Liv

Kjøpe aldri dyrt Flyplasssalat igjen: 7 smarte måter å spare penger på reisemat

Kjøpe aldri dyrt Flyplasssalat igjen: 7 smarte måter å spare penger på reisemat

På et langrennsflyvning for noen år siden betalte jeg $ 11 for verdens største Sørvestsalat.

Det var neste nivå motbydelig: voksagtige tomater, smakløst isberg og en "slank" vinaigrette. Siden da har jeg vært på jakt etter å finne måter å hoppe over på flyplassen matretten og ta med egen mat.

Og det er fornuftig. Jeg har allerede reddet mine miles, undersøkt den billigste flyreisen og pounced på det rette tidspunktet for å få en god pris. Hvorfor skal jeg gå til alt som er vanskelig å spare og så kaste bort dollarene mine på en fettig pizzaholdeplass?

Jeg har funnet ut at en liten pre-trip prep hjelper. Her er mine beste tips for å spare penger på dine reiser, og spise bedre i prosessen.

1. Hopp over gjenbrukbare containere

At Tupperware er bare en ting til å holde styr på mens du spretter gjennom terminalen for å få tilkoblingen din.

I ukene som fører opp til turen lager jeg rene engangsbeholdere fra ting som kremost og rømme. Jeg pakker min reise mat i disse karene og deretter demker dem i søppelkasser (eller resirkulering) på veien.

Den hule graven av engangsbasser er en av de små honningkrukkene fra hotellets kaffestasjoner. De er perfekte for dressinger og sauser. Jeg lagrer også et par tomme engangsvannflasker til påfylling når jeg kommer gjennom sikkerhet.

2. Spice opp vannet ditt

Når du har fylt på flasken, kan du se etterlengende på brusmaskinen.

Men i stedet for å splurge på en overpriced drikke, pakk noen pakker med pulverisert smaksstoff. Bare legg til flasken med vann, og du vil være klar til å bosette seg i porten din med et søppelblad.

3. Dra nytte av varmtvannet i flyet

Jeg lærte dette tipset fra Kitchn, og nå gjør jeg det hver gang jeg flyr: Før du går til flyplassen, tilbringer du tre minutter med å pakke sitronskiver og ingefær, og legg til litt honning. Ta med noen teesker i en klemme.

Uansett, når du er på flyet, spør flyselskapet for litt varmt vann. Du vil ha en beroligende drink og en god grunn til å hoppe over Starbucks under layover.

Varmt vann er også din venn hvis du er i humør til frokost - bare ta med noen pakker med havregryn eller krem ​​hvete.

4. Hold det lys

Det er et mysterium for meg hvorfor flyplass mat domstoler er fylt med tunge, fettete alternativer. Når jeg går gjennom tid og rom i en metall sylinder, føler jeg meg vanligvis bedre hvis jeg har spist noe friskt.

Forvasket epler og pærer går ganske bra, og du kan unngå å bli slanket av kjernen hvis du tapper frukten i en baggy sammen med et sammenfoldet papirhåndkle. Dette trikset fungerer også med hardkokte egg. Bare sett skallet i baggy og kast det neste sjanse du får.

Salater er også helt gjennomførbare. Ansette salat-i-krukke metode men i stedet for en krukke, pisk ut en av de plastbeholdere du har spart. Dressing går på bunnen, etterfulgt av tøffere grønnsaker og protein, og deretter noen ingredienser du ikke vil soaking. Topp det med grønnsaker, og du er god til å gå.

Andre gode valg er smørbrød eller wraps. Dette er en flott tid å gå gjennom kjøleskapet ditt og gjøre bruk av mat som vil ødelegge mens du er borte.

5. Puss litt silver

Hvis du kommer til å ta takeaway i ukene før turen, squirrel bort noen av de pakkene som inkluderer sølvtøy og et serviett. Noen flyplass matleverandører visker opp og setter plastens sølvtøy bak sine tellere, men hvis du spør personalet, er de generelt glade for å gi deg en gaffel.

6. Hold deg kult

Ingen ønsker å spise en varm salat. I stedet fyller du en baggie med is rett før du går til flyplassen. Når det er smeltet, kast eller hell det ut i en drikkfontene, og fyll på isen på en av restaurantene.

Et annet TSA-godkjent alternativ: Våt og frys en svamp for å bruke som en erstatningspakke. Så lenge det er frosset fast når du går gjennom screening, er du helt klar.

7. Ta noen tørre snacks

Vær strategisk om når du spiser hva. Spis de kalde elementene først, og deretter supplere med romtemperatur de.

Ta tak i pakker med nøtter, granola barer eller biff på forhånd. Det er rett og slett dumt hvor dyrt dette er i flyplassbutikker, så hvorfor ikke lager opp før du flyr?

Din sving: Hva er dine beste pengerbesparende tips for å spise på flyplassen?
Lyndsee Simpson er frilansskribent som bor i Washington, D.C. Hun har spist sin siste salat i fly, takk!

Skrive Inn Din Kommentar