Liv

Tenk gjennomsnittlig bryllupskostnad $ 30K? Her er hvorfor det ikke er sant

Tenk gjennomsnittlig bryllupskostnad $ 30K? Her er hvorfor det ikke er sant

Har blitt invitert til mange bryllup i det siste?

Ingen overraskelse: Vi strider jevnt mot topp bryllupsår, og kjærlighet - eller i det minste "jeg gjør" - er overalt.

Men i mellom danser Cha-Cha Slide og dra nytte av den åpne baren, kan du finne alle de hvite festfavørene som gjør dine tanker litt grønne.

Nei, jeg mener ikke med misunnelse - selv om det kanskje også.

Jeg snakker penger, kjære, og hvor mye av det vi bruker på å få hitched.

Bryllup er dyrt - men Hvordan Dyrt?

Det er ganske godt etablert at bryllup er dyrt. Men det viser seg at noen av våre gå til tall for "gjennomsnittlig" kostnaden er falske.

Faktisk, beløpet de fleste av oss bruker på vår dag med ekteskapelig salighet er sannsynligvis størrelsesorden under figuren som er publisert av publikasjoner som Knuten hvert år.

Det er hva Skiferforfatteren Will Oremus oppdaget da han knuste tallene. Selv om hans brikke er noen år gammel, er dens oppfatninger sanne - og de er super viktige for nygifte å være.

Her er hvorfor "gjennomsnittlig" bryllupskostnad er feil.

Valg Bias

Først og fremst, den "gjennomsnittlige" kostnaden du citerer? For å få det, måtte noen (vel, mange) selv rapportere sine utgifter.

Og parene som er begeistret nok om bryllupene deres til å delta i den slags undersøkelsen, er nok mer villige - og i stand til - å tilbringe en anstendig del av endring på deres spesielle dag.

Nesten alle "gjennomsnittlig bryllupskostnad" -data på Internett - selv ting publisert av navn som Reuters og CNN Money - kommer fra "Real Weddings Survey" utført av The Knot og The Wedding Channel, skriver Oremus.

Det betyr at tallene er "hentet fra nettstedets eget online medlemskap, sikkert en mer gung-ho gruppe enn brudene som ikke melde seg på bryllupswebsteder, enn si de som ikke har vanlig Internett-tilgang.

Bare på grunn av det faktum at dette er den enkleste måten å få tallene på, utvider studiene utilsiktet tallene "før de gjør en enkelt beregning."

"De store bryllupstudiene har utelukket de fattigste og de mest nøkkelparene fra deres prøver," skriver Oremus.

"Dette er ikke forsettlig, men det spretter resultatene likevel."

Mean vs Median

Det andre problemet med vårt bryllupskostnadsmål?

Gjennomsnittet av et gitt sett er lettere skjevt av en outlier enn annen statistikk, som medianen.

Hvis du har glemt det meste av din sjette klasse matte (som meg), her er en rask anmeldelse:

Gjennomsnittet eller gjennomsnittet er hva du får når du legger sammen alle eksemplene du snakker om - i dette tilfellet alle de selvrapporterte bryllupskostnadene - og dele dem med antall eksempler.

Jeg lar Oremus, som uten tvil er bedre enn meg i matte, ta over:

"Så hvis du har 99 par som bruker $ 10.000 stykker, og bare ett ultra-velstående par spatter $ 1 million på en overdådig Big Sur-affære, Din gjennomsnittlige bryllupskostnad er nesten $ 20 000 - selv om nesten alle brukte langt mindre enn det. "

($ 10.000 x 99) + $ 1 million = $ 1.990.000. Del det av de 100 parene som reagerte, og du får $ 19,900 - ikke akkurat et representativt tall, ikke sant?

Men median er tallet smack-dab i midten av et sett - den som du nøyaktig kunne si, "halvparten brukte mer og halvparten brukte mindre enn dette nummeret."

Og som det viser seg, Median bryllupskostnad er mye lavere enn gjennomsnittet. Her er Oremus igjen, ved hjelp av Knutens tall:

"I 2012, da gjennomsnittlig bryllupskostnad var $ 27 427, var medianen $ 18 086. I 2011, da gjennomsnittet var $ 27.021, var medianen $ 16.886. På Manhattan, hvor det gjennomsnittlige gjennomsnittet er $ 76 687, er medianen $ 55 104. Og i Alaska, hvor gjennomsnittet er $ 15.504, er medianen bare $ 8.440. "

Jeg sier ikke at $ 18.000 er en billig soiree, men det er et langt skudd fra $ 30.000, ikke sant?

Og husk, disse tallene kommer fremdeles fra velstående og entusiastiske mennesker som gjør ting som å svare på bryllupskostnadsundersøkelser.

Hvorfor snart-å-være nygifte bør omsorg

Du kan tenke, "OK, så det er ikke så høyt som jeg trodde det var - men det er fortsatt fem figurer, og det er fortsatt en stor kostnad. Hvem bryr seg om den faktiske prisen på de fleste bryllup er lavere enn jeg trodde? "

Vel, du bør omsorg, fordi næringen bruker disse tallene til å pris sine tjenester.

"Klag om et mottaksmiljø på $ 250" kakeavskjæringsavgift ", eller det er minst 10 000 dollar for mat og drikke, og du vil bli informert om at det er standard i bransjen," skriver Oremus.

"Fotografer som belaster $ 2000 for en kvelds verdi for øyeblikksbilder peker på at Knutens rapporterte gjennomsnitt er $ 2 379, så du er faktisk besparende $ 379. "(Vektlegging lagt til)

Og hvis du tror på "gjennomsnittlig" bryllup bør koster $ 32 641, som de nylig rapporterte av The Knot, vil $ 13 000 du bruker på din soiree føle seg ryddig, selv om det fortsatt er en stor sum.

Vil du spare penger på bryllupet ditt?

Nå som vi har dispensert med illusjonen, bør bryllupet koste mer enn din første lønn, her er noen måter å bli seriøst sparsomme på din store dag.

Her er 101 kreative måter å spare penger på bryllupet ditt, som dekker alt fra ringen til innredningen.

En annen kreativ ide? Slå av resepsjonen din.

Og mens du venter på festen, legg disse 20 gaver på registeret ditt for å lagre massevis av deig nedover linjen.

Tross alt handler det ikke om festen, det handler om personen du elsker. Og selv om det er vanskelig å komme forbi, har ekte kjærlighet det å være 100% fri.

Din sving: Hva brukte du på bryllupet ditt?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hvis hun noen gang blir gift (tvilsomt), vil hun sannsynligvis elope.

Skrive Inn Din Kommentar