Liv

Ja, du kan reise verden gratis. Slik gjorde jeg det

Ja, du kan reise verden gratis. Slik gjorde jeg det

Reise gratis. Det er den ultimate drømmen, ikke sant?

Det kan høres umulig - men det er det ikke.

Kombiner noen reisepunkter med en dose sesongmessige jobber, et strø av kreativitet og voila: Du kan virkelig reise gratis.

Jeg vet fordi jeg gjorde det i mange år.

I bedre del av et tiår trakk jeg verden rundt med hyppige flyger miles, undervises engelsk i utlandet, frivillig arbeid i flere land og jobbet med en rekke sesongbaserte eventyrjobber.

Alle disse strategiene tillot meg å reise for mye mindre penger enn du kan forestille deg - og ofte, gratis.

Fordi jeg vil at dere alle skal oppleve det magiske å utforske et sted du aldri har vært, er det her å reise verden gratis.

1. Bo i fantastiske steder rundt om i verden gratis

Har du lyst til å utforske nye hjem? Nye steder? Henger ut med pels babyer hele dagen?

Husitting er en fin måte å utforske andre deler av landet eller verden - gratis. Det er tonnevis av plattformer der ute, du kan registrere deg for, inkludert TrustedHousesitters.

TrustedHousesitters vil koble deg til tusenvis av mennesker over hele verden som søker i hjemmet kjæledyr sitter og houseitters.

Det er en utveksling, ikke en jobb, så du har et sted å bo gratis og gratis valper eller kattunger for alle snuggles. Til gjengjeld tar du godt vare på kjæledyrene og stedet. Du kan til og med ta med familien din til eventyret.

2. Spill med isbjørner

På grunn av tilbaketrekning av sjøis har isbjørne blitt klassifisert som truet art.

Selv om vi forhåpentligvis regner med måter å redusere klimaendringene og bringe tallene deres opp igjen, er det fortsatt tid å se disse vakre dyrene i deres naturlige habitat.

Og hvis du tilbringer sommeren som arbeider på Deadhorse Camp i Alaskas arktiske, får du det gratis.

I tillegg til en timelønn får du gratis losji, tre måltider om dagen og en $ 1000 bonus på slutten av sesongen for å dekke kostnadene for flybillettene dine.

3. Flytt til Antarktis

Vil du bo i en av de fjerneste hjørner av planeten?

Få en jobb i Antarktis.

Du får gratis bolig og mat - pluss en anstendig inntekt - for å tilbringe måneder på bunnen av verden.

Fordi du ikke har noe sted å tilbringe pengene i løpet av turen din, vil du også gå med en betydelig del av endring ...

Ikke bare det, men Antarctic-arbeidsgivere betaler også for transport til kontinentet.

Fordi du fortsatt kan bruke din egen hyppige flyerkonto, vil disse rundturene få deg nok miles for en gratis billett til en annen destinasjon i lavsesongen.

4. Cuddle With Baby Geiter

Dette er en ekte ting som eksisterer. Stol på meg, jeg har gjort det.

Gjennom verdensomspennende muligheter på økologiske gårder (WWOOF) kan du få gratis rom og brett i bytte for fire til seks timers arbeid per dag. Gigs spenner fra knusende druer i New Zealand til å kose geiter i North Carolina.

Og WWOOF er langt fra ditt eneste alternativ; Det er flere flere typer arbeidsutvekslinger som hjelper deg med å reise gratis.

5. Få gratis flybilletter

Transport er en av de dyreste delene av reise.

Uten tvil er den raskeste og enkleste måten å få gratis flyreiser på å rakke opp poeng med et belønningskort.

Vi har en hel liste over noen av de beste belønningene kredittkort her. Ingen av dem kommer med årlige avgifter og de har alle påmeldingsbonuser.

Det jeg liker å gjøre er bare å legge mine vanlige kjøp på kortet hver måned (dagligvarer, gass og alt annet) og deretter spare tilbake til slutten av året. Jeg er vanligvis i stand til å spare rundt $ 1000, som jeg kan bruke til å dekke kostnaden for 2-3 flybillett.

Vi fortaler ansvarlig kredittkortbruk - så, vær så snill, bare få et kredittkort hvis du betaler regningen helt i sin hver måned.

Ingen belønninger er verdt å gå inn i gjeld over.

6. Hoard Points

Har du hørt om MyPoints? Det er et cash-back-nettsted som lar deg tjene penger ved å handle på nettet og skrive ut kuponger.

Jeg bruker det hele tiden fordi det er en umiddelbar måte å spare på alt du kjøper, inkludert reisebyråer.

For eksempel gir den deg opptil seks poeng for hver dollar du bruker på Expedia. Senere kan du innløse disse poengene for kontanter.

Men nok om det, her er hvordan du får en gratis $ 10 Amazon gavekort som du kan bruke til å kjøpe reiseforsyninger (eller noe for den saks skyld):

  1. Registrer deg for MyPoints her ved hjelp av e-postadressen din (den er gratis).
  2. Bruk MyPoints-portalen neste gang du må handle online (den er koblet til tusenvis av butikker, inkludert Walmart, Amazon og Target).
  3. Så lenge du bruker $ 10 på noen av disse butikkene, vil MyPoints belønne deg med 1,750 bonuspoeng som du kan innløse for et gratis $ 10 Amazon-gavekort.

7. Bli med i kartellet

Å reise gratis tar mye arbeid - ellers ville alle gjøre det. Så noen ganger er det smart å få hjelp fra ekspertene.

Chris Guillebeau, en av mine personlige helter, har besøkt alle land i verden. Heldig for oss dødelige deler han sine hemmeligheter gjennom Travel Hacking Cartel.

Som medlem av Cartel mottar du flere e-postmeldinger hver uke med kampanjer og tips som hjelper deg med å tjene flere reisebelønninger.

Medlemskap koster bare $ 1 for de første 14 dagene, og $ 15 til $ 39 per måned etter det.Det kommer også med en unik garanti: Tjen 100.000 miles - nok for fire flybillett - i ditt første år med medlemskap, eller få pengene dine tilbake.

Jeg vil si det er en innsats verdt å ta!

8. Spis ute på restauranter

Matlaging hjemme er en utmerket måte å spare penger på, men noen ganger kan du bare ikke bli plaget.

Hvis du bestemmer deg for å spise ute, må du registrere deg for reiselønnsprogrammer først.

Store flyselskaper som United, Delta og American har alle spiseprogrammer som gir deg miles når du spiser på en av deres tilknyttede restauranter. Og ofte kan du få en bonus bare for å registrere deg.

9. Sett seil

Er det noen bedre måte å se verden enn på båt?

Sannsynligvis ikke.

Men #yachtlife kommer aldri til å skje for meg, med mindre jeg kommer til å gifte meg med en millionær.

Siden det ser ganske usannsynlig ut, har jeg ofte vurdert å bli med på mannskapet for en seilbåt eller et cruiseskip. Disse reisejobene dekker rom og brett og lar deg se mange forskjellige steder innen en sesong.

Ikke vær som de utallige menneskene som ønsker at de kan gå steder - men ikke ønsker å sette i gang reisen hacking krever.

Fra erfaring kan jeg fortelle deg: Det er mye arbeid, men det er så verdt det.

I stedet for å sitte rundt som ønsker at du kan reise, følg disse tipsene, og utforske verden gratis.

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar