de cutesy boutiquene og spaene ikke slash sine priser bare fordi det er september.

Men mye av det beste Bar Harbor har å tilby er gratis, eller nesten så. Alt du trenger å gjøre er gå utenfor.

Nyt fantastisk utsikt over steinete, fyrtoppet strandlinje både i selve byen og i nærliggende Acadia National Park, som byr på gode turstier. Meander langs de surrealistiske, granittplatene av Cadillac Mountain.

Hopp over shoppingturen og splurge i stedet på minst en hummer middag. Så lenge du unngår turistfeller, bør du oppdage at hummer er billigere enn det ville være hjemme - det trengte jo ikke å reise langt!

3. Washington, D.C.

Leter du etter en kulturintensiv ferie? Det er ikke noe bedre sted enn vår nations hovedstad. Smithsonian-komplekset alene vil ta deg flere dager for å utforske fullt ut, og det er bare toppen av isfjellet. (Åh, og jeg nevner et sjokkerende antall attraksjoner er helt gratis å skrive inn?)

D.C. er en ganske rimelig destinasjon når som helst på året - det oppnådde til og med en plass på årets Backpacker Index, en favoritt av sparsomme globetrotters.

Men september til november er noen av de beste månedene å besøke, ifølge US News og World Report.Været er bedre, sommerturisterne har filtrert ut, og hvis du har det riktig, kan du nerdes enda vanskeligere ved å delta på National Book Festival.

4. Coastal Oregon

Nordvest har et regnfullt rykte av en grunn, men kysten forblir overraskende temperert og tørr godt inn i oktober.

Og hvis Portland er på radaren din, men du aldri har hørt om Newport (eller Yachats, uttalt "YA-hots"), tro på meg: Du er en godbit.

Gå agat jakt langs den steinete stranda eller utfordre deg selv ved å gå opp til noen av de mest fantastiske utsikten i Amerika. (Jeg personlig anbefale Cascade Head og Saint Perpetua.)

Ikke en klatrer? Bo på havnivå og se den utrolige kraften i havet på førstehånd ved å besøke formasjoner med navn som Devil's Churn og Thor's Well. Du vil ønske å adlyde de opplyste advarslene om å aldri snu ryggen på vannet, men - for det minste fordi gråhvaler kan bli spottet som fôrer av Oregon kysten gjennom midten av november.

Som ved alle vannkanten finner du gode muligheter til å kaste bort pengene dine på overpriced suvenirer ...

.... men du kan også finne en bedårende perle av et rom til sesongmessig reduserte priser og noen av de beste sjømat du noensinne har hatt for $ 10 eller mindre. Det tar bare litt leting. Og er ikke det poenget?

5. Austin, Texas

Den vakre Austin, Texas handler om balanse.

Du kan tilbringe fredag ​​eller lørdag kveld og sitte i gatene, drikke i noen av de beste musikkene du noen gang har hørt - og la oss være ærlige, kanskje mer sprut enn du burde - bare for å løse deg selv med en forfriskende tur og et besøk på flaggskip Whole Foods neste morgen.

Selv om det kommer til å være varmt, uansett når du besøker, tar jeg høstens høye 80-tallet til sommerens 100 + graders dager når som helst.

Og som en bonus for de som foretrekker å få sin buzz med en side av klassen, Oktober er Texas vinmåned, som betyr område vingårder (Ja, sentrale Texas har vingårder!) tilbyr spesielle turer og smaksprøver. Det betyr at du kan nyte din indre oenophile uten å betale Napa priser.

6. Nasjonalparkene

Det er åpenbart at denne er litt mer åpen, og været varierer avhengig av hvilken av de mer enn 400 (!) U.S. National Park-nettstedene du ser.

Men i mid-sørlige parker, inkludert Grand Canyon og Yosemite, forblir været behagelig gjennom Halloween. Og like langt nord som isbreer, ser du 70-graders dager godt inn i september.

Og her er den store delen: Du trenger ikke å bekjempe vanvittig sommertrafikk, enten kjøretøy eller fotgjenger. I tillegg til, Selv om inngangsbillettene forblir statiske, innkvarterer og andre reiseutgifter faller ut i slutten av turistsesongen.

Så du vil ha parken til deg selv ... og betale mindre for opplevelsen. Ingen brainer.

7. Montreal, Quebec, Canada

J'aime Montreal - og du vil også, når du opplever sin unike blanding av europeisk stil, kosmopolitisk levende og gritty, blir det -egentlig-klare følelser her. Hvor ellers kan du få en autentisk coq en vin til middag etter lunsj på det aller beste røkt biffet på rug du noen gang har smakt?

(Og ja, dette er hvor poutine kommer fra. Du er velkommen.)

I tillegg er amerikanske dollar verdt litt mer enn Canada, noe som betyr Når du får kontanter, bytter banken deg flere regninger enn du ga dem.

Det er en fin følelse når som helst på året, men spesielt om høsten, når sola fortsatt skinner, har bladene begynt å forandre seg, og de ujevne vandringsgatene er nesten uten turist.

Ta med minst en lys jakke, da dagene vil være på 60-tallet og kveldene kan dyppe så lavt som de høye 40-tallene.

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) har skrevet for SELF, Ms. Magazine, Roads & Kingdoms, VinePair, The Write Life, Barclaycard's Travel Blog, Santander Banks Prosper og Thrive og andre utsalgssteder. Hennes skriving fokuserer på mat, vin, reise og sparsommelighet.

Skrive Inn Din Kommentar