Liv

The Sneaky Way Jeg får 4 netter på et hotell for bare $ 55 (det er enkelt!)

The Sneaky Way Jeg får 4 netter på et hotell for bare $ 55 (det er enkelt!)

Verden av reiser hacking er alltid i endring, og noen ganger nye avtaler er for spennende å passere - uansett hvor sår de vil gjøre din hånd.

Intercontinental Hotel Groups (IHG) Priceless Surprises-kampanje er en av de tilbudene.

Det vil koste deg $ 55 i forsyninger, pluss et par timer med skriving på indekskort, men du bør få minst fire gratis hotellkvelder ut av avtalen.

For å være kvalifisert må du ha et MasterCard du åpnet før 15. november 2015, bor i USA og være minst 21. (Klikk her for de fulle reglene.)

Kampanjen går bare i en uke, så hvis du vil ha det, fortsett å lese ...

4 Hotel netter for $ 55 ?!

Selv om du kan delta i konkurransen ved å bo på en IHG-eiendom, er det en annen rute som ikke koster nesten like mye: Postering i et indekskort med dine personlige opplysninger.

Etter at IHG mottar din oppføring, sender den deg en e-post med en overraskelsespris, som spenner hele veien fra 500 poeng til en all-utbetalt parisisk ferie.

Du kan gå inn i konkurransen 94 ganger - så selv om du bare mottar minimumsprisen for hver oppføring, bør du tjene 47.000 IHG ​​poeng.

(Jeg sier "burde" fordi disse typer kampanjer aldri er garantert. Fra det jeg har lest på nettet, har det vært å jobbe!)

Basert på IHGs belønningsdiagram begynner gratis hotellkvelder på 10.000 poeng, noe som betyr at du vil tjene minst fire hotellkvelder, og forhåpentligvis mange flere, for din tid og krefter.

Penny Hoarders seniorredaktør Heather, for eksempel, fikk 5000 poeng for en enkelt oppføring. Hvis hun får noen flere av dem, får hun nok poeng for en ukes ferie!

For å komme inn må du kjøpe 94 frimerker ($ 46.06), indekskort ($ 1,99) og konvolutter ($ 6,99).

Å få flere hundre dollar verdt av gratis hotell forblir for $ 55? Jeg vil si det er verdt det.

Alle oppføringer må være poststemplet innen 15. februar 2016, og mottatt innen 22. februar 2016, så skynd deg hvis du vil gå inn!

Hvordan få gratis hotelllopphold

1. Registrer deg for en gratis IHG Rewards Club-konto.

2. Bruk ditt IHG-nummer til å registrere deg for prislust overraskende kampanjen.

3. Kjøp 94 frimerker, 3 x 5 indekskort og konvolutter. (Selvforsegling er sannsynligvis en god ide, med mindre du virkelig vil slikke dem alle.)

4. Skriv på hvert indekskort:

  • Fullt navn
  • Postadresse
  • Dagstidstelefonnummer
  • Kvelds telefonnummer
  • Epostadresse
  • IHG Rewards Club kontonummer
  • De første seks sifrene i et MasterCard i ditt navn
  • Fødselsdato

5. Legg notecardet i en konvolutt med et stempel, og send det til: IHG og MasterCard Priceless Surprises Promotion, c / o HelloWorld, Inc., P.O. Boks 5996, kalamazoo, mi 49003-5996.

6. Innen fem virkedager etter at du mottok oppføringen, bør du motta en e-post som inviterer deg til å "spille spillet." Etter å ha klikket på lenken i e-posten din, finner du hvor mange poeng du har vunnet.

Det er en av de mest unike reiselønnene jeg har sett på en stund, så til tross for min trange hånd har jeg hatt det gøy å delta. Jeg planlegger å fullføre mine 94 innlegg i helgen - og jeg kan ikke vente med å finne ut premier.

Lykke til, og la meg få vite hvordan det går!

Din tur: Vil du delta i konkurransen?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar